Utazás Madridba
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Utazás Madridba
Halandó magyarnak mennyi esélye van az atleti-real meccsre jegyet kapnia értelmezhető áron?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Szia! A meccs napja és kezdőrúgása a tervezett hétvége előtt általában 3-4 héttel lesz hivatalos, a jegypénztár a realmadrid.com-on pedig a meccs előtt kb. 1 héttel nyit majd.Nmrm írta: Sziasztok, 2 kérdésem lenne.
November elsö hétvégéjén készülünk haverokkal Madridba, és szeretnénk elmenni az akkor megrendezésre kerülö mérközésre (RM - Rayo ha jól emlékszek).
Mikor szokott officiális lenni a menetrend, illetve jegyvásárlási lehetöseg kb mikorra várható?
Köszönöm.
Sziasztok, 2 kérdésem lenne.
November elsö hétvégéjén készülünk haverokkal Madridba, és szeretnénk elmenni az akkor megrendezésre kerülö mérközésre (RM - Rayo ha jól emlékszek).
Mikor szokott officiális lenni a menetrend, illetve jegyvásárlási lehetöseg kb mikorra várható?
Köszönöm.
Köszönöm.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Európában amúgy nincs tervben barátságos meccs?
2 éve volt pl Ausztriában. Az baromi jó volt.
2 éve volt pl Ausztriában. Az baromi jó volt.
ZIDANE
- Süti
Igen a nem aranyáron erre gondoltam, ilyen utazási irodás motyót el tudom engedni dupla prémiummal. Ránzek majd, köszi.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
R24 írta pár kommenttel ezelőtt hogy már nincs a Pool elleni meccsre jegy, majd pár nappal később hogy felkerült pár. Ebből kiindulva nem lehetetlen mert pl utazási irodák vagy bérletesek előfordul hogy vissza váltják a jegyet (gondolom emiatt kerül fel a rendszerbe olyan ami korábban nem volt elérhető) szóval kb 0-24 nézni kell pár napig és lesz jegyetek de tuti nem egymás melleSüti írta: Sziasztok,
Megyünk Getafe elleni meccsre, az jön City hazai után...
Elméleti síkon mennyire lehetetlen egy BL elődöntőre jegyet kapni nem aranyáron? Érdemes lehet ezért megnyújtani a túrát?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Szerintem ez csak pénztárca kérdése, másodlagos piacon lehet majd biztos kapni csak nagyon drágán.
- Süti
Sziasztok,
Elméleti síkon mennyire lehetetlen egy BL elődöntőre jegyet kapni nem aranyáron? Érdemes lehet ezért megnyújtani a túrát?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
El Sie7e írta: Sziasztok,
elindult a jegyértékesítés az április 2-i meccsre, holnaptól a madridista kártyával rendelekezők is vehetnek, ma még csak a "Club members". Viszont alig vannak már helyek az egyes szektorokban, pedig tegnap kezdődött a jegyértékesítés. Mik a tapasztalatok, amikor a madridista kártyával rendelkezők már tudnak jegyet venni, akkor több hely lesz már elérhető, vagy létezik, hogy alig van már most is hely erre a meccsre?
Sziasztok!gkovi írta: Sziasztok,
Lemaradtam a Valladoid elleni jegyekről, nem tudjátok esetleg, hol lehetne még beszerezni? Viagogot néztem, de ott nem találtam olyat, hogy egymás mellé szóljon a két jegy.
Én az Espanyol meccsnél pánikoltam hasonló okokból, végül a meccs előtt egy-két nappal felbukkantak azért páros helyek az olcsóbb szektorokban is, érdemes kivárni.
Több jegy nem lesz elérhető amúgy a kártyásolnak sajnos "pénztárnyitáskor". Mi 5-en mentünk, ki is váltottunk egy kártyát potyára emiatt, mert végül a publikus időablakban jutottunk csak jegyhez. 5 nem volt egymás mellett, de kettészedve a társaságot már megoldottuk.
U.i.: stadiontúrát kerüljétek el ha voltatok a felújítás előtt. Most méltatlan sajnos a felújítás miatt, a shop a legvégén nagyobb alapterületű, mint a múzeum...
-
gkovi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Sziasztok,
Lemaradtam a Valladoid elleni jegyekről, nem tudjátok esetleg, hol lehetne még beszerezni? Viagogot néztem, de ott nem találtam olyat, hogy egymás mellé szóljon a két jegy.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Sziasztok,
elindult a jegyértékesítés az április 2-i meccsre, holnaptól a madridista kártyával rendelekezők is vehetnek, ma még csak a "Club members". Viszont alig vannak már helyek az egyes szektorokban, pedig tegnap kezdődött a jegyértékesítés. Mik a tapasztalatok, amikor a madridista kártyával rendelkezők már tudnak jegyet venni, akkor több hely lesz már elérhető, vagy létezik, hogy alig van már most is hely erre a meccsre?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most sok jegy felkerult, probald meg. Az elobb kettot kosarba tudtam tenni.szbeno7 írta:Realista24 írta:
Nincs.
Köszi!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
szbeno7
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Kaká
Realista24 írta:Nincs.szbeno7 írta: Sziasztok,
Tudja esetleg valaki, hogy a jövő heti Liverpool elleni meccsre van-e még hely a madridista kártyával rendelkezőknek?
Azt látom, hogy a kártyával nem rendelkezők már nem tudnak jegyet venni.
Köszönöm előre is a választ!
Köszi!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs.szbeno7 írta: Sziasztok,
Tudja esetleg valaki, hogy a jövő heti Liverpool elleni meccsre van-e még hely a madridista kártyával rendelkezőknek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
szbeno7
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Kaká
Sziasztok,
-
bence188
- Kedvenc játékosaid: Modric, Isco, Ramos
Köszi mindenkinek az ajánlásokat
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
salsa bravaval ott van a szeren nagyon ez a piritott disznofül....Realista24 írta:Legjobb hely Madridban.haszi írta:
La Oreja de Jaime - ha valami igazán különleges és finom, autentikus spanyol kaját szeretnétek kipróbálni, bátran ajánlom! Specialításuk a pirított, abált disznófül, ami picit furán hangozhat, de nagyon ínycsiklandó, mint ahogy a patatas bravasuk, vagy a padrón paprikájuk is. Árban picit drágább, mint a Montaditos, de nem olyan húzós. Mi 3 éve voltunk utoljára és akkor kb 30 euróból ettünk ittunk 3-an.
Disznofulet sem ettem volna soha, ha Gyuri baratom nem visz el ide es mutatja meg.![]()
Parades kaja.
- ___Samy___
Mi ugyanigy voltunk, csak az El PezcadorbanRealista24 írta:Legjobb hely Madridban.haszi írta:
La Oreja de Jaime - ha valami igazán különleges és finom, autentikus spanyol kaját szeretnétek kipróbálni, bátran ajánlom! Specialításuk a pirított, abált disznófül, ami picit furán hangozhat, de nagyon ínycsiklandó, mint ahogy a patatas bravasuk, vagy a padrón paprikájuk is. Árban picit drágább, mint a Montaditos, de nem olyan húzós. Mi 3 éve voltunk utoljára és akkor kb 30 euróból ettünk ittunk 3-an.
Disznofulet sem ettem volna soha, ha Gyuri baratom nem visz el ide es mutatja meg.![]()
Parades kaja.
Egy valenciai tarsasag ult mellettunk, es annyi kajat rendeltek, hogy beszelgetes kozben toltak atfele az asztalunkra, ugy, hogy hozza sem nyultak, mert ok mar nem birnak enni. Paella, diszno fule, meg hasonloak.
A legjobb tintahalat eddig naluk ettem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ilyenkor van az, hogy nem is terveztem tavasszal menni, aztán irkáljátok az ilyeneket...
Nekem reptéri útra a busz jött be, Cibelessen szoktam felszállni 203-as busz, avagy expres aeropuerto, nagyon gyors és nagyon gyakran megy, éccaka is. 5 euró.
Bernabeutól meg pikk pakk ott vagy metróval, gran viaig elmész, aztán 5-10 perc séta.
Bernabeu mellett van burker king ha vis maior van, de ne legyen, egyél helyit mindenképpen.
ebédre klasszikusan betolsz egy paellát sangriával teljesen jó.
A többiről (disznófül) nem is beszélve
Nekem reptéri útra a busz jött be, Cibelessen szoktam felszállni 203-as busz, avagy expres aeropuerto, nagyon gyors és nagyon gyakran megy, éccaka is. 5 euró.
Bernabeutól meg pikk pakk ott vagy metróval, gran viaig elmész, aztán 5-10 perc séta.
Bernabeu mellett van burker king ha vis maior van, de ne legyen, egyél helyit mindenképpen.
ebédre klasszikusan betolsz egy paellát sangriával teljesen jó.
A többiről (disznófül) nem is beszélve
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fckin awesome, hogy a spanyol fővárosban olcsóbb a kaja, mint magyarországon
thereisonly1ronaldo