Yazid írta:...
Én a Barbárt mindenképp ajánlom, van egy különleges hangulata, és nem épp kiszámítható az elejétől kezdve, most nézem IMDb-n 6 pontot adtam rá ősszel valamikor, de még mindig emlékszem sok jelenetre, ez horrorfilmeknél jónak számít, mert a mindeneim, szóval csak bátran csekkold le, ki fog kapcsolni szerintem teljesen arra a kis időre.
Többit majd átnézem, ami a listában van, így angol címmel nem nagyon ugrott be egyik sem, és nincs is most sok időm.
Szerkesztve:
Gyorsan, szemre, amit ismerek biztosan, hirtelen:
Relatos salvajes (Eszeveszett mesék), Mr. Nobody - Filmklubos ajánlások voltak, az elsővel én nyertem meg a kört talán, mindkettő kötelező.
Festen (Születésnap) - újrázva lesz biztosan, 8 ponton áll IMDb-n a saját listámon, szerintem 7-8 éve láthattam, köszi, hogy felhoztad, megrendelem én is.

A ház amit Jack épített - 6 pontot mutat a lista, hát emlékszem eléggé felkavaró élmény volt, igazi hullámvasút, igazi Trieri agymenés, még valamikor frissen, szaftosan néztem meg, de ez is majd egyszer újrázva lesz.
Fekete telefon - eléggé nagy hype vette körül, sok embernél az év horror filmje, egyszer feliratosan elkezdtem, de nagyon fáradt időszakom volt, és elaludtam rajta, azóta kint van már fullosan, legjobb minőségben, biztosan adok neki majd egy esélyt még.