Ennyi.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 4., szombat 19:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. március 4., szombat 13:43
nzooli93 írta:Mondjuk azt láthatták szerintem előre, hogy az elmúlt 2 év magas szintje után, 35 évesen, a covid óta kb pihenés nélkül, és a legmagasabb szinten való heti 2-3 meccs után kiéghet kicsit. Nem emlékszem már pontosan, de ilyen idősen szerintem már Cr-t is pihentette Zz,ha tudta.Realista24 írta: Na, a relevo azt is irja, hogy a Real es Carlo elegedetlen Benzema edzesmunkajaval es meccsekhez valo hozzallasaval.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. március 4., szombat 13:16
Szerintem teljesen egyedi eset, hogy a januári átigazolási szezonban kicserélődik a komplett kezdő és cseresor egy csapatnál, hozhattak bárkit, lehet bárki az edző, nem volt mini előszezon, egyből be lett dobva mindenki a mélyvízbe, nem csoda, hogy semmilyen eredmény nem jött azóta sem. Nyárig, vagyis inkább nyáron változhat persze, de addig kiesnek mindenhonnan és az esély is elszáll a nemzetközi indulástól...wZoLee7 írta:Ezt most olvasom. Nagy hiba lenne szerintem. Nincs ott jelenleg semmi koncepcio, edzoi stab, semmi. A keret is nagyon zavaros. Tovabbra inkabb varnek egy jobb csapatra, ha mar annyira valtani kell, most meg nem szabadna, hogy a penz dontsonrealmadrid95 írta: Szoboszlai nagyon kozel a Chelseahez, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. március 4., szombat 12:38
Mondjuk azt láthatták szerintem előre, hogy az elmúlt 2 év magas szintje után, 35 évesen, a covid óta kb pihenés nélkül, és a legmagasabb szinten való heti 2-3 meccs után kiéghet kicsit. Nem emlékszem már pontosan, de ilyen idősen szerintem már Cr-t is pihentette Zz,ha tudta.Realista24 írta: Na, a relevo azt is irja, hogy a Real es Carlo elegedetlen Benzema edzesmunkajaval es meccsekhez valo hozzallasaval.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 4., szombat 12:27
Ezt most olvasom. Nagy hiba lenne szerintem. Nincs ott jelenleg semmi koncepcio, edzoi stab, semmi. A keret is nagyon zavaros. Tovabbra inkabb varnek egy jobb csapatra, ha mar annyira valtani kell, most meg nem szabadna, hogy a penz dontsonrealmadrid95 írta: Szoboszlai nagyon kozel a Chelseahez, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 4., szombat 9:05
En leirtam kiket kell kitenni a keretbol, mert kell a frissites, az uj ero. Asensio szerzodese lejar, szerintem nem kellene hosszabbitani vele. LV miben hasznos az utobbi evben? Semmiben nem jo. Mendy sokat serult, cserebe elol szar es a stabil vedekezese is mar csak a multbol egy emlek. Vallejo nem 4. Szamu? Militao, Rudiger, Alaba, Nacho... Ok a 4 kh, a spanyol max az ellenfelek remisztgetesere joANDS írta:Igazságtalanság Hazardot és Asensiót egy kalap alá venni. Ase meccseket hozott tavaly is, lőtt pár gólt a Barcanak is.wZoLee7 írta:
….csak Hazard, Mariano, Asensio, LV, Odri, Mendy és Vallejo hozzanak a csába,…….
Lv hasznos csapattag. Mendy atomstabil védőmunkát tett már le az asztalra, sok- sok meccsen.
Hazard es Mariano teljesen felesleges, szerintem idén ketten együtt nem lőttek 3 gólt.
Odri nem tudom minek a keretbe, Vallejo meg 4. khv, annak is kell lennie valakinek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 4., szombat 8:30
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 3., péntek 23:14
Ha van olyan csapat, ahova nem szabad igazolnia, akkor az a Chelsea. Hatalmas játékostemető.realmadrid95 írta: Szoboszlai nagyon kozel a Chelseahez, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 3., péntek 23:04
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. március 3., péntek 20:42
Nèztem ròla pár vidit, ebben a mai gyenge felhozatalban hatalmas nagy kincs lenne egy ilyen kètlábas játèkos. Egyáltalán nem gond neki, ha èpp balossal kell elverni, van jòpár gòlja bal lábbal is, emiatt lehet simán megoldaná a jobb szèlen is.Dupla D írta:Na, ezzel belopta magát a szívembe.Kercsó írta: ha már téma volt Kvaradona
szimpatikus srác![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 3., péntek 20:20
nekem az a kep van meg rola regebbrol, hogy visszalepked labdakert es amolyan hamiskilenceskent jatszott ala a salah-mane duonak.Atleticoval hoztak szoba komolyabban. Bele is illene a jatekrendszerbe.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 3., péntek 20:00
Na, ezzel belopta magát a szívembe.Kercsó írta: ha már téma volt Kvaradona
szimpatikus srácKhvicha Kvaratskhelia: "My idol was Guti, when he played for Real Madrid. His jerseys were not sold in Georgia. So I bought a white t-shirt and wrote 14 on the back."![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 3., péntek 19:53
szimpatikus srácKhvicha Kvaratskhelia: "My idol was Guti, when he played for Real Madrid. His jerseys were not sold in Georgia. So I bought a white t-shirt and wrote 14 on the back."
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 3., péntek 19:49
Atleticoval hoztak szoba komolyabban. Bele is illene a jatekrendszerbe.Realista24 írta: Firmino nem hosszabbit, ingyen igazolhato lesz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 3., péntek 18:47
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. március 3., péntek 16:39
Vele mondjuk a taktikai repertoár nem bővülne, hasonló stílus, mint Benzema, csak nyilván nem olyan minőségben.Realista24 írta: Firmino nem hosszabbit, ingyen igazolhato lesz.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 3., péntek 16:12
sima Barca leszRealista24 írta: Firmino nem hosszabbit, ingyen igazolhato lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 3., péntek 16:10
Kercsó írta: ha igaz a hírek, Haaland ügynöke jól dolgozik![]()
Haaland's agent :
"There is the Premier League, and there is Real Madrid. Real Madrid has something of its own that makes it the Dreamland for the players."Erling Haaland's agent has confirmed that they are already planning the striker's Manchester City exit, opening the door to a 'dream' move to Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 3., péntek 15:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 11:47
Ami a realitas, hogy endre egy rodrigo szintű valami lesz, hali meg marad a cityben sok evigSorrentino írta:Endrick akkor mérges lesz. Vagy nem került be a szerződésébe, hogy no Haaland, ahogy kérték?Kercsó írta: ha igaz a hírek, Haaland ügynöke jól dolgozik![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem