Sztem a rágójával lesz ott valami gond.Realista24 írta: Carlo Ancelotti: “We’ve scored the most goals in La Liga, offensively, we don’t have a problem.”
Ennyi.![]()

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. március 4., szombat 19:20
Sztem a rágójával lesz ott valami gond.Realista24 írta: Carlo Ancelotti: “We’ve scored the most goals in La Liga, offensively, we don’t have a problem.”
Ennyi.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 4., szombat 19:20
Azt is mondta hogy ötöt rugtunk az Anfielden, szóval pofa kussbahehetheoriginal írta: Fuck me sideways carletto
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 4., szombat 19:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 4., szombat 19:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. március 4., szombat 13:43
nzooli93 írta:Mondjuk azt láthatták szerintem előre, hogy az elmúlt 2 év magas szintje után, 35 évesen, a covid óta kb pihenés nélkül, és a legmagasabb szinten való heti 2-3 meccs után kiéghet kicsit. Nem emlékszem már pontosan, de ilyen idősen szerintem már Cr-t is pihentette Zz,ha tudta.Realista24 írta: Na, a relevo azt is irja, hogy a Real es Carlo elegedetlen Benzema edzesmunkajaval es meccsekhez valo hozzallasaval.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. március 4., szombat 13:16
Szerintem teljesen egyedi eset, hogy a januári átigazolási szezonban kicserélődik a komplett kezdő és cseresor egy csapatnál, hozhattak bárkit, lehet bárki az edző, nem volt mini előszezon, egyből be lett dobva mindenki a mélyvízbe, nem csoda, hogy semmilyen eredmény nem jött azóta sem. Nyárig, vagyis inkább nyáron változhat persze, de addig kiesnek mindenhonnan és az esély is elszáll a nemzetközi indulástól...wZoLee7 írta:Ezt most olvasom. Nagy hiba lenne szerintem. Nincs ott jelenleg semmi koncepcio, edzoi stab, semmi. A keret is nagyon zavaros. Tovabbra inkabb varnek egy jobb csapatra, ha mar annyira valtani kell, most meg nem szabadna, hogy a penz dontsonrealmadrid95 írta: Szoboszlai nagyon kozel a Chelseahez, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. március 4., szombat 12:38
Mondjuk azt láthatták szerintem előre, hogy az elmúlt 2 év magas szintje után, 35 évesen, a covid óta kb pihenés nélkül, és a legmagasabb szinten való heti 2-3 meccs után kiéghet kicsit. Nem emlékszem már pontosan, de ilyen idősen szerintem már Cr-t is pihentette Zz,ha tudta.Realista24 írta: Na, a relevo azt is irja, hogy a Real es Carlo elegedetlen Benzema edzesmunkajaval es meccsekhez valo hozzallasaval.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 4., szombat 12:27
Ezt most olvasom. Nagy hiba lenne szerintem. Nincs ott jelenleg semmi koncepcio, edzoi stab, semmi. A keret is nagyon zavaros. Tovabbra inkabb varnek egy jobb csapatra, ha mar annyira valtani kell, most meg nem szabadna, hogy a penz dontsonrealmadrid95 írta: Szoboszlai nagyon kozel a Chelseahez, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 4., szombat 9:05
En leirtam kiket kell kitenni a keretbol, mert kell a frissites, az uj ero. Asensio szerzodese lejar, szerintem nem kellene hosszabbitani vele. LV miben hasznos az utobbi evben? Semmiben nem jo. Mendy sokat serult, cserebe elol szar es a stabil vedekezese is mar csak a multbol egy emlek. Vallejo nem 4. Szamu? Militao, Rudiger, Alaba, Nacho... Ok a 4 kh, a spanyol max az ellenfelek remisztgetesere joANDS írta:Igazságtalanság Hazardot és Asensiót egy kalap alá venni. Ase meccseket hozott tavaly is, lőtt pár gólt a Barcanak is.wZoLee7 írta:
….csak Hazard, Mariano, Asensio, LV, Odri, Mendy és Vallejo hozzanak a csába,…….
Lv hasznos csapattag. Mendy atomstabil védőmunkát tett már le az asztalra, sok- sok meccsen.
Hazard es Mariano teljesen felesleges, szerintem idén ketten együtt nem lőttek 3 gólt.
Odri nem tudom minek a keretbe, Vallejo meg 4. khv, annak is kell lennie valakinek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 4., szombat 8:30
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 3., péntek 23:14
Ha van olyan csapat, ahova nem szabad igazolnia, akkor az a Chelsea. Hatalmas játékostemető.realmadrid95 írta: Szoboszlai nagyon kozel a Chelseahez, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 3., péntek 23:04
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. március 3., péntek 20:42
Nèztem ròla pár vidit, ebben a mai gyenge felhozatalban hatalmas nagy kincs lenne egy ilyen kètlábas játèkos. Egyáltalán nem gond neki, ha èpp balossal kell elverni, van jòpár gòlja bal lábbal is, emiatt lehet simán megoldaná a jobb szèlen is.Dupla D írta:Na, ezzel belopta magát a szívembe.Kercsó írta: ha már téma volt Kvaradona
szimpatikus srác![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 3., péntek 20:20
nekem az a kep van meg rola regebbrol, hogy visszalepked labdakert es amolyan hamiskilenceskent jatszott ala a salah-mane duonak.Atleticoval hoztak szoba komolyabban. Bele is illene a jatekrendszerbe.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 3., péntek 20:00
Na, ezzel belopta magát a szívembe.Kercsó írta: ha már téma volt Kvaradona
szimpatikus srácKhvicha Kvaratskhelia: "My idol was Guti, when he played for Real Madrid. His jerseys were not sold in Georgia. So I bought a white t-shirt and wrote 14 on the back."![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 3., péntek 19:53
szimpatikus srácKhvicha Kvaratskhelia: "My idol was Guti, when he played for Real Madrid. His jerseys were not sold in Georgia. So I bought a white t-shirt and wrote 14 on the back."
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 3., péntek 19:49
Atleticoval hoztak szoba komolyabban. Bele is illene a jatekrendszerbe.Realista24 írta: Firmino nem hosszabbit, ingyen igazolhato lesz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 3., péntek 18:47
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. március 3., péntek 16:39
Vele mondjuk a taktikai repertoár nem bővülne, hasonló stílus, mint Benzema, csak nyilván nem olyan minőségben.Realista24 írta: Firmino nem hosszabbit, ingyen igazolhato lesz.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 3., péntek 16:12
sima Barca leszRealista24 írta: Firmino nem hosszabbit, ingyen igazolhato lesz.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem