Premier outlet center Biatorbágy, adidasban szoktak lenni, elbujtatva a riszz rossz mu mezek kozottDupla D írta:Következő kérdés: akar valaki rendelni valamit Budapestre ezen a héten a Real shopból?zsuninnyo írta:
Tobben rendeltek es elosztjatok a szallitasi koltseget?![]()
Vagy ha van tipp, hogy hol láttatok eredeti mezt (nem kell idei) mostanában jobb áron az is jöhet. Elég égető lenne mihamarabb szerezni egyet, mert ajándék lenne.

OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: OFF
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Következő kérdés: akar valaki rendelni valamit Budapestre ezen a héten a Real shopból?zsuninnyo írta:Tobben rendeltek es elosztjatok a szallitasi koltseget?Dupla D írta: Van bárkinek ötlete vagy trükkje, amivel le lehet faragni ezt a combos 30 euros szállítási költséget a Real webshopból rendelés esetén?![]()

Vagy ha van tipp, hogy hol láttatok eredeti mezt (nem kell idei) mostanában jobb áron az is jöhet. Elég égető lenne mihamarabb szerezni egyet, mert ajándék lenne.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Tobben rendeltek es elosztjatok a szallitasi koltseget?Dupla D írta: Van bárkinek ötlete vagy trükkje, amivel le lehet faragni ezt a combos 30 euros szállítási költséget a Real webshopból rendelés esetén?

Nagyobb értékben rendelsz, és akkor arányaiban kevesebb lesz a szállítási költség

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Van bárkinek ötlete vagy trükkje, amivel le lehet faragni ezt a combos 30 euros szállítási költséget a Real webshopból rendelés esetén?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akinek van kedve es lehetosege, batran toltse ki az alabbi nehany kerdeses kerdoivet.
https://forms.gle/tyatwfmQ7cASvHFF6
Koszi.
https://forms.gle/tyatwfmQ7cASvHFF6
Koszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hat ez van ha egy rabloallamban allami ceg a szolgaltato, es nincs konkurencia. Undorito. Kitartast neked…mi mar csak a napelemre varunk, de valamiert azt erzem hogy az is meg kacifantosabb lesz, mint eddig volt.csababarca írta:Hát ha kijönnek akkor ez nekik 20 perces dolog.Faust írta:
Ket nap mulva jottek is. Nevetseges. Es ugy keszulj, hogy ha kijonnek, mokolnak valamit, aztan ki kell jonnie a villanyszerelonek bekotni, mert az aztan nem az o dolguk.
A villanyszerelőm meg szintén idegbe van, mert 70 ilyen van neki csúszásban, konkrétan most nem tud mit csinálni csak vár, hogy nekiállhasson.
Telefont nem veszik fel, de központi ügyfélszolgálatiba időpontot is elvileg csak telefonon lehet foglalni:D Anélkül nem fogadnak.
Én nem értem egyes vállalatok miért viselkednek elérhetetlen istenként, hihetetlen, hogy meg van kötve az ember keze.
2021 júliusa óta húzódik ez az áram ügy, ugye először hálózatlétesítés....az volt 14 hónap, most meg újabb majdnem 4 hónapja várok hogy egyáltalán szerződést küldjenek.
Nevetséges.
Szerk: na meg a burkolo, es a mugyantas, bassza meg mar.

De most miről van szó? Ha megkaptad a támogató határozatot, olyan nincs hogy nem utalnak, szólj és megkapod. Ha nem kaptad meg, akkor mihez képest 5 nap?Faust írta: Mert mar lejart az ot nap es nem csipogott semmi csak a nav ertesito a havi alamizsnaert.![]()
![]()
Szerk: áh látom már írtál, tárgytalan.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát ha kijönnek akkor ez nekik 20 perces dolog.Faust írta:
Ket nap mulva jottek is. Nevetseges. Es ugy keszulj, hogy ha kijonnek, mokolnak valamit, aztan ki kell jonnie a villanyszerelonek bekotni, mert az aztan nem az o dolguk.
A villanyszerelőm meg szintén idegbe van, mert 70 ilyen van neki csúszásban, konkrétan most nem tud mit csinálni csak vár, hogy nekiállhasson.
Telefont nem veszik fel, de központi ügyfélszolgálatiba időpontot is elvileg csak telefonon lehet foglalni:D Anélkül nem fogadnak.
Én nem értem egyes vállalatok miért viselkednek elérhetetlen istenként, hihetetlen, hogy meg van kötve az ember keze.
2021 júliusa óta húzódik ez az áram ügy, ugye először hálózatlétesítés....az volt 14 hónap, most meg újabb majdnem 4 hónapja várok hogy egyáltalán szerződést küldjenek.
Nevetséges.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Igaz, ujraolvasva rajottem, hogy rosszul ertelmeztem a szoveget, mea culpa. Azt hittem a beerkezes egyenerteku a feldolgozassal.
De legalabb Csabat felviditottam.
De legalabb Csabat felviditottam.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ha csak annyit kaptal hogy beérkezett akkor az meg semmi sztem. Gondolom lesz határozat hogy kapod vagy nem. De majd megírják akik már túl vannak rajta.Faust írta: Mert mar lejart az ot nap es nem csipogott semmi csak a nav ertesito a havi alamizsnaert.![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
O faszi, nekem egy ismerosom ismerosenek az ismerose az eonnal dolgozik, neki kellett irnom hogy ha tud, valami szalat mozgasson mar meg, mert masfel honapja nincs aramunk az akkor egy eves gyerekkel (a garazsbol hoztam fel 40m kabellel delejt, hogy legalabb futeni tudjunk, ugye szeptember elejen nagyon bedurrant a huvos ido). Telefonon elerhetetlenek, emailre nem valaszolnak. Kiszamlazni van eszuk, aztan basznak rad.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Eon-hoz kellett ezeket beadni?
November elején adtam be új bekapcsolási kérelmet, még arról sincs semmi válasz, infó semmi.
Pedig már ott a szekrény, benne a fővezeték, konkrétan óra kell meg hogy bekapcsolják és ennyi.
De lövésem sincs mikor fognak egyáltalán reagálni, közben már burkolnánk, de kellene a fűtés is.
November elején adtam be új bekapcsolási kérelmet, még arról sincs semmi válasz, infó semmi.
Pedig már ott a szekrény, benne a fővezeték, konkrétan óra kell meg hogy bekapcsolják és ennyi.
De lövésem sincs mikor fognak egyáltalán reagálni, közben már burkolnánk, de kellene a fűtés is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Mert mar lejart az ot nap es nem csipogott semmi csak a nav ertesito a havi alamizsnaert.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De miért buktad be?Faust írta: Mint altalaban az un akciotervek itthon.![]()
Orulok ha bebuktuk, semmivel nem volt problema a szamlak datumain kivul, nem figyeltem a 2 honapra(?), mert a tetu napelemesek miatt csak varni kellett es varni es varni es varni…
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mint altalaban az un akciotervek itthon.
Orulok ha bebuktuk, semmivel nem volt problema a szamlak datumain kivul, nem figyeltem a 2 honapra(?), mert a tetu napelemesek miatt csak varni kellett es varni es varni es varni…

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én dec21. de hozza sem szagoltak, csak jött a levél hogy sorry, sok az igénylés. Ezért kerdeztettunk rá.Faust írta: Decemberben, egy hete erkezett az ertesites, hogy beerkezett. Fasza…
Pedig elvileg volt akcióterv a megnövekedett igények gyors feldolgozására csak zátonyra futott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Decemberben, egy hete erkezett az ertesites, hogy beerkezett. Fasza…
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem valasz, ujabb kerdes. Mikor adtatok be?Faust írta: Felujitasi tamogatas:
Aki itt igenyelt, es megkapta azt ertesitest, hogy beerkezett az igenyles, es pozitiv elbiralas eseten 5 napon belul kiutaljak, ki is utaltak? Illetve ha negativ az elbiralas, van arrol valami dokumentum?
Enyemhez meg hozza sem nyultak...ranezettem. Mondtak decemberben az eves mennyiseg 1,5szerese ment be elvileg.

Egyebkent, amiket hallottam, ott volt, hogy masnap csippant, de az 5 napon belul mindig megerkezett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Felujitasi tamogatas:
Aki itt igenyelt, es megkapta azt ertesitest, hogy beerkezett az igenyles, es pozitiv elbiralas eseten 5 napon belul kiutaljak, ki is utaltak? Illetve ha negativ az elbiralas, van arrol valami dokumentum?