mi ez a szar?

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 4., szombat 11:14
mi ez a szar?
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2023. március 4., szombat 11:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 3., péntek 18:06
Elképesztő amúgy, hogy ezt a gyereket hagyják ámokfutni. Semmi köze a focihoz az egész embernek, összevissza belerongyol mindenkibe minden meccsen összeszedhetne vagy 5-6 sárgát és engedik neki
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 3., péntek 16:29
Militaós esetre villanhatott volna a piros simán. Szándékosan alkarral torkon bassza. Nem is értem, hogy ússza ezeket meg még sárga nélkül is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 3., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 3., péntek 11:38
mindig kiborul a bili egy idő után, hogy mi mennyiért vettük játékosokat, mennyit buszoztunk, phej... mennyiért vettünk bírót, ja nem, az csak a Barca....Kercsó írta:
az más téma, hogy régen pont ők ekézték a buszos taktikát.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 3., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 3., péntek 11:14
Pont mint az Aranylabdanal: mindig az a mutato a mervado, amibol epp ok jonnek ki jol.___Samy___ írta: Kivancsi lennek, hogy erre a tegnapi buszozasra vajon mit szolnak a katalanok? Vagy most mar nem annyira elitelendo dolog, mint Jose idejeben?
HozzászólásSzerző: lettherightonein92 » 2023. március 3., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 3., péntek 10:56
nem tudom mi a visszhangja kataloniaban, dr nekem speciel bar nem tetszett es idegenul hatott ez az eredmenycentrikus, passziv, vedekezo jatek, de idegenben, ket zako utan, 3 tamadasban kulcsjatekos nelkul azert most le lehet nyelni, foleg igy, hogy bejott.Kivancsi lennek, hogy erre a tegnapi buszozasra vajon mit szolnak a katalanok? Vagy most mar nem annyira elitelendo dolog, mint Jose idejeben?
ez mondjuk jol jon nekunk, mert a masik meccs lehet nyiltabb lesz, igy pl 2-1-es v 3-2-es vereseggel instant ki is hullottunk volna.Nincsen away goal már itt sem.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 3., péntek 10:29
Nincsen away goal már itt sem.'shutterisland írta: hat en csak kb 30p lattam aztan bealudtam.
a visszavago teljesen nyitott, foleg ha van idegenben rugott szabaly meg itt, meg egy ugyanilyen meccskeppel bajban leszunk.
HozzászólásSzerző: r_gabi88 » 2023. március 3., péntek 10:16
Egy meccset nézünk? Pontosan ezt csinálja a srác öt meccsből négyen, okot ad arra hogy kikezdjék. Nem segít, ha ignoráljuk a problémát, ami a mentális éretlensége. Ha túltenné magát ezen, hatalmasat fejlődne mint focista, aminek mi lennénk a haszonélvezője.krisz24 írta: csak azért mert a média nyomja ezt a fost, hogy Vinicius táncol meg hergeli a közönséget..
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. március 3., péntek 9:58
pojáca, több sárgája van már idén, mint bármely játékosának kb.p.csabi1 írta: Ez a Xavi kurva egy irritáló egy ember.Lebolondozza Carvajalt állandóan szövegel mint annak idején a pályán.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. március 3., péntek 9:56
A legrosszabb az, hogy Gavit mivel ő a Golden boy az isten király császár világ legjobb fiatal játékosa, ezért ő nem kaphat sárgát. Erre rohadtul rá is érzett.. 3 sárga elmaradt csak az első félidőbe aztán úgy volt vele akkor belekot vinibe csak úgy random egy szogletnel ott kicsit elcsodalkoztam, hogy gavi kapta a lapot azthittem kiallitja vinit mert a Szent tehenhez hozzá mert érni. Ennyit jelent a média nyomása. Vini is egy idióta kb, de basszus úgy rá vannak szállva a védők is agyon rúgják durjak faragjak rúgják, pofaznak neki sertegetik, és mindig megússzák csak azért mert a média nyomja ezt a fost, hogy Vinicius táncol meg hergeli a közönséget.. Remélem nyáron érkezik valaki, a támadó szekcióban aki megosztja a védők figyelmét mert így Vinire raszallnak megfelemlitik, felcseszik és vége is a támadójatekunknak.p.csabi1 írta: Ez a Xavi kurva egy irritáló egy ember.Lebolondozza Carvajalt állandóan szövegel mint annak idején a pályán.
A másik bohóc az Gavi.Azt a gyereket előbb utóbb valaki nagyon helyre fogja tenni.Mit csinált tegnap is?A bíró meg engedte neki.Mintha nem is focista lenne hanem valami verőember.Menj fel a pályára aztán üssed rúgjad őket.Mindenkit végig.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. március 3., péntek 9:52
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. március 3., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 3., péntek 9:40
Pedig sztem oda inkább nyerni járunk mint hazainYazid írta: Igen biztos a camp nouba is nyerni járunk folyamat...
Lesz dembele, lewa, lesz két elfutásuk azt vege is a meccsnek...
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. március 3., péntek 9:00
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 3., péntek 8:41
FC Barcelona might have 99 problems but beating Real Madrid ain't one!
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 3., péntek 7:04
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem