Szerintem nagyon gáz, hogy valaki azt próbálja bemesélni, hogy ez egy nyűg sorozat, hogy a játékosokat nem érdekli. Ez rohadtul nem így van, ez egy real barca örök rangadó ráadásul döntőbe jutasért, ráadásul úgy, hogy az ellenfél csapatából hiányzik minden értelmes futballista és ráadásul úgy, hogy másfél hónapja ellenük buktuk el spanyol szuperkupa döntőt. Ja és arról nem is beszélek, hogy az örök mérlegunk talán pont ezzel a meccsel egyenlitodott ki.
Ha nyertünk volna 2-3 góllal valószínűleg az El kiesés és bajnoki botlas után olyan mélyre löktük volna őket, hogy nem állnak fel onnan idény végéig.
Na de beszéljünk a meccsről.
Korábban már leirtam amit kb mindenki lát csak Carlito nem akar, hogy modric kroos ne legyenek már kezdők..
védelem oké volt,kb dolguk se volt, mondjuk azt a kis dolgot nem sikerült megoldani

Kp: Leirtam igazából, kezdhetett volna egy Camavinga, Kroos, Ceballos - vagy egy Camavinga Modric Valverde vagy egy Modric, Cama, tchuameni bármelyik jobb lett volna mint ez a mostani. Camavinga nyargalaszott egyedül a veteranjaink helyett egész meccsen kb. De óriási fekete pont ancelottinak, hogy látja hogy nem megy akkor miért nem cserélte be félidőbe Cebat.. Nem is értem.
Támadó sor: Vini, Benzema, Valverdevel nem lenne rossz ha Valverdenek nem azt kéne csinálni hogy benyargalaszik kp közepére az öregek helyett futkosni. Tudom ő meg tudja oldani de egy ilyen tömör 11 emberrel védekező csapat ellen szét kéne húzni a védelmet ezzel szembe Vini is befelé cselez Valverde is közepén mozgolodik, így semmi szethuzasa nem volt az ellenfél védelmének. Arról mondjuk nem beszélek, hogy ha szándékos volt a bemozgasa Valverdenek, hogy carvajal teret kapjon, akkor miért nem cseréltük már le 60 percbe carvat? Lucas Vasquez pont ebbe lenne jó siman jobb beadásai cselei vannak mint carvanak.. Mondjuk az se ártana ha benn talán érkezne valaki a beadása és Benzi nem a felpalya közepén keregetne el a labdákat. Amúgy Vini helyzete is érdekes ráalltak konkrétan hárman Aranjou, kounde, és kessie de nem baj mi akkor is ezt erőltettjuk menjenek balra hozzá a labdák majd megoldja... Ilyenkor miért nem próbáljuk meg azt, hogy hiába nem jó a jobboldalt Vini de akkor is rakuldenem inkább a gyenge balde, marcos alonsora hátha legalább besargazta vagy bepirosozta volna valamelyiket. Vagy ha nem is legalább megzavartuk volna a vedelmuk..
A másik dolog, hogy gyakoroljunk már be 3. darab szöglet variációt könyörgöm. Annyira semmi 0 minden szöglet és szabadrugasunk pedig ott van a csapatba Rüdiger, Militao, Nacho, Benzema kipattanora ott vannak a nagy rugók Valverde, Kroos, Modric. Tényleg nem hiszem el, hogy egy kicsit veszélyesebb szogleteket nem tudnánk megvalósítási..
Ancelotti: jól végig mozizta az egészet, egy értelmes időbe történő cseréje nem volt, kezdő is gyenge volt, de ez hogy sose időbe cserél ez megőrít. Motivalasba is érdekes, ilyen lehetőséget így kihasználatlanul hagyni nagyon gáz.
Hát bizva bízzunk a visszavágóba, de ez szerintem kuka. Bajnokság is kuka. Blbe valameddig eljutunk aztán kipottyanunk majd. Remélem jön majd egy támadó nyáron aki miatt megoszlik a figyelem Vinivel és talán így változik majd a támadó játékunk..