Közben Doncic is meghúzta a combját.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 9., csütörtök 7:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 8., szerda 13:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 6., hétfő 22:12
Megússza, tudjuk miért.hehetheoriginal írta: meanwhile ja 'justanotherpretendinghoodnigga' morant intézi a pályafutását![]()
![]()
![]()
magas iq, nem szégyen, ha van.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 6., hétfő 17:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 6., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 5., vasárnap 14:45
Ez jó! A képen jót mosolygok , nem hiszem hogy Kyrie barátunk a Dallas sorait fogja erősíteni addigra.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. március 5., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. március 3., péntek 18:25
Kétlem, hogy ez bárkinek kimaradt volna. A sztilóm ő mutatta évekighehetheoriginal írta: Inkabb muvelodjetek: https://youtu.be/xMsaW0KCI3I
Amugy ezen a csatin sok finomsag van
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 17:01
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. március 3., péntek 16:43
Ahhoz képest egy lóbaszó Embiidet szépen kiszedtek a tegnap.hehetheoriginal írta: nincs mit csiszolni a vedelmen, ha a legmagasabb emberuk a rotacioban egy atlag 3-as magassagu ficko.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 3., péntek 13:36
Kövi hetekben bedobok egy teljes meccset majd valami normális ellenfél ellen, de semmi nem utal arra, hogy idővel jó lenne az a védekezésBerti írta:A védelmet még csiszolni kell, de az sem tűnik rossznak.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. március 3., péntek 13:32
Az összhang sokkal jobb, mint amire számítottam. Okosan rotálva bárkit vernének szerintem.nmate írta:Ezt miből látod? Mert szerintem nagyon mellément ez a csere Irvinggért, Nets pedig megmenekült.Berti írta: A Doncic-Irving páros viszont elég bitangnak tűnik, én végső esélyesként is belőném őket.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 3., péntek 13:27
Asked about concerned for Mavs' defense, Jason Kidd did a complete 180 from last year (and even 2 weeks ago):hehetheoriginal írta:En is igy latom, vedekezesben nagyon zoknik, palank korul semmi ellenállás, tamadasban meg laposfold elobb utobb felkelest indit egy balul sikerult reggel doncic meg a csapat ellennmate írta:
Ezt miből látod? Mert szerintem nagyon mellément ez a csere Irvinggért, Nets pedig megmenekült.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 9:58
En is igy latom, vedekezesben nagyon zoknik, palank korul semmi ellenállás, tamadasban meg laposfold elobb utobb felkelest indit egy balul sikerult reggel doncic meg a csapat ellennmate írta:Ezt miből látod? Mert szerintem nagyon mellément ez a csere Irvinggért, Nets pedig megmenekült.Berti írta: A Doncic-Irving páros viszont elég bitangnak tűnik, én végső esélyesként is belőném őket.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 3., péntek 9:52
Ezt miből látod? Mert szerintem nagyon mellément ez a csere Irvinggért, Nets pedig megmenekült.Berti írta: A Doncic-Irving páros viszont elég bitangnak tűnik, én végső esélyesként is belőném őket.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. március 3., péntek 9:41
hehetheoriginal írta: Brussel wesbtbruckkel jol menetel a flippers![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 7:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 2., csütörtök 20:23
Hat ez meg mi, ennek mi ertelme?zsuninnyo írta:Belsos info, nem igazan terjeszhetem, de keszul egy elosztott rendszeren alapulo megoldas erre. A lenyege annyi lesz, hogy mindenki egy sajat eszkozen rogzitheti a felvetelt es azt majd vmilyen modon megoszhatja, es masok visszanezhetik a meccset. Szerintem iden kijon mar a vegleges verzio ebbol a technologiabol es jovore tervezik bevezetni magyaroszagra is. Szoval ha ki tudod varni ezt a szezont meg, szerintem jovore mar tudsz felvetelrol meccset nezni, ha eloben keson van. Allitolag nagyobb sozlgaltatok is vevok erre az otletre._Bushido_ írta:
Éjjel / hajnalban? Kösz, nem.
De most végre volt egy értelmes időben lévő Lakers meccs a Dallas ellen, azt néztem - ahogy nemsokkal előttem is írta valaki hogy nézte. Plusz most vasárnap is lesz GSW ellen.
Ha jol tudom NBA es NHL lesz az elso sportagak kozott, akik ezt hasznalhatjak.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem