Nalam az ajto ablak az 1 vs 1 a kapussal, itt nem az volt. De hibazott, hogy nem lotte el korabban.___Samy___ írta: Modric a legelejen kihagyta az ajto-ablak ziccert, ezeknek meg bepattan. Ennyin mult a tortenet. Joccakat.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt hoztak ellenünk amit kell. Felállt, betömörült vedelem.
Vini az első pillanatban elveszítette a kontrollt és így 75 perc emberhatrany volt.
Kutyaszar szögletek, meg szarabb beadasok a semmibe.
Az öregek már “csak” focizni tudnak, birkózni, küszködni, bunkert feltörni már nem lehet velük.
Ceba kihagyása sztem hiba volt és hogy Alvaro nem jött sokkal hamarabb.
Vini az első pillanatban elveszítette a kontrollt és így 75 perc emberhatrany volt.
Kutyaszar szögletek, meg szarabb beadasok a semmibe.
Az öregek már “csak” focizni tudnak, birkózni, küszködni, bunkert feltörni már nem lehet velük.
Ceba kihagyása sztem hiba volt és hogy Alvaro nem jött sokkal hamarabb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Szerintem Összességében nem volt gond a hozzáállással, benyomtuk őket hosszú periódusokra a saját térfelükre, hát alig jöttek át a félpályán. Csak hát elől szokás szerint elfogyott a tudomány, mint bmelyik tömörülő védelem ellen. Továbbra sincsenek begyakorolt figurák, precízen megtervezett háromszögelések, második vonalban érkezők stb. Adogatjuk be a labdákat úgy, hogy Karim, mint világéletében, a távolabbi kapufa körül kolbászol vagy bebújik két kh közé. Így nem lehet, hogy senki nem támadja az első kapufát.
Aztán a cserék inkább minket zavartak meg, utána teljes tanácstalanság és hitehagyottság volt nálunk. Látszott, hogy nem tudják mit kell csinálni. Ez az edzői kar hibája.
Jól védekeztek, el kell ismerni.
Aztán a cserék inkább minket zavartak meg, utána teljes tanácstalanság és hitehagyottság volt nálunk. Látszott, hogy nem tudják mit kell csinálni. Ez az edzői kar hibája.
Jól védekeztek, el kell ismerni.
Nevetsegesen szarul allunk a meccsekhez, tipikusan tulnyugodtan.
Kezd irto ciki lenni, hogy egy ilyen vilagi balfasz xaviballtol 6bol 4szer kikaptunk.
Kezd irto ciki lenni, hogy egy ilyen vilagi balfasz xaviballtol 6bol 4szer kikaptunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez van srácok. Kiscsapatok ellen mindig nyögvenyelősen ment.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Erre csak az lehet a magyarázat hogy beleégett a csapatba a sok zakó amit a Barcatol kaptunk éveken át. Mentális gát vagy mi. És nem csak a játékosokban hanem az edzőknél is bőven.pheco írta:Engem csak az basz fel, hogy minden nagyobb europai csapat megveri a Barcat evek ota. A Bayern pl 2-3 golos kulonbseg alatt nem allt meg az elmult 4 meccsukon, de ugye volt 8-2 meg 7-0-s kulonbseg is. Mi meg az osszes europai csapatot igy vagy ugy, de meg tudtuk verni. A Barca ellen meg balfaszkodunk nagyon sokszor, amikor papiron jobb a kezdocsapatunk, mint pl tegnap is.hehetheoriginal írta: Látom sokan felbasztatok magatokat a meccsen, valahol értem. Csak sztem inkabb kezeljetek helyen a dolgokat, ezek a játékosok erre képesek, ez ma a szint.
A beell tavaly anomalia volt 100bol egyszer történik meg, a játékosok minősége nem elég jó, vagy már öregek, hosszútávon ez kijön
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A kapott gól előtt Vini örülhetett, hogy nem állították ki. Nekem nagyon elegem van ebből a viselkedésből, emiatt nem is vagyunk képesek nyerni, mert nem azzal foglalkozik, amivel kellene. Eleve pankrátort játszik, ami már narancssárga eset volt, majd habzó szájjal megy reklamálni, amiért én már kiállítottam volna. Össze is zavarta vele a csapatot. Én nyáron engedném őt a PSG-be, aztán menjünk tényleg rá Mbappéra bármennyi is az ára.
Utána Camavinga bohóckodott, abból kaptuk a gólt, ami teljesen szabályos volt, nem is értem mit akartak ott reklamálni a védőink.
Utána Camavinga bohóckodott, abból kaptuk a gólt, ami teljesen szabályos volt, nem is értem mit akartak ott reklamálni a védőink.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem csak az basz fel, hogy minden nagyobb europai csapat megveri a Barcat evek ota. A Bayern pl 2-3 golos kulonbseg alatt nem allt meg az elmult 4 meccsukon, de ugye volt 8-2 meg 7-0-s kulonbseg is. Mi meg az osszes europai csapatot igy vagy ugy, de meg tudtuk verni. A Barca ellen meg balfaszkodunk nagyon sokszor, amikor papiron jobb a kezdocsapatunk, mint pl tegnap is.hehetheoriginal írta: Látom sokan felbasztatok magatokat a meccsen, valahol értem. Csak sztem inkabb kezeljetek helyen a dolgokat, ezek a játékosok erre képesek, ez ma a szint.
A beell tavaly anomalia volt 100bol egyszer történik meg, a játékosok minősége nem elég jó, vagy már öregek, hosszútávon ez kijön
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ha nincs a semmiből eladott labda és über béna Barca gól akkor nyilván nem 10en állnak fel a 16os vonalára.( Csak 8an, grat xavinak hogy volt töke buszozni)
Nem tudom miért lepődik meg mindenki, alsóházas csapatok ellen is szenvedni szoktunk ilyen helyzetekben.
Ez van. Remélem a Kroos-Modric páros együtt már nem lép pályára,sőt : menjen nyugodtan a cama-csucsu-ceballos trió, csak aztán nehogy az jöjjön ki hogy velük is tötymörgünk.
Nem tudom miért lepődik meg mindenki, alsóházas csapatok ellen is szenvedni szoktunk ilyen helyzetekben.
Ez van. Remélem a Kroos-Modric páros együtt már nem lép pályára,sőt : menjen nyugodtan a cama-csucsu-ceballos trió, csak aztán nehogy az jöjjön ki hogy velük is tötymörgünk.
Szuperligazni akarunk, de egy olyan barcatol kapunk ki - megint - raadasul a bernabeuban, ahol a legnagyobb huzoneveik nem voltak. Mit kikapni? Kaput eltalalt lovesunk se volt, ugy h marcosalonso volt az egyik kh. Ritka szanalmasra sikeredett a tegnapi. Mallorca ellen nem tudunk felporogni, oke. De mostmar egy atletico v barca ellen sem. Otthon. Azert a lofasznak is van vege. Meg azok a lovesek, amik 32meterrel folementek.. es volt par. Azok mik?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Látom sokan felbasztatok magatokat a meccsen, valahol értem. Csak sztem inkabb kezeljetek helyen a dolgokat, ezek a játékosok erre képesek, ez ma a szint.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Hát ez kiábrándítóra sikeredett. Remekül buszoztak, lehet ez a katenaccsós irány kifizetődöbb lenne a Barcának. Bár ahol egy Marcos Alonso a középhátvéd illett volna azért gólt rúgni, hiába buszoztak 10 emberrel. A visszavágón még lehet bármi, simán 50-50 ez továbbra is.
Ciki otthon kikapni egy ilyen előrefele veszélytelen brigádtól, pláne hogy kedvüket kellett volna inkább szegjük a bajnoki hajrára nem még alájuk tenni bazmeg. A meccs elején amúgy úgy mentünk ki ahogy vártam, aztán a habiszti gól után befejeződött a meccs. Érthetetlen.
Egesz második félidő abból állt, hogy Carvajalnak ki ő meg beadja, de bazmeg Stevie Wonder előbb talál embert. Vinit már nem is kerestük, nem is értem. Hiába jó Araujo azért párszor átjut rajta előrébb vagyunk mint a vak jobbos beadásokkal 6 barcás védő közé nulla Real csatárra. Totál agyfasz meccs volt, ennyire szarnak művészet volt lenni. Benzema betli, Valverde betli, Vini megint inkabb cirkuszol, kurválkodik a foci helyett.
Carlo meg zsebre tett kézzel végig nézte. Cebát már felidőben hozni kellett volna, Alvarót is fél órára legalább. Értékelhetetlen szar volt az egész. Jól felbaszott. Nem baj megfordítjuk
Amúgy mintha Xavi olyasmit fejtegetett volna korábban, hogy neki a szép játék van mindig mindenek felett, nem? Pfejj egyre ütnivalóbb feje van, ahogy öregszik. Grat neki a győzelemért amúgy de ilyen fasságokat ezek után talán nem kéne nyilatkozni.
Ciki otthon kikapni egy ilyen előrefele veszélytelen brigádtól, pláne hogy kedvüket kellett volna inkább szegjük a bajnoki hajrára nem még alájuk tenni bazmeg. A meccs elején amúgy úgy mentünk ki ahogy vártam, aztán a habiszti gól után befejeződött a meccs. Érthetetlen.
Egesz második félidő abból állt, hogy Carvajalnak ki ő meg beadja, de bazmeg Stevie Wonder előbb talál embert. Vinit már nem is kerestük, nem is értem. Hiába jó Araujo azért párszor átjut rajta előrébb vagyunk mint a vak jobbos beadásokkal 6 barcás védő közé nulla Real csatárra. Totál agyfasz meccs volt, ennyire szarnak művészet volt lenni. Benzema betli, Valverde betli, Vini megint inkabb cirkuszol, kurválkodik a foci helyett.
Carlo meg zsebre tett kézzel végig nézte. Cebát már felidőben hozni kellett volna, Alvarót is fél órára legalább. Értékelhetetlen szar volt az egész. Jól felbaszott. Nem baj megfordítjuk

Amúgy mintha Xavi olyasmit fejtegetett volna korábban, hogy neki a szép játék van mindig mindenek felett, nem? Pfejj egyre ütnivalóbb feje van, ahogy öregszik. Grat neki a győzelemért amúgy de ilyen fasságokat ezek után talán nem kéne nyilatkozni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen amúgy örültem buszkeccnek erre megfejeltük egy kroos modric párossalRealAsensio írta: Hanyszor fogjuk meg beszopni ezt a Modric-Kroos parost a kp-n?

De ez a meccs egy kabaré volt kár is belemenni. Hoki clasicoc letudva a kövi 2 már trófeákról dönt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
többen leírtuk, egyszerre már nem szabad őket kezdetnip.csabi1 írta: Viszont Modricot és Kroost én már csak egyszer egyszer kezdetném mert már többet gyengék mint jók.
Carlo még nem látja...
a problémát megoldandó, én csak az egyikükkel hosszabítanék a nyáron..
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hanyszor fogjuk meg beszopni ezt a Modric-Kroos parost a kp-n? Ez mar keves, csak akkor lehet oket egyutt nyomatni, ha mindketten frissek, vagy labdat kell tartani elonyben. El kell oket felejteni egyutt, de kulon-kulon hasznalhatoak ket fiatallal megtamogatva. Megint leszerepeltunk, de hozzateszem, nem a kozeppalyan kaptunk ki. A tamadoharmad lofasz volt ma, es nagyon sok labdat adtunk el elol, blokkaltak, vagy eliveltuk a semmibe. Celtalan volt az egesz, Benzema palyan sem volt, amikor mutatta magat, akkor visszalepett, aztan nem volt kinek beadni a labdat. Elso felidoben volt egy jo beadas es gol lesrol, es ennyi. Viniciust megint elvitte az erzelem, elso felidoben kikapcsoltak a meccsbol. Cebat be sem allitotta, ez vajon a Betisnek szolt? De akkor is erthetetlen. Nem volt jo a kezdo, nem akart ma nyerni Ancelotti? Ilyen gyenge Barcat nevekre meg sosem lattam, talan pont ez volt az egyetlen eselyuk, be is jott. Bealltak bekkelni, es behuztak a meccset. Undorito, de hasznos volt a taktikajuk.
A biro pedig kurvaszar volt megint, ennyi hibas iteletet egyetlen meccsen… bedobasok, szogletek, szabalytalansagok, Gavi, megint megint es megint. Nem a biron mult, de megint jelentkeztek a szokasos problemak.
A biro pedig kurvaszar volt megint, ennyi hibas iteletet egyetlen meccsen… bedobasok, szogletek, szabalytalansagok, Gavi, megint megint es megint. Nem a biron mult, de megint jelentkeztek a szokasos problemak.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A barsza jól csinálta. Tördelték a játékot ahol tudták ezzel kinyírták a meccset. Bajnokin meg a visszavágón már nekik is menni kell majd akkor több területünk lesz de ezen a meccsen sztem ha van 5 ziccerünk akkor se rúgunk gólt. Van ilyen.tarodid írta: A Barca meg egész meccset végigbekkelte, mintha valami ultra gyenge alsóosztályos csapat lenne. Inkább lett volna itt a Pedri, Lewandowski, Dembele trió, szerintem felpörgették volna a meccset mindkét oldalon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Irtam az egesz csapatot, de tole mint az egyik kulcsjatekos, tobbet varnek. Amugy meg o is azokon a meccseken villog amikor megy a csapatnak. Amint elo kene lepni, nem nagyon sikerul neki..Tjacks írta:Akkor írhatod nyugodtan az egész csapatot. Az utolsó mondatokat meg abszolút nem értem, egyik legjobb játékosunk a szezonban.Sierra írta:
Hat pont ezaz, hogy semmit! Egy nagy nulla volt, mintha a palyan sem lett volna. A sebessegen kivul amugy nem haszna van a legtobb meccsen.
ToniKroos írta: K... gyenge ismét. De lassan úgy vagyok vele, ha ez kell ahhoz, hogy Ancelotti menjen, akkor oké. Lassan már mindenki megveri taktikailag, az egyéni képességek és a szerencse tavaly sokszor kimentette a szarból, de mikor neki kéne villantani valamit, akkor inkább bealszik. Szép volt a tavalyi, de nyáron jöhet Klopp!

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szpikernek igaza volt abban, hogy ez a meccs nem oszt nem szoroz. Ha mi nyerunk vérszegény 1:0ra, akkor is ezt mondanam. Visszavágón kell tovabbjutni. Ceballost nem értettem. Kellett volna az agilitas, a betörés. A buzis piszi paszi a kpn, szart nem ér az ilyen Mallorcas játék ellen.
Xavi miert piszkosodik minden meccsen nem vágom. Kis pimasz. Engem nem baszott fel a meccs amúgy. Semmit nem váltott ki belőlem. Simeone gondolom kiverte, de én már ezt a forgatókönyvet csomoszor láttam idén.
Kounde.....csodalatos meccset tolt le amúgy. Fura, hogy az ellenfeltol kell dicserni, de igaz, ami igaz. Sima motm nekem. Ferfimunka volt. Hiba nélkül.
Xavi miert piszkosodik minden meccsen nem vágom. Kis pimasz. Engem nem baszott fel a meccs amúgy. Semmit nem váltott ki belőlem. Simeone gondolom kiverte, de én már ezt a forgatókönyvet csomoszor láttam idén.
Kounde.....csodalatos meccset tolt le amúgy. Fura, hogy az ellenfeltol kell dicserni, de igaz, ami igaz. Sima motm nekem. Ferfimunka volt. Hiba nélkül.