Akkor írhatod nyugodtan az egész csapatot. Az utolsó mondatokat meg abszolút nem értem, egyik legjobb játékosunk a szezonban.Sierra írta:Hat pont ezaz, hogy semmit! Egy nagy nulla volt, mintha a palyan sem lett volna. A sebessegen kivul amugy nem haszna van a legtobb meccsen.Tjacks írta:Szegény Valverde mit tett?![]()

Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Easy... félt hogy kontrából kapunk még egyet és akkor game over. Kroos védekezése akkortájt lofüty volt mert elfáradt hát beküldte a vkp-t. Beszari hozzáállás volt.reeed_ati írta: Azt árulja el nekem valaki, ha kreativitás kell ès ott van a padon az egyik legjobb formában lèvő közèppályásod, akkor mièrt a totál formán kìvüli tchu áll be??![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Professore 2023. március 2., csütörtök 23:06-kor.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Már az eleje is nevetséges, de Klopp? Oké szarok voltunk, de azért ne mar..ToniKroos írta: K... gyenge ismét. De lassan úgy vagyok vele, ha ez kell ahhoz, hogy Ancelotti menjen, akkor oké. Lassan már mindenki megveri taktikailag, az egyéni képességek és a szerencse tavaly sokszor kimentette a szarból, de mikor neki kéne villantani valamit, akkor inkább bealszik. Szép volt a tavalyi, de nyáron jöhet Klopp!
Amúgy hétvégén Ceballos kezdeni fog tuti azért nem játszott.
A bajnokságot még nem engedték el ez tuti.
Viszont Modricot és Kroost én már csak egyszer egyszer kezdetném mert már többet gyengék mint jók.
A bajnokságot még nem engedték el ez tuti.
Viszont Modricot és Kroost én már csak egyszer egyszer kezdetném mert már többet gyengék mint jók.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Az egyik oldalon van egy Araujo-Kounde beton paros, a masikon egy faradt Marcos alonso, tejfeles szaju Balde. Logika, tomoruljunk a jobb oldalukra 8 emberrel, a masik oldalon meg veletlenul se epitsunk tamadast. Sorozatban nem tudom hanyadik meccsen veszi mar le Araujl Vinit, es semmi reakcio. Pedig imadom Carlot de ez agyfasz
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco
Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyire langyos el clasicot. Egész végig azon gondolkodtam, hogy semmi klasszis megoldás, semmi ámulás, egyszerűen olyan benyomást keltett mindkét gárda, mintha valami középcsapatok lennének. A Barca meg egész meccset végigbekkelte, mintha valami ultra gyenge alsóosztályos csapat lenne. Inkább lett volna itt a Pedri, Lewandowski, Dembele trió, szerintem felpörgették volna a meccset mindkét oldalon. Mert hogy ez így irtó gyenge volt mindkét oldalról, az elképesztő. Az ember még ideges sem tud lenni már, mert fel sem hergelik.
De akkor is Hala Madrid!
De akkor is Hala Madrid!
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nekem attol van herotom, hogy a lenduletes gyors jatekosaink nyomjak a korbepasszolgatos alibi szart, amikor lehetne kenyszeritozni Modriccsal, Benzemaval, Rodryval vagy Valverdevel is, Cama is erzi ezeket.
De nem. Inkabb beadjuk 8 vedo koze 2 feher mezesnek vagy 50szer korbejaratjuk, hatha eltolodik a Barca vedelem.
Nevetseges szanalmas szar volt ez.
Hihetetlen gyenge volt a Barca es igy is nyert... Forditott felallasban 3 gol felett kuldtek volna haza minket...
Camp Nouban be kell húzni, nincs mese. Csak ott nem lesz elég a mezeket kivinni meg a bíróra mutogatni minden faltnál.
De nem. Inkabb beadjuk 8 vedo koze 2 feher mezesnek vagy 50szer korbejaratjuk, hatha eltolodik a Barca vedelem.
Nevetseges szanalmas szar volt ez.
Hihetetlen gyenge volt a Barca es igy is nyert... Forditott felallasban 3 gol felett kuldtek volna haza minket...
Camp Nouban be kell húzni, nincs mese. Csak ott nem lesz elég a mezeket kivinni meg a bíróra mutogatni minden faltnál.
- ___Samy___
Modric a legelejen kihagyta az ajto-ablak ziccert, ezeknek meg bepattan. Ennyin mult a tortenet. Joccakat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Hat pont ezaz, hogy semmit! Egy nagy nulla volt, mintha a palyan sem lett volna. A sebessegen kivul amugy nem haszna van a legtobb meccsen.Tjacks írta:Szegény Valverde mit tett?![]()
Szögleteinket imádtam ma (is), csukott szemmel ívelnék szerintem egyet csak elfejelnének a tornyaink.
- ateeemadrid
Sztem amugy miota nezek Real meccseket soha nem volt olyan, hogy ne legyen egy helyzetünk se. Talan Modric a 30. mpben, ami eszembe jut. Vicc
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szegény Valverde mit tett?Sierra írta: Tenyleg nem erdemes mas meccset nezni, csak a BL meccseket. Remeljuk abban minel tovabb jutunk iden is.
Amugy engem nagyon felbaszott ma az Valverde, Carvajal meg Camavinga. Akkora flop volt mindharom, mint a haz.

Benzema sérült volt ma vagy miért nem játszott?

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azt árulja el nekem valaki, ha kreativitás kell ès ott van a padon az egyik legjobb formában lèvő közèppályásod, akkor mièrt a totál formán kìvüli tchu áll be??

Ezek a langyos beadasok remalmaimba se jojjenek elo. Nemtudom, h bazdmeg ezekbol a szarokbol, volt e olyan amit eltudtunk fejelni? Erdekes mikor benyessuk kozepre vagy elesebben megkuldi valaki rogton van valami. De mikor carvajal 20adjara is ugyanolyan latymatag modon adja be, h bazdmeg megalszik a tej az ember szajaba kozbe a legelso barcas ugy fejeli ki mindig, h elotte 3x nez korul h egyaltalan van e ertelme felugrani vagy kitenni a kezet mert annyira veszelytelen… na az azert mar verlazito geci.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
K... gyenge ismét. De lassan úgy vagyok vele, ha ez kell ahhoz, hogy Ancelotti menjen, akkor oké. Lassan már mindenki megveri taktikailag, az egyéni képességek és a szerencse tavaly sokszor kimentette a szarból, de mikor neki kéne villantani valamit, akkor inkább bealszik. Szép volt a tavalyi, de nyáron jöhet Klopp!
Tenyleg nem erdemes mas meccset nezni, csak a BL meccseket. Remeljuk abban minel tovabb jutunk iden is.
Amugy engem nagyon felbaszott ma az Valverde, Carvajal meg Camavinga. Akkora flop volt mindharom, mint a haz.
Remelem betis ellen is ez a szisztema lesz ua.el a jatekosokkal vsgy pl cebat arra pihentette?

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Tehát simán lemeccselte. Ez van. Reakciója se volt az öregnek, 65 perctől a kezedeti elán elszállt onna látszott hogy ha reggelig játszunk se tudunk gólt. Mik voltak ezek a cserék? Szánalmas az égész, szégyen.krisz24 írta:Nem mondanám lemeccselesnek. Konkrétan önmagunkat vertük meg. Kroos, modric kezdő kpval. Aztán hulla gyenge carvajal fennhagyasa, elkésett cserék. Ezek találtak egy gólt azon kívül még egyszer jöttek csak át a fél pályán.petiamadridista írta: Nem akarok g.ci lenni de Carlot 1 év alatt már másodszor meccseli le simán Xavi.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Az a baj hogy Ancelotti minden Barca meccsre kikuldi a sracokat a leheto legbeszaribb felfogassal. Mi az istenre vart? 5 percre behozza a kisgyereket, ceballos nulla perc. Holott az elso felido utan egyertelmu volt hogy ebbol szar se lesz. Tomorulunk a baloldalra. 4 tamadobol az osszes 10 meteres korzetben. Se egy atloves se egy normalis beadas. 0 kaput eltalalt loves.
Kalap szar.
Kalap szar.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Egész meccsen ívelgetunk, erre behozza az egyetlen fejelő jatekosunkat 5 percre. Bravo.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”