Hat pont ezaz, hogy semmit! Egy nagy nulla volt, mintha a palyan sem lett volna. A sebessegen kivul amugy nem haszna van a legtobb meccsen.Tjacks írta:Szegény Valverde mit tett?![]()
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szögleteinket imádtam ma (is), csukott szemmel ívelnék szerintem egyet csak elfejelnének a tornyaink.
- ateeemadrid
Sztem amugy miota nezek Real meccseket soha nem volt olyan, hogy ne legyen egy helyzetünk se. Talan Modric a 30. mpben, ami eszembe jut. Vicc
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szegény Valverde mit tett?Sierra írta: Tenyleg nem erdemes mas meccset nezni, csak a BL meccseket. Remeljuk abban minel tovabb jutunk iden is.
Amugy engem nagyon felbaszott ma az Valverde, Carvajal meg Camavinga. Akkora flop volt mindharom, mint a haz.
Benzema sérült volt ma vagy miért nem játszott?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azt árulja el nekem valaki, ha kreativitás kell ès ott van a padon az egyik legjobb formában lèvő közèppályásod, akkor mièrt a totál formán kìvüli tchu áll be??
Ezek a langyos beadasok remalmaimba se jojjenek elo. Nemtudom, h bazdmeg ezekbol a szarokbol, volt e olyan amit eltudtunk fejelni? Erdekes mikor benyessuk kozepre vagy elesebben megkuldi valaki rogton van valami. De mikor carvajal 20adjara is ugyanolyan latymatag modon adja be, h bazdmeg megalszik a tej az ember szajaba kozbe a legelso barcas ugy fejeli ki mindig, h elotte 3x nez korul h egyaltalan van e ertelme felugrani vagy kitenni a kezet mert annyira veszelytelen… na az azert mar verlazito geci.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
K... gyenge ismét. De lassan úgy vagyok vele, ha ez kell ahhoz, hogy Ancelotti menjen, akkor oké. Lassan már mindenki megveri taktikailag, az egyéni képességek és a szerencse tavaly sokszor kimentette a szarból, de mikor neki kéne villantani valamit, akkor inkább bealszik. Szép volt a tavalyi, de nyáron jöhet Klopp!
Tenyleg nem erdemes mas meccset nezni, csak a BL meccseket. Remeljuk abban minel tovabb jutunk iden is.
Amugy engem nagyon felbaszott ma az Valverde, Carvajal meg Camavinga. Akkora flop volt mindharom, mint a haz.
Remelem betis ellen is ez a szisztema lesz ua.el a jatekosokkal vsgy pl cebat arra pihentette?
-
Professore
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Tehát simán lemeccselte. Ez van. Reakciója se volt az öregnek, 65 perctől a kezedeti elán elszállt onna látszott hogy ha reggelig játszunk se tudunk gólt. Mik voltak ezek a cserék? Szánalmas az égész, szégyen.krisz24 írta:Nem mondanám lemeccselesnek. Konkrétan önmagunkat vertük meg. Kroos, modric kezdő kpval. Aztán hulla gyenge carvajal fennhagyasa, elkésett cserék. Ezek találtak egy gólt azon kívül még egyszer jöttek csak át a fél pályán.petiamadridista írta: Nem akarok g.ci lenni de Carlot 1 év alatt már másodszor meccseli le simán Xavi.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Az a baj hogy Ancelotti minden Barca meccsre kikuldi a sracokat a leheto legbeszaribb felfogassal. Mi az istenre vart? 5 percre behozza a kisgyereket, ceballos nulla perc. Holott az elso felido utan egyertelmu volt hogy ebbol szar se lesz. Tomorulunk a baloldalra. 4 tamadobol az osszes 10 meteres korzetben. Se egy atloves se egy normalis beadas. 0 kaput eltalalt loves.
Kalap szar.
Kalap szar.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Egész meccsen ívelgetunk, erre behozza az egyetlen fejelő jatekosunkat 5 percre. Bravo.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Hát ez kutyaszar volt.
Előre nem egy és nem két embert kell venni.
Ez kurva gyenge volt.
0
Előre nem egy és nem két embert kell venni.
Ez kurva gyenge volt.
0
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Hehe jól irta x hete, hogy a pool meccseket kell megnézni. Többi szenvedéstől pedig megkímélvén magunkat, hagyni a P*csába!
Nézhetetlen szar az egész.
Vsgxbl himnuszt kéne játszani minden meccs előtt?
Nézhetetlen szar az egész.
Vsgxbl himnuszt kéne játszani minden meccs előtt?
Remelem a kovi meccs elott is menni fog a fuuu most oda kell baszni most megverjuk oket waaa mantra.
gecire szanalmas amit lerakunk a palyara ezek ellen, kar itt birozni vagy barmi masra fogni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
2 gyenge csapat szenvedos vergodese ez a mai produkcio. Golokkal kellett volna ma nyerni, de Carlo sem latja be, hogy ez a keret nem tudja azt amit akar. A vezetoseg meg hogy a csaoat fele mar tulorazik. Nem megy Benzemanak, teljesen ures a 16 os. Carvajal jateka a szelen semmi, vilagtalan beadasok tomkelege amit feltudunk mutatni.
Van egy jo formaban levo Ceba akit be sem kuldtunk meg egy majdnem 2 meter magas centerunk. Komolyan nem ertem mit akartunk ma jatszani, na mind1.
Ez a fu is felbasz mar, mindenki csuszkal ossze-vissza... Ma minden felbasz, inkabb alszok
Van egy jo formaban levo Ceba akit be sem kuldtunk meg egy majdnem 2 meter magas centerunk. Komolyan nem ertem mit akartunk ma jatszani, na mind1.
Ez a fu is felbasz mar, mindenki csuszkal ossze-vissza... Ma minden felbasz, inkabb alszok
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Értékelhetetlen.
A játékosok és az edzői stáb is ugyanolyan szar volt.
A játékosok és az edzői stáb is ugyanolyan szar volt.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Valahol ilyen produkció után levetetik a mezeket...szánalmas volt.
- ateeemadrid
Mi azért vagyunk amúgy hogy ezt a porig alázott, évek során darabokra esett, jövő nélküli barcát pozitív pillanatokkal dobjuk fel. Hihetetlen.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ezt a Xavit úgy megverném. Ahogy ez pofázik...
0-1
Nagy kaland, lesz meg visszvago is.
0-1
Nagy kaland, lesz meg visszvago is.
Toni
Luka
Lucas.