Kozben meg csak egy faék egyszerusegu kisebbsegi komplexusos kemenykedni akaro gyerek.
Mikor zsakkent kontrollalatlanul repul be feltartott konyekkel az ellenfelekbe, ideje lenne valami birokepzesen talan ezt is levetiteni....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 2., csütörtök 22:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 2., csütörtök 21:56
8wZoLee7 írta:Es mennyi lapot kapott? Gondolom nem sokatRealista24 írta:
Gavi 71 szabalytalansagot kovetett el eddig iden, a kovetkezo Lewa 40-el.
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. március 2., csütörtök 21:55
Ma először láttam, hogy egy belépője után bocsánatot kért az áldozattól, és nem csak morcosan nézettwZoLee7 írta: Egyszer mar leirtam, de tovabbra is tartom, ez a gavi nem focista. Egy agyatlan barom aki csak birkozni jar fel a palyara es valami hihetetlenul tul van szopkodva. Minden mas mezben mar kapna a pirosakat. Egy nap majd olyan edzoje lesz a barcanal aki nem szerelmes a kisnovesu sajatnevelesekbe es elkuldik, akkor pedig majd csak alsohazi csapatok kezdojeben lesz max eselye megragadni. Hogy mi a francra lett golden boy, tovabbra is teljesen erthetetlen, de irritalobb es jobban utalom mint Suarezt valaha![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 2., csütörtök 21:55
Es mennyi lapot kapott? Gondolom nem sokatRealista24 írta:Gavi 71 szabalytalansagot kovetett el eddig iden, a kovetkezo Lewa 40-el.wZoLee7 írta: Egyszer mar leirtam, de tovabbra is tartom, ez a gavi nem focista. Egy agyatlan barom aki csak birkozni jar fel a palyara es valami hihetetlenul tul van szopkodva. Minden mas mezben mar kapna a pirosakat. Egy nap majd olyan edzoje lesz a barcanal aki nem szerelmes a kisnovesu sajatnevelesekbe es elkuldik, akkor pedig majd csak alsohazi csapatok kezdojeben lesz max eselye megragadni. Hogy mi a francra lett golden boy, tovabbra is teljesen erthetetlen, de irritalobb es jobban utalom mint Suarezt valaha![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 2., csütörtök 21:54
Gavi 71 szabalytalansagot kovetett el eddig iden, a kovetkezo Lewa 40-el.wZoLee7 írta: Egyszer mar leirtam, de tovabbra is tartom, ez a gavi nem focista. Egy agyatlan barom aki csak birkozni jar fel a palyara es valami hihetetlenul tul van szopkodva. Minden mas mezben mar kapna a pirosakat. Egy nap majd olyan edzoje lesz a barcanal aki nem szerelmes a kisnovesu sajatnevelesekbe es elkuldik, akkor pedig majd csak alsohazi csapatok kezdojeben lesz max eselye megragadni. Hogy mi a francra lett golden boy, tovabbra is teljesen erthetetlen, de irritalobb es jobban utalom mint Suarezt valaha![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 2., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. március 2., csütörtök 21:12
Ilyeneket tavaly is mondott, nem?Pad'em írta: Javier Tebas: “FC Barcelona did not sign any players in January, because we did not allow them to and they will not be able to sign anyone next summer as well.” @Radioestadio
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. március 2., csütörtök 20:16
Ilyenkor szoktunk simán kiszopni.ateeemadrid írta: Ez ma sima lesz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 2., csütörtök 19:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 2., csütörtök 19:07
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. március 2., csütörtök 18:53
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. március 2., csütörtök 17:59
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 2., csütörtök 16:42
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 2., csütörtök 16:36
Tökre adom, azért is írtam hogy velem lehet gondYazid írta:Hidd el engem is hidegen hagy évek óta, de ez az egy idén ahol van reális esélyünk vmit nyerniTjacks írta:
Ferran gólra én is raknék egy kisebb összeget. De velem valami nagy baj lehet mert leszarom a spanyol kupát, abszolút nem hat meg![]()
![]()
Persze anyázni jövök este, azt ki nem hagynám!
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 2., csütörtök 16:34
En ugy erzem, hogy most kijon nekunk a lepes. Akarmennyire nem szeretjuk oket, Xavi egesz jo csapatot hozott ossze.cart írta: Remélem a Barcara fogadtal, az 4x pénzt fizet
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2023. március 2., csütörtök 16:31
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 2., csütörtök 16:29
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. március 2., csütörtök 16:17
HozzászólásSzerző: portillo » 2023. március 2., csütörtök 16:12
Szerintem is pontosan erről szól most ez az egész.reeed_ati írta: Másrèszt, ha a katalánok kèt zakò után mèg itt is beleszaladnának a kèsbe, akkor hamar el tud illanni az a magabiztosság, ami a bajnokságban jellemezte őket.
Szòval a mai meccsel többet is lehetne nyerni, mint egy kupa továbbjutás..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. március 2., csütörtök 15:59
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem