Real Madrid vs. Barcelona
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Real Madrid vs. Barcelona
nyögvenyelős, 1 gólos győzelmet várok.
kereken 10 éve is volt Clásico a Bernabéuban, akkor 2-1 lett a vége
kereken 10 éve is volt Clásico a Bernabéuban, akkor 2-1 lett a vége
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tökre adom, azért is írtam hogy velem lehet gondYazid írta:Hidd el engem is hidegen hagy évek óta, de ez az egy idén ahol van reális esélyünk vmit nyerniTjacks írta:
Ferran gólra én is raknék egy kisebb összeget. De velem valami nagy baj lehet mert leszarom a spanyol kupát, abszolút nem hat meg![]()
![]()
Persze anyázni jövök este, azt ki nem hagynám!
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
En ugy erzem, hogy most kijon nekunk a lepes. Akarmennyire nem szeretjuk oket, Xavi egesz jo csapatot hozott ossze.cart írta: Remélem a Barcara fogadtal, az 4x pénzt fizet
![]()
Viszont Raphinha nekem nagyon botlabu, -1 ember. Lewa nagy meccseken gyenge, ennek ellenere hatalmas kieses nekik, mar csak moralisan is. Pedri meg egy geniusz, akarmennyire tul van hypeolva.
A varazsgombom azt mondja estere, hogy Vinicius nagyon bomba lesz, foleg, hogy Kounde, Araujo serulten fog jatszani elvileg.
Remélem a Barcara fogadtal, az 4x pénzt fizet
- realmadrid95
Ott alltam a lottozoban, gondolkoztam, hogy rakjam, ne rakjam egyaltalan.. esetleg csak par ezerrel, hogy legyen egy kis plusz drukk… addig addig agyaltam, hogy behuztam 40 el.
-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyébként mi mikor vertük meg őket háromnál több góllal utoljára?
Háromgólos győzelem is az rémlik még 2008-ból, amikor sorfalat álltak a Bernabeuban és 4-1-re győztünk.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Szerintem is pontosan erről szól most ez az egész.reeed_ati írta: Másrèszt, ha a katalánok kèt zakò után mèg itt is beleszaladnának a kèsbe, akkor hamar el tud illanni az a magabiztosság, ami a bajnokságban jellemezte őket.
Szòval a mai meccsel többet is lehetne nyerni, mint egy kupa továbbjutás..
A Barca a szezonban erőn felül teljesít, elsősorban azért, mert mentálisan erősek. Ezt most lehet, és kell is megtörni. Szerintem ha a kupában elverjük őket, akkor a bajnokság sem veszett el teljesen.
Viszont ha bukunk, akkor csak újabb boostot kapnak, amit jó lenne végre elkerülni.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Engem baszottul nem hagy hidegen
Egy classico mindig presztízs meccs, mindegy mièrt megy, örülnèk, ha a srácok is ìgy állnának hozzá ès rendesen odatennèk magukat vègre.
Másrèszt, ha a katalánok kèt zakò után mèg itt is beleszaladnának a kèsbe, akkor hamar el tud illanni az a magabiztosság, ami a bajnokságban jellemezte őket.
Egy classico mindig presztízs meccs, mindegy mièrt megy, örülnèk, ha a srácok is ìgy állnának hozzá ès rendesen odatennèk magukat vègre.
Másrèszt, ha a katalánok kèt zakò után mèg itt is beleszaladnának a kèsbe, akkor hamar el tud illanni az a magabiztosság, ami a bajnokságban jellemezte őket.
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én kifejezetten csalódott lennék, ha nem nyernénk meg idén.
Ahogy Yazid is írta, ez az egyetlen trófea, ahol reális esélyünk lehet még idén, (tudom ott a BL, de arra sose lehet alapozni) plusz lassan 10 éve nem húztuk be. Törleszthetnének a fiúk az elszúrt bajnoki szereplésért
Ez az egy kupa hiányzik Kroos-nak, csúnya lenne, ha nem sikerülne neki visszavonulás előtt
Ahogy Yazid is írta, ez az egyetlen trófea, ahol reális esélyünk lehet még idén, (tudom ott a BL, de arra sose lehet alapozni) plusz lassan 10 éve nem húztuk be. Törleszthetnének a fiúk az elszúrt bajnoki szereplésért
Ez az egy kupa hiányzik Kroos-nak, csúnya lenne, ha nem sikerülne neki visszavonulás előtt
Hidd el engem is hidegen hagy évek óta, de ez az egy idén ahol van reális esélyünk vmit nyerniTjacks írta:Ferran gólra én is raknék egy kisebb összeget. De velem valami nagy baj lehet mert leszarom a spanyol kupát, abszolút nem hat megRemy írta: De gyönyörű lesz, mikor 2 gólos hátrányt szedünk össze egy ilyen szedett-vedett Barca ellen.![]()
![]()
Ilyenkor szoktak a balfaszok előlépni. Rapinha, gondolom Alba is ad egy gólpasszt, Ferran, Sergi Roberto és társaik.![]()
![]()
![]()
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ferran gólra én is raknék egy kisebb összeget. De velem valami nagy baj lehet mert leszarom a spanyol kupát, abszolút nem hat megRemy írta: De gyönyörű lesz, mikor 2 gólos hátrányt szedünk össze egy ilyen szedett-vedett Barca ellen.![]()
![]()
Ilyenkor szoktak a balfaszok előlépni. Rapinha, gondolom Alba is ad egy gólpasszt, Ferran, Sergi Roberto és társaik.![]()
- Sorrentino
Mi sose verjük el őket úgy igazán...pedig
Úriemberek klubja as always.
Úriemberek klubja as always.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De gyönyörű lesz, mikor 2 gólos hátrányt szedünk össze egy ilyen szedett-vedett Barca ellen.
Ilyenkor szoktak a balfaszok előlépni. Rapinha, gondolom Alba is ad egy gólpasszt, Ferran, Sergi Roberto és társaik.
Ilyenkor szoktak a balfaszok előlépni. Rapinha, gondolom Alba is ad egy gólpasszt, Ferran, Sergi Roberto és társaik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Igy.Yazid írta: Barca nagyon fog teperni kell nekik a kupa, szokásos nagy mellénnyel megyünk ki, nyernek
Meg kéne törni őket, kellene végre már egy 4-0, 5-0, United elleni is odabaszott már nekik.
Szóval magunkat ismerve lesz egy jó 1-1
Szóval magunkat ismerve lesz egy jó 1-1
esti downvote cunamira felkészült mindenki?
ilyenkor elképzelem azt a szerencsétlent aki egész nap arra vár, mikor nyílik a megy a meccs topic és félmásodpercenként nyomkodhassa az f5-öt, h küldhesse az újabb és újabb downt 
valszeg kefírrel a kezében
valszeg kefírrel a kezében
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realmadrid95
3-1, sok sarga, anyost es anyos hazat ra!Realista24 írta: 5-0, itt olvastatok eloszor![]()
Barca nagyon fog teperni kell nekik a kupa, szokásos nagy mellénnyel megyünk ki, nyernek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
5-0, itt olvastatok eloszor
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én szinte biztos vagyok benne, hogy nyitott marad a továbbjutás kérdése a visszavágóra.csala írta: Nagyon nagy blama lenne ha ma gyözne a Barcelona,de még az x is.A komplett támadójáték kiesett náluk,ráadásul a fazonszabásszal együtt.Nincs kapura veszélyes támadó a keretükben.Szerintem ma le lesz zárva a továbbjutás kérdése,de minimum 2 gólos előny meglesz.Ellenkező esetben nagyon meleg lehet a pite ha a visszavágóra mindenki felépül.
Max. 1 gólos győzelmet várok bármelyik fél részéről.
Kroos vagy Modric helyett Ceballost dobnám be. Jól jönne a harciassága.Pad'em írta: Expected line-ups in El Clasico tonight @marca:
Courtois
Carvajal Militao Rüdiger Camavinga
Modric Tchouameni Kroos
Valverde Benzema Vini
Cama jó lesz BHV-be, remélhetőleg nem lesznek annyira acélosak elől, hogy Nacho-ra legyen szükség.