Hidd el engem is hidegen hagy évek óta, de ez az egy idén ahol van reális esélyünk vmit nyerniTjacks írta:Ferran gólra én is raknék egy kisebb összeget. De velem valami nagy baj lehet mert leszarom a spanyol kupát, abszolút nem hat megRemy írta: De gyönyörű lesz, mikor 2 gólos hátrányt szedünk össze egy ilyen szedett-vedett Barca ellen.![]()
![]()
Ilyenkor szoktak a balfaszok előlépni. Rapinha, gondolom Alba is ad egy gólpasszt, Ferran, Sergi Roberto és társaik.![]()
![]()
![]()
Persze anyázni jövök este, azt ki nem hagynám!
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ferran gólra én is raknék egy kisebb összeget. De velem valami nagy baj lehet mert leszarom a spanyol kupát, abszolút nem hat megRemy írta: De gyönyörű lesz, mikor 2 gólos hátrányt szedünk össze egy ilyen szedett-vedett Barca ellen.![]()
![]()
Ilyenkor szoktak a balfaszok előlépni. Rapinha, gondolom Alba is ad egy gólpasszt, Ferran, Sergi Roberto és társaik.![]()
Persze anyázni jövök este, azt ki nem hagynám!
- Sorrentino
Mi sose verjük el őket úgy igazán...pedig
Úriemberek klubja as always.
Úriemberek klubja as always.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De gyönyörű lesz, mikor 2 gólos hátrányt szedünk össze egy ilyen szedett-vedett Barca ellen.
Ilyenkor szoktak a balfaszok előlépni. Rapinha, gondolom Alba is ad egy gólpasszt, Ferran, Sergi Roberto és társaik.
Ilyenkor szoktak a balfaszok előlépni. Rapinha, gondolom Alba is ad egy gólpasszt, Ferran, Sergi Roberto és társaik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Igy.Yazid írta: Barca nagyon fog teperni kell nekik a kupa, szokásos nagy mellénnyel megyünk ki, nyernek
Meg kéne törni őket, kellene végre már egy 4-0, 5-0, United elleni is odabaszott már nekik.
Szóval magunkat ismerve lesz egy jó 1-1
Szóval magunkat ismerve lesz egy jó 1-1
esti downvote cunamira felkészült mindenki?
ilyenkor elképzelem azt a szerencsétlent aki egész nap arra vár, mikor nyílik a megy a meccs topic és félmásodpercenként nyomkodhassa az f5-öt, h küldhesse az újabb és újabb downt 
valszeg kefírrel a kezében
valszeg kefírrel a kezében
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
3-1, sok sarga, anyost es anyos hazat ra!Realista24 írta: 5-0, itt olvastatok eloszor![]()
Barca nagyon fog teperni kell nekik a kupa, szokásos nagy mellénnyel megyünk ki, nyernek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
5-0, itt olvastatok eloszor
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én szinte biztos vagyok benne, hogy nyitott marad a továbbjutás kérdése a visszavágóra.csala írta: Nagyon nagy blama lenne ha ma gyözne a Barcelona,de még az x is.A komplett támadójáték kiesett náluk,ráadásul a fazonszabásszal együtt.Nincs kapura veszélyes támadó a keretükben.Szerintem ma le lesz zárva a továbbjutás kérdése,de minimum 2 gólos előny meglesz.Ellenkező esetben nagyon meleg lehet a pite ha a visszavágóra mindenki felépül.
Max. 1 gólos győzelmet várok bármelyik fél részéről.
Kroos vagy Modric helyett Ceballost dobnám be. Jól jönne a harciassága.Pad'em írta: Expected line-ups in El Clasico tonight @marca:
Courtois
Carvajal Militao Rüdiger Camavinga
Modric Tchouameni Kroos
Valverde Benzema Vini
Cama jó lesz BHV-be, remélhetőleg nem lesznek annyira acélosak elől, hogy Nacho-ra legyen szükség.
- Pad'em
Christensen se lesz elvileg.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nagyon nagy blama lenne ha ma gyözne a Barcelona,de még az x is.A komplett támadójáték kiesett náluk,ráadásul a fazonszabásszal együtt.Nincs kapura veszélyes támadó a keretükben.Szerintem ma le lesz zárva a továbbjutás kérdése,de minimum 2 gólos előny meglesz.Ellenkező esetben nagyon meleg lehet a pite ha a visszavágóra mindenki felépül.
- Pad'em
Hát ilyen felállással amit vízionálnak nekik csalódás lenne ha nem húznánk be. Mondjuk én Camát tenném Csua helyére, balon Nachóval.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hjajj gecci megin el clasico, el is feledtem, sirjak vagy nevessek
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát ezt a csodás támadósorukat illene féken tartani, de kétlem hogy kibírjuk valami blőd beszopott gól nélkül.
Nem illik.
-
jack95hun
- Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért
Nem úgy volt hogy Gavi nem játszik? Lemaradtam?Pad'em írta: Expected line-ups in El Clasico tonight @marca:
Courtois
Modric Tchouameni Kroos
Valverde Benzema Vini
Vs
Ter Stegen
Araujo Koundé Christensen Balde
Roberto Busquets DeJong
Raphinha Ferran Gavi
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha buskecc kezd kiutjuk oket
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Expected line-ups in El Clasico tonight @marca:
Courtois
Modric Tchouameni Kroos
Valverde Benzema Vini
Vs
Ter Stegen
Roberto Busquets DeJong
Raphinha Ferran Gavi
Courtois
Modric Tchouameni Kroos
Valverde Benzema Vini
Vs
Ter Stegen
Roberto Busquets DeJong
Raphinha Ferran Gavi
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Biro bacsi, aki feljelentest tett a korrupcios ügy kapcsan, ki lett hagyva a fordulobol es nem kap helyet egy VAR szobaban sem. Ilyen eddig meg nem volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema