HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 6., hétfő 15:23
HozzászólásSzerző: sanko. » 2023. március 6., hétfő 15:14
hehetheoriginal írta:nem ertek hozza, de valaszido, kepfrissites fontos lenne, nem?zsuninnyo írta: LG, Samsung, Philips, csak arra figyelj, hogy hdmi2.1 legyen benne. Ha akarsz, valogass ar szerint ezek kozul, vagy nezd meg reszletesebben, milyen es mennyi csatlakozo van rajta, milyen op rendszer jo neked esetleg, ilyesmik. Ezzel a harommal nem lohetsz melle.
csak a kutyák játszanak másodperces valaszidovel meg 60Hzen
az azert derék, jól átgondoltadMár csak egy gondom van, amire nem gondoltam![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 6., hétfő 14:59
nem ertek hozza, de valaszido, kepfrissites fontos lenne, nem?zsuninnyo írta:LG, Samsung, Philips, csak arra figyelj, hogy hdmi2.1 legyen benne. Ha akarsz, valogass ar szerint ezek kozul, vagy nezd meg reszletesebben, milyen es mennyi csatlakozo van rajta, milyen op rendszer jo neked esetleg, ilyesmik. Ezzel a harommal nem lohetsz melle.sanko. írta: Vegulis rá szántam magam, és megvettem a ps5t. Már csak egy gondom van, amire nem gondoltam![]()
kéne hozzá egy olyan tv, amire van is értelme rádugni a konzolt. Nyílván egy 8k tv lenne a legjobb, de arra jelenleg nincsen kavics. Ár érték arányban tudnátok olyan tv ajánlani amivel már elégedett lehetek ha játszok? Előre is köszi.
![]()
az azert derék, jól átgondoltadMár csak egy gondom van, amire nem gondoltam
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 6., hétfő 14:34
LG, Samsung, Philips, csak arra figyelj, hogy hdmi2.1 legyen benne. Ha akarsz, valogass ar szerint ezek kozul, vagy nezd meg reszletesebben, milyen es mennyi csatlakozo van rajta, milyen op rendszer jo neked esetleg, ilyesmik. Ezzel a harommal nem lohetsz melle.sanko. írta: Vegulis rá szántam magam, és megvettem a ps5t. Már csak egy gondom van, amire nem gondoltam![]()
kéne hozzá egy olyan tv, amire van is értelme rádugni a konzolt. Nyílván egy 8k tv lenne a legjobb, de arra jelenleg nincsen kavics. Ár érték arányban tudnátok olyan tv ajánlani amivel már elégedett lehetek ha játszok? Előre is köszi.
![]()
HozzászólásSzerző: sanko. » 2023. március 6., hétfő 14:30
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. március 2., csütörtök 19:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. március 2., csütörtök 14:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 2., csütörtök 14:52
Csak befért valahogyziro4vr írta: A legfontosabb hogy az rgb pörögjön fullba, ne hallgass hehére.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 2., csütörtök 14:48
https://prohardver.hu/tema/milyen_aszta ... friss.htmlsoadroli írta: valaki épített mostanában új PC-t? nekem lassan ideje lenne, mert már elég régi a masina. bármilyen tipp jöhet, honnan, mit érdemes stb![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. március 2., csütörtök 14:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 2., csütörtök 14:41
nekem evek ota hiba nelkul mukodik (corsair) es mikor max teljesítmény van, nincs az az erzesem, hogy mindjart felszall a faszba az asztalrol az egeszA vizhutes nagy parasztvakitas, a legtobbet odaveri meg egy olcsobb leguto is
HozzászólásSzerző: cart » 2023. március 2., csütörtök 14:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 2., csütörtök 14:33
Anyagiakon mulik.Anthony írta:Azért bedobhatsz egy költségvetést, mert manapság olyan elmebeteg dolgok vannak a piacon, hogy egy-két millás gép már lassan nem is számít nagy szónak.soadroli írta: valaki épített mostanában új PC-t? nekem lassan ideje lenne, mert már elég régi a masina. bármilyen tipp jöhet, honnan, mit érdemes stb![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2023. március 2., csütörtök 14:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. március 2., csütörtök 13:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. március 2., csütörtök 13:32
Azért bedobhatsz egy költségvetést, mert manapság olyan elmebeteg dolgok vannak a piacon, hogy egy-két millás gép már lassan nem is számít nagy szónak.soadroli írta: valaki épített mostanában új PC-t? nekem lassan ideje lenne, mert már elég régi a masina. bármilyen tipp jöhet, honnan, mit érdemes stb![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. március 2., csütörtök 13:06
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. február 24., péntek 11:25
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 20., hétfő 8:35
Support. Csak ok tudnak segiteni. Erosen ketlem, hogy a szamla torles - uj nyitasa mukodne. Az igencsak fura akcio lenne.tubatibi írta: Sziasztok!
Van egy adott Revolut számla, ami nem volt használva, maradt rajta némi összeg, viszont a fizikai kártya nem lett aktiválva és az összekapcsolt bankkártya is időközben lejárt.
Hamvaiból felélesztve újra lenne használva, viszont első bökkenő, hogy az új bankkártyát nem engedi hozzárendelni, folyamatosan hibaüzenetet dob ki.
Tud fogadni pénzt a számla, viszont pl. visszaírni nem tud chaten belül a Barátoknak sem. Mintha korlátozva lenne.
Cél:
- Összekapcsolni az új bankkártyával
- Egy új fizikai kártyát igényelni
- Normálisan használni a számlát
Ki milyen irányba indulna el?
Ha semmi sem működik akkor a számla megszüntetése után mennyi idő az, hogy újat hozzon létre? Egyáltalán lehetséges ez?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. február 19., vasárnap 21:04
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem