Jo lehet, ha az embernek ilyen a “hosszu” watchlistje.

A Jack pedig kurva jo film.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 3., péntek 22:35
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 3., péntek 21:31
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. március 3., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 2., csütörtök 15:08
Remy írta: A GÉP: Hoppá! Egy régi vágású akció/katasztrófa móka, egy ilyen filmhez tökéletesen passzoló Gerard Butlerrel. Hibátlan szórakozás, pontosan annyit ad, amit egy ilyentől el lehet várni.
Régen ezeket Slyék csinálták. Mára klasszikusok lettek.
WARRIOR: Az új évezred egyik, ha nem a legjobb bunyós filmje. Bár alapvetően egy családi dráma az egész, de annyira jól áll neki a ketrecharcos köntös, hogy az valami elképesztő.
Hardy és Edgerton is nagyot mennek, de Nolte óriási.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 2., csütörtök 14:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 2., csütörtök 12:44
Én viszonylag nagy időkülönbséggel láttam tavaly újra, abszolút felértékelődött bennem is.Faust írta: Tulzas nelkul mondhatom, hogy evtizedes lemaradast potoltam tegnap vegre, megneztem az Egy makulatlan elme orok ragyogasat. Nem is sajnalom, hogy regen nem ugrottam neki, szerintem nem ertekeltem volna ennyire. Egeszen kivalo film, csodas alakitasokkal.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. március 2., csütörtök 12:42
jó hogy írod, már régóta tervezem újrázni, rendelem is megFaust írta: megneztem az Egy makulatlan elme orok ragyogasat
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. március 2., csütörtök 12:40
Na ez az a film amit kb 17 evesen elinditottam anno, es 15 perc utan rajottem, hogy nem nekem valo, ezert abba is hagytam. Azota se sikerult elovennem, pedig mar lehet nekem is jobban tetszene.Faust írta: Tulzas nelkul mondhatom, hogy evtizedes lemaradast potoltam tegnap vegre, megneztem az Egy makulatlan elme orok ragyogasat. Nem is sajnalom, hogy regen nem ugrottam neki, szerintem nem ertekeltem volna ennyire. Egeszen kivalo film, csodas alakitasokkal.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 2., csütörtök 12:21
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 1., szerda 8:18
nagyon ra jart a rud szegenyre az utobbi 10-15 evben.hehetheoriginal írta:Christina applegate sincs tul jo borben szegenyRealista24 írta: Tom Sizemore is lassan kicsekkol, ha mar nem top, de jo szineszekrol volt szo. Birtam a szerepeiben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 1., szerda 7:54
Christina applegate sincs tul jo borben szegenyRealista24 írta: Tom Sizemore is lassan kicsekkol, ha mar nem top, de jo szineszekrol volt szo. Birtam a szerepeiben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 1., szerda 7:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 27., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 15:26
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. február 27., hétfő 13:23
hehetheoriginal írta: nem ertem amugy miert különböztetünk meg férfi, nő, fekete, fehér, stb szineszeket.
mi a szinészet lényege? eladni/átadni egy adott helyzetet a néző számára a lehető leghitelesebben.
csak a világ meg ti vagytok itt berekedve ebbe, mint kinai villamosmérnök a problémamegoldás közepette az endless loopba, már kutya se emlékezne rassziszmusra pl, ha nem beszelne senki se bőrszinről...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 12:49
megvolt, köszi,géza írta: Akkor kivanom hogy tobb turelmed es megertesed legyen a jovoben az ilyen aberralt idiotak fele mint en, hidd el hogy nyugodtabb lenne ugy az eleted.
Jo etvagyat!
csak egy oldal van barátom. minél hamarabb elfogadod, annál boldogabb leszel.azt hiszem en csinaltam meg a masik oldalon a top 5 szineszes es filmes szavazast is
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 27., hétfő 12:28
Jackson és Whitaker fixen ott van az élmezőnyben. Fishburne szerint egy jó iparos. Jó látni, jó színész, de ennyi.Santi írta: Nemtudom mennyire A listások, de színesbőrű színészeknél nálam Samuel L Jackson, Forest Whitaker, Laurence Fishbourne is ott van a a kedvencek között, ill újabban Giancarlo Esposito, aki nem A, de én már a PAYDAY 2 óta bírom, ő mostanában kapott nagyobb hypeot.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 27., hétfő 12:26
A 25th Hour az nagyon jo film (es a zeneje is kivalo), de abban szerintem pont nem alakit nagyot. A Primal Fear a forditottja, kurva nagyot alakit, de a film ahogy irtad is olyan, jo-jo de 2szer nem neznem meg.nmate írta:Említették iszsuninnyo írta: Oszt Edward Norton? csavonak van 3 zsenialis alakitasa, ebbol 2 akkora alapfilm, mint a haz![]()
Lehet van az több is, mint 3. 25th Hour, Fight Club, American History X, Vörös sárkány és napokban láttam a Primal Fear-t, hát abban is zseniális. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem ő tehet róla, hogy a plot elég egyértelmű![]()
Tőrbe ejtve kettőben is elvitte a showt, bár az egy kurvaszar film.![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. február 27., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 12:19
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem