Benne vagyok.Realista24 írta: Loszart nem tudok én a kripto piacról nagyjabol, mindössze büdös az egész ahogy van. Nekem legalábbis.
Majd 5 év múlva visszaértünk rá vagy amikor eladjatok a maradék 51%ot![]()

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 2., csütörtök 0:14
Benne vagyok.Realista24 írta: Loszart nem tudok én a kripto piacról nagyjabol, mindössze büdös az egész ahogy van. Nekem legalábbis.
Majd 5 év múlva visszaértünk rá vagy amikor eladjatok a maradék 51%ot![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 2., csütörtök 0:08
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 23:59
Megértem a szkeptikusságod de ez szerintem főleg abból fakad, hogy a blockchain nagyágyúihoz, BTC-hoz, NTC-hoz méred a szurkolói tokenek potenciálját. Azért ez nem csak és kizárólag a pénzről szól (ld: socios platform, ha már van tokened).Realista24 írta:Több mint egy éve 7 dollár alatt van az értéke. Sok köze nincs a Barcagate ügyhöz. Ahogy én látom egy értéktelen és megfoghatatlan dolog.DinhoL írta: Most hónapra pontosan nem emlékeztem de a folyamat sztem jól látszik ami a gazdasági dötések mögött van. Én az értékére való utalással csak azt támasztottam alá, hogy eddig (mármint a tavalyi évig) miért is nem volt érdeke a Barcának eladni belőle. Az a majdnem egy év a kriptopiacon pedig elég hosszú idő, abban az időszakban a legtöbb klub tokenje rosszabbul szerepelt (bár ez annyira nem releváns most). Természetes, hogy az élő érték beesett ahogy rosszabb lett a gazdasági helyzet, most a Negreira scandal se tett jót..Meglátjuk mi lesz mondjuk jövőre vagy 5 év múlva. Hosszútávú következtetéseket kva nehéz levonni de 2024-re - ha nem lesz valami nagy szankció - 2 dollárt biztos erősödni fog a token.
A spanyolok közül érdekes, hogy az AtMa most a legerősebb, a Realnak úgy tudom még nincs szurkolói tokenje de már a " metaverzumban" ők is jelen vannak. Lehet, pár év és külön topikot kap majd itt is a téma..![]()
2 dollár erősödés? Ahhoz képest hogy volt 50 és most 4.
Egyebkent: $BAR Fan Tokens give you a share of influence over official club policy through a system known as smart contract. Fan Token holders can use the Socios.com app to vote on club choices, helping FC Barcelona's leadership make the right decisions for the team and its fans.
Ez is meger egy miset, meg a felertekelse, aztan eladasa a haveroknak, stb.
Lufi. Dogecoin szintu nevetseges dolog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 1., szerda 23:37
Több mint egy éve 7 dollár alatt van az értéke. Sok köze nincs a Barcagate ügyhöz. Ahogy én látom egy értéktelen és megfoghatatlan dolog.DinhoL írta: Most hónapra pontosan nem emlékeztem de a folyamat sztem jól látszik ami a gazdasági dötések mögött van. Én az értékére való utalással csak azt támasztottam alá, hogy eddig (mármint a tavalyi évig) miért is nem volt érdeke a Barcának eladni belőle. Az a majdnem egy év a kriptopiacon pedig elég hosszú idő, abban az időszakban a legtöbb klub tokenje rosszabbul szerepelt (bár ez annyira nem releváns most). Természetes, hogy az élő érték beesett ahogy rosszabb lett a gazdasági helyzet, most a Negreira scandal se tett jót..Meglátjuk mi lesz mondjuk jövőre vagy 5 év múlva. Hosszútávú következtetéseket kva nehéz levonni de 2024-re - ha nem lesz valami nagy szankció - 2 dollárt biztos erősödni fog a token.
A spanyolok közül érdekes, hogy az AtMa most a legerősebb, a Realnak úgy tudom még nincs szurkolói tokenje de már a " metaverzumban" ők is jelen vannak. Lehet, pár év és külön topikot kap majd itt is a téma..![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 1., szerda 23:36
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 1., szerda 22:58
Jujj....biztos vagy ebben?DinhoL írta:Dehát nem is akarták eladni a covid előtt (vagy ha volt ilyenről akár egy dailymail cikk, javíts ki), nem is indokolta volna szinte semmi. Nem volt ez pénznyelő, akkoriban még kb csak a Barca TV-t supportálták és közösségimédiás tartalmakat készítettek. Nem lett volna értelme eladni. Aztán persze kellett a pénz, de így is a többségi tulajdon megmaradt. A hozzáadott értéket pedig jól jelzi, hogy amíg 2020. környékén a hasonlóan nagy klubok tokenjei beestek 50$-ról akár pár dollárra, a Barcáé fent maradt.Realista24 írta:
Covid előtt a szarnak sem mellet ez a cég, jóval kevesebbért sem. Aztán hirtelen amikor nem volt forrás hogy Lewa meg a többi regisztrálva legyen, és nem volt elég eladni a tvs jogokat, hirtelen nagyjabol a nyolcszorosara értékelődött fel a cég, amit részben olyan vett meg, akinek Laportahoz szoros köze van.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 22:35
Hát hogyne tudtál volnaDinhoL írta: mivel én már egy jóó ideje tudok a Studios létezéséről, működéséről.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 22:24
Igen itt hozzád szóltam hisz azt hittem adsz ennél pár fokkal értelmesebb választ is, hogy mi a gondod a Studios-al. R24-el sikerül(t) erről beszélni, téged viszont tényleg hagylak.DinhoL írta:*a 49%-a. De ettől még nem értem mi a probléma vele..mondjuk ahhoz, hogy a tevékenységükről beszélni lehessen, nem baj ha van egy kis rálátása az embernek az NFT-k, szurkolói cryptok világára.dzsi91 írta:
Hogy 2021ben lett alapítva. 2022ben ben meg eladva.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 22:14
Te szóltál hozzám. Ne csinálj úgy mintha engem érdekelt volna a magyarázkodásotok, ha meséket akarok felmegyek origóra.DinhoL írta:Hehehe, bocs de téged végleg elengedlek az eddig látottak alapján, origon is akadnak ilyen arcok ha nagyon győzködni akarnék bárkit is.dzsi91 írta:
Olyanra szerintem lenne igény ami nincs most rivalda fényben.Pl a barsza többi ilyen cégéről írhatnátok, hogy majd 3-4 év múlva amikor eladjátok 100 évre ne az legyen,hogy kiröhögünk mert soha nem hallottunk róla.
Erről az edukációs trainingről több százezer euro értékben is írhattatok volna pár éve. Nem most copyzni a meszkuenklub.blog.hu-ról
Az, hogy valamiről soha nem hallasz nem azt jelenti, hogy nem is létezik.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. március 1., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 22:01
Hehehe, bocs de téged végleg elengedlek az eddig látottak alapján, origon is akadnak ilyen arcok ha nagyon győzködni akarnék bárkit is.dzsi91 írta:Olyanra szerintem lenne igény ami nincs most rivalda fényben.Pl a barsza többi ilyen cégéről írhatnátok, hogy majd 3-4 év múlva amikor eladjátok 100 évre ne az legyen,hogy kiröhögünk mert soha nem hallottunk róla.DinhoL írta:
Akartam egy hosszabbat írni de jólvan akkor nincs rá igény. Sok-sok klub és szurkoló be van akkor hülyítve ezzel..![]()
Erről az edukációs trainingről több százezer euro értékben is írhattatok volna pár éve. Nem most copyzni a meszkuenklub.blog.hu-ról
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 21:58
Dehát nem is akarták eladni a covid előtt (vagy ha volt ilyenről akár egy dailymail cikk, javíts ki), nem is indokolta volna szinte semmi. Nem volt ez pénznyelő, akkoriban még kb csak a Barca TV-t supportálták és közösségimédiás tartalmakat készítettek. Nem lett volna értelme eladni. Aztán persze kellett a pénz, de így is a többségi tulajdon megmaradt. A hozzáadott értéket pedig jól jelzi, hogy amíg 2020. környékén a hasonlóan nagy klubok tokenjei beestek 50$-ról akár pár dollárra, a Barcáé fent maradt.Realista24 írta:
Covid előtt a szarnak sem mellet ez a cég, jóval kevesebbért sem. Aztán hirtelen amikor nem volt forrás hogy Lewa meg a többi regisztrálva legyen, és nem volt elég eladni a tvs jogokat, hirtelen nagyjabol a nyolcszorosara értékelődött fel a cég, amit részben olyan vett meg, akinek Laportahoz szoros köze van.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 21:48
Olyanra szerintem lenne igény ami nincs most rivalda fényben.Pl a barsza többi ilyen cégéről írhatnátok, hogy majd 3-4 év múlva amikor eladjátok 100 évre ne az legyen,hogy kiröhögünk mert soha nem hallottunk róla.DinhoL írta:
Akartam egy hosszabbat írni de jólvan akkor nincs rá igény. Sok-sok klub és szurkoló be van akkor hülyítve ezzel..![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 1., szerda 21:41
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 21:38
Akartam egy hosszabbat írni de jólvan akkor nincs rá igény. Sok-sok klub és szurkoló be van akkor hülyítve ezzel..Realista24 írta:Ez remek körítés, biztos van aki elhiszi.DinhoL írta: Persze de nem ezért lett létrehozva eredetileg, ez csak egy plusz forrás volt Laportának. Illetve a socios.com-mal való együttműködés a következő években akár egy elég jó jackpot is lehet.
Amúgy meg már bőven 2021 előtt meg voltak az alapok, a Chilizen már a gazdasági káosz előtt megjelentek a szurkolói tokenek, amik egy 4-500 milliós közösségnek szántak és egyelőre fejlődik a projekt.
Egyébként akkor utanaolvastam ennek a cégnek, szóval ismerem a papíron megfogalmazott céljait.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 21:37
kiderűlt,hogy ez tök normális és minden második klub ezt csinálja. 4rv vagy kiaz mindjárt hozza a listát az érintett klubokról.lestat írta: Kicsit lemaradtam az elmult par napban.
Van valami friss info a csalo brigadrol? Vagy most semmi nem lesz az ugybol?
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. március 1., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 1., szerda 21:30
Ez remek körítés, biztos van aki elhiszi.DinhoL írta: Persze de nem ezért lett létrehozva eredetileg, ez csak egy plusz forrás volt Laportának. Illetve a socios.com-mal való együttműködés a következő években akár egy elég jó jackpot is lehet.
Amúgy meg már bőven 2021 előtt meg voltak az alapok, a Chilizen már a gazdasági káosz előtt megjelentek a szurkolói tokenek, amik egy 4-500 milliós közösségnek szántak és egyelőre fejlődik a projekt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 21:29
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem