Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 1., szerda 23:37

DinhoL írta: Most hónapra pontosan nem emlékeztem de a folyamat sztem jól látszik ami a gazdasági dötések mögött van. Én az értékére való utalással csak azt támasztottam alá, hogy eddig (mármint a tavalyi évig) miért is nem volt érdeke a Barcának eladni belőle. Az a majdnem egy év a kriptopiacon pedig elég hosszú idő, abban az időszakban a legtöbb klub tokenje rosszabbul szerepelt (bár ez annyira nem releváns most). Természetes, hogy az élő érték beesett ahogy rosszabb lett a gazdasági helyzet, most a Negreira scandal se tett jót..Meglátjuk mi lesz mondjuk jövőre vagy 5 év múlva. Hosszútávú következtetéseket kva nehéz levonni de 2024-re - ha nem lesz valami nagy szankció - 2 dollárt biztos erősödni fog a token.

A spanyolok közül érdekes, hogy az AtMa most a legerősebb, a Realnak úgy tudom még nincs szurkolói tokenje de már a " metaverzumban" ők is jelen vannak. Lehet, pár év és külön topikot kap majd itt is a téma.. :D
Több mint egy éve 7 dollár alatt van az értéke. Sok köze nincs a Barcagate ügyhöz. Ahogy én látom egy értéktelen és megfoghatatlan dolog.

2 dollár erősödés? Ahhoz képest hogy volt 50 és most 4.

Egyebkent: $BAR Fan Tokens give you a share of influence over official club policy through a system known as smart contract. Fan Token holders can use the Socios.com app to vote on club choices, helping FC Barcelona's leadership make the right decisions for the team and its fans.

Ez is meger egy miset, meg a felertekelse, aztan eladasa a haveroknak, stb.

Lufi. Dogecoin szintu nevetseges dolog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 1., szerda 23:36

Ez a tokenezés nekem a piramisjátékokat juttatja eszembe. Nem lesz ennek (sem) jó vége.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 23:27

Most hónapra pontosan nem emlékeztem de a folyamat sztem jól látszik ami a gazdasági dötések mögött van. Én az értékére való utalással csak azt támasztottam alá, hogy eddig (mármint a tavalyi évig) miért is nem volt érdeke a Barcának eladni belőle. Az a majdnem egy év a kriptopiacon pedig elég hosszú idő, abban az időszakban a legtöbb klub tokenje rosszabbul szerepelt (bár ez annyira nem releváns most). Természetes, hogy az élő érték beesett ahogy rosszabb lett a gazdasági helyzet, most a Negreira scandal se tett jót..Meglátjuk mi lesz mondjuk jövőre vagy 5 év múlva. Hosszútávú következtetéseket kva nehéz levonni de 2024-re - ha nem lesz valami nagy szankció - 2 dollárt biztos erősödni fog a token.

A spanyolok közül érdekes, hogy az AtMa most a legerősebb, a Realnak úgy tudom még nincs szurkolói tokenje de már a " metaverzumban" ők is jelen vannak. Lehet, pár év és külön topikot kap majd itt is a téma.. :D
Som i Serem!
6oat

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 1., szerda 22:58

DinhoL írta:
Realista24 írta:
Covid előtt a szarnak sem mellet ez a cég, jóval kevesebbért sem. Aztán hirtelen amikor nem volt forrás hogy Lewa meg a többi regisztrálva legyen, és nem volt elég eladni a tvs jogokat, hirtelen nagyjabol a nyolcszorosara értékelődött fel a cég, amit részben olyan vett meg, akinek Laportahoz szoros köze van.
Dehát nem is akarták eladni a covid előtt (vagy ha volt ilyenről akár egy dailymail cikk, javíts ki), nem is indokolta volna szinte semmi. Nem volt ez pénznyelő, akkoriban még kb csak a Barca TV-t supportálták és közösségimédiás tartalmakat készítettek. Nem lett volna értelme eladni. Aztán persze kellett a pénz, de így is a többségi tulajdon megmaradt. A hozzáadott értéket pedig jól jelzi, hogy amíg 2020. környékén a hasonlóan nagy klubok tokenjei beestek 50$-ról akár pár dollárra, a Barcáé fent maradt.
Jujj....biztos vagy ebben?
2020 szeptembereben is 4 dollar alatt volt a token erteke, majd 2021 aprilisa korul vandorolt fel 50 kore egy rovid idore, ami aztan egy ev alatt 6-ra esett, most meg megint 4 dollar.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 22:35

DinhoL írta: mivel én már egy jóó ideje tudok a Studios létezéséről, működéséről.
Hát hogyne tudtál volna :lol: jóéjt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 22:24

DinhoL írta:
dzsi91 írta:

Hogy 2021ben lett alapítva. 2022ben ben meg eladva.
*a 49%-a. De ettől még nem értem mi a probléma vele..mondjuk ahhoz, hogy a tevékenységükről beszélni lehessen, nem baj ha van egy kis rálátása az embernek az NFT-k, szurkolói cryptok világára.
Igen itt hozzád szóltam hisz azt hittem adsz ennél pár fokkal értelmesebb választ is, hogy mi a gondod a Studios-al. R24-el sikerül(t) erről beszélni, téged viszont tényleg hagylak.
Viszont a rossz hírem, hogy a fogadásod buktad, mivel én már egy jóó ideje tudok a Studios létezéséről, működéséről.
Som i Serem!
6oat

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 22:14

DinhoL írta:
dzsi91 írta:

Olyanra szerintem lenne igény ami nincs most rivalda fényben.Pl a barsza többi ilyen cégéről írhatnátok, hogy majd 3-4 év múlva amikor eladjátok 100 évre ne az legyen,hogy kiröhögünk mert soha nem hallottunk róla.

Erről az edukációs trainingről több százezer euro értékben is írhattatok volna pár éve. Nem most copyzni a meszkuenklub.blog.hu-ról
Hehehe, bocs de téged végleg elengedlek az eddig látottak alapján, origon is akadnak ilyen arcok ha nagyon győzködni akarnék bárkit is. :)

Az, hogy valamiről soha nem hallasz nem azt jelenti, hogy nem is létezik.
Te szóltál hozzám. Ne csinálj úgy mintha engem érdekelt volna a magyarázkodásotok, ha meséket akarok felmegyek origóra. :mrgreen:

Nem az a baj, hogy én nem hallottam róla. Kutyát házat asszonyt macskát teszek rá,hogy ti se hallottatok erről amíg nem lett tananyag nálatok :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. március 1., szerda 22:05

Engem érdekel, hogy mi a tököm ez a token dolog :) valahogy nem vitt még rá a lélek, hogy utána olvassak.

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 22:01

dzsi91 írta:
DinhoL írta:
Akartam egy hosszabbat írni de jólvan akkor nincs rá igény. Sok-sok klub és szurkoló be van akkor hülyítve ezzel.. :|
Olyanra szerintem lenne igény ami nincs most rivalda fényben.Pl a barsza többi ilyen cégéről írhatnátok, hogy majd 3-4 év múlva amikor eladjátok 100 évre ne az legyen,hogy kiröhögünk mert soha nem hallottunk róla.

Erről az edukációs trainingről több százezer euro értékben is írhattatok volna pár éve. Nem most copyzni a meszkuenklub.blog.hu-ról
Hehehe, bocs de téged végleg elengedlek az eddig látottak alapján, origon is akadnak ilyen arcok ha nagyon győzködni akarnék bárkit is. :)

Az, hogy valamiről soha nem hallasz nem azt jelenti, hogy nem is létezik.
Som i Serem!
6oat

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 21:58

Realista24 írta:
Covid előtt a szarnak sem mellet ez a cég, jóval kevesebbért sem. Aztán hirtelen amikor nem volt forrás hogy Lewa meg a többi regisztrálva legyen, és nem volt elég eladni a tvs jogokat, hirtelen nagyjabol a nyolcszorosara értékelődött fel a cég, amit részben olyan vett meg, akinek Laportahoz szoros köze van.
Dehát nem is akarták eladni a covid előtt (vagy ha volt ilyenről akár egy dailymail cikk, javíts ki), nem is indokolta volna szinte semmi. Nem volt ez pénznyelő, akkoriban még kb csak a Barca TV-t supportálták és közösségimédiás tartalmakat készítettek. Nem lett volna értelme eladni. Aztán persze kellett a pénz, de így is a többségi tulajdon megmaradt. A hozzáadott értéket pedig jól jelzi, hogy amíg 2020. környékén a hasonlóan nagy klubok tokenjei beestek 50$-ról akár pár dollárra, a Barcáé fent maradt.
Som i Serem!
6oat

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 21:48

DinhoL írta:
Akartam egy hosszabbat írni de jólvan akkor nincs rá igény. Sok-sok klub és szurkoló be van akkor hülyítve ezzel.. :|

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 1., szerda 21:41

Sorry, de ez azon kevés témák egyike amiben nem vagyok meggyőzhető.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. március 1., szerda 21:38

Realista24 írta:
DinhoL írta: Persze de nem ezért lett létrehozva eredetileg, ez csak egy plusz forrás volt Laportának. Illetve a socios.com-mal való együttműködés a következő években akár egy elég jó jackpot is lehet.
Amúgy meg már bőven 2021 előtt meg voltak az alapok, a Chilizen már a gazdasági káosz előtt megjelentek a szurkolói tokenek, amik egy 4-500 milliós közösségnek szántak és egyelőre fejlődik a projekt.
Ez remek körítés, biztos van aki elhiszi.

Egyébként akkor utanaolvastam ennek a cégnek, szóval ismerem a papíron megfogalmazott céljait.
Som i Serem!
6oat

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 21:37

lestat írta: Kicsit lemaradtam az elmult par napban.

Van valami friss info a csalo brigadrol? Vagy most semmi nem lesz az ugybol?
kiderűlt,hogy ez tök normális és minden második klub ezt csinálja. 4rv vagy kiaz mindjárt hozza a listát az érintett klubokról.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. március 1., szerda 21:36

Kicsit lemaradtam az elmult par napban.

Van valami friss info a csalo brigadrol? Vagy most semmi nem lesz az ugybol?
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 1., szerda 21:30

DinhoL írta: Persze de nem ezért lett létrehozva eredetileg, ez csak egy plusz forrás volt Laportának. Illetve a socios.com-mal való együttműködés a következő években akár egy elég jó jackpot is lehet.
Amúgy meg már bőven 2021 előtt meg voltak az alapok, a Chilizen már a gazdasági káosz előtt megjelentek a szurkolói tokenek, amik egy 4-500 milliós közösségnek szántak és egyelőre fejlődik a projekt.
Ez remek körítés, biztos van aki elhiszi.

Egyébként akkor utanaolvastam ennek a cégnek, szóval ismerem a papíron megfogalmazott céljait.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 21:29

Meg miért akarja a többi spanyol csapat,hogy szoptassák meg a barszát ezért ha ezt minden második klub így csinálja? :hmmm:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 1., szerda 21:25

Olyan összefüggések derültek már itt ki, hogy csak az nem tudja mi történt aki vak.

Mi a faszért utalsz prémiumot egy videós cégnek random? :lol: :lol: :lol:

Miért lett 2 hónappal az ügy nem publikus kiderülése után hozva gyors egy törvény egy exBarca igazgató ötlete által, hogy évüljön el minden 3 év után? :lol:

Hagyjuk inkább

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 1., szerda 21:14

4Rv írta: gyanítom, hogy real madridnak is van egy audiovizuális anyagokkal foglalkozó részlege, ami be van jegyezve, mint cég.
Gyanitod vagy tudod?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 1., szerda 21:13

4Rv írta: gyanítom, hogy real madridnak is van egy audiovizuális anyagokkal foglalkozó részlege, ami be van jegyezve, mint cég.
És gonzález gonzález sarki boltja rögzíti nekünk a bl meccseket.

A krumpliorrú unibetes gyerek elmagyarázta nekünk,hogy tuladjonképpen azért fizetett a barsza 20 évig ennek a bírónak,hogy edukálja őket játékvezetésből. Azóta már kiderült ,hogy meccseket is rögzített nekik vhs-re 100ezer eurókért. Mondom aki ezt elhiszi olyan hülye mint a faszom.

Vissza: