Több mint egy éve 7 dollár alatt van az értéke. Sok köze nincs a Barcagate ügyhöz. Ahogy én látom egy értéktelen és megfoghatatlan dolog.DinhoL írta: Most hónapra pontosan nem emlékeztem de a folyamat sztem jól látszik ami a gazdasági dötések mögött van. Én az értékére való utalással csak azt támasztottam alá, hogy eddig (mármint a tavalyi évig) miért is nem volt érdeke a Barcának eladni belőle. Az a majdnem egy év a kriptopiacon pedig elég hosszú idő, abban az időszakban a legtöbb klub tokenje rosszabbul szerepelt (bár ez annyira nem releváns most). Természetes, hogy az élő érték beesett ahogy rosszabb lett a gazdasági helyzet, most a Negreira scandal se tett jót..Meglátjuk mi lesz mondjuk jövőre vagy 5 év múlva. Hosszútávú következtetéseket kva nehéz levonni de 2024-re - ha nem lesz valami nagy szankció - 2 dollárt biztos erősödni fog a token.
A spanyolok közül érdekes, hogy az AtMa most a legerősebb, a Realnak úgy tudom még nincs szurkolói tokenje de már a " metaverzumban" ők is jelen vannak. Lehet, pár év és külön topikot kap majd itt is a téma..![]()
2 dollár erősödés? Ahhoz képest hogy volt 50 és most 4.
Egyebkent: $BAR Fan Tokens give you a share of influence over official club policy through a system known as smart contract. Fan Token holders can use the Socios.com app to vote on club choices, helping FC Barcelona's leadership make the right decisions for the team and its fans.
Ez is meger egy miset, meg a felertekelse, aztan eladasa a haveroknak, stb.
Lufi. Dogecoin szintu nevetseges dolog.