pont ezen forgott nekem is az agyam a vmelyik nap, ha abban az évben messi aranylabdája egy vicc volt sneijderrel szemben, akkor idén legalább akkora szemenköpés lenne, ha cr kapná riberyvel szembenAmúgy meg aki idén CR-nek adná az aranylabdát, az közvetve elismeri, Messi egyik jogtalan aranylabdáját. Magyarul ilyen szempontok alapján 4-ből 3 megérdemelt volt. Pedig közel sem.
idén teljesen mindegy ki fogja kapni, egy vicc lesz, ha messi kapná, akkor az azért lenne, mert blatter körbenyalta a valagát, közben meg az éve nem igazán jött össze neki
ha cr kapná akkor az lehet blatter kijelentése miatti "vigaszdíj" lenne (plusz ugye a fentebb említett okok)
ha ribery kapná meg, akkor meg megint fordulna az aranylabda végkimenetele, és megint úgy, hogy ne cr kapja meg, plusz én nem érzem riberyt akkora kalibernek, hogy aranylabdás játékos legyen, pazar év ide vagy oda....ilyen erővel a fél bayern megkaphatná
azzal viszont nem értek egyet, hogy cr nem szolgált rá erre a címre, ez a fickó tényleg mindent belead, ami a csövön kifér, és csak annak nem rúg gólt, akinek nem akar jóformán
arról már nem tehet, hogy a csapat nem szuperált mögötte, szerintem nem minden csak a címekről kellene szóljon
egyébként meg jól teszi, ha nem megy el a ceremóniára, jelen pillanatban ezt érzem a legtisztább megoldásnak