Konzolok
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konzolok
Az mar vastagon gamer pc kategória, ilyen aron milyen előnyt tud felmutatni egy konzol?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
410ezer? 35ezer egy jatek? Josagos eg, de le vagyok maradva.realmadrid95 írta:nzooli93 írta: Elvileg most jon nemzetközi aremeles. Siman 270 korul lehet majd a ps5. Ha valaki szeretne venni,es van rá keret,en nem várnék.
En is nezegettem folyamatosan, hogy hol a legolcsobb, vegul 410 ezerert vettem kez alol bontatlanul a ps5 ot, vr2vel a 3 ds fulhallgatoval es ket joyistickkal. Megelegeltem, honapokig neztem es egyre dragabb volt sajnos, aztan ugy voltam, hogy beruhazok ra, aztan jo lesz vagy 5 evig.
Most majd Mortalra es Tekkenre gyujtok, a ket jatek 70 korul lesz egyutt, hihetetlen…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Botrány milyen hangos tud lenni, én saját magam csináltam ezt meg, nem bonyolult, sajna ilyenkor paszta az már sehol, mint a sivatag olyan és olyan mennyiségű por gyűlik össze benne, hogy el se hiszi az ember. Persze hogy nem tudja magát hűteni.
Igen, nagyon brutál volt bakker. Volt hogy asszony felébredt a hálóban úgy hogy azért nincs egymáshoz közel a nappali meg a háló.realmadrid95 írta: Nekem is igy volt egyebkent, hangosabb volt, mint egy repulo. Pasztazas utan sosem jott elo ujra ez a panasz.![]()

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
TheBull6 írta:Szerencsére olyan helyen volt eddig is, csak a közel három év alatt egyszer se vittem még el szegényt se szellőztetni, se pasztáztatni. De most már vállalhatlan volt a hangja is, valamint kiírta a "PS4 felmelegedett" bla-bla szöveget is. Sőt már néha fogta is magát aztán szépen le is kapcsolt, főleg a brutál HDR-el futó átvezető videókkal nem bírt. Szóval muszáj volt gondozásra küldeni.realmadrid95 írta: Ha a pasztazas megtortent, akkor nem kell neki ventilator. Annyi, hogy a leheto legjobban szellozo helyre rakd, gondolok itt arra, hogy ne legyen kozel a falhoz, mert a forrolevegot fogja beszivnu ujra.
De akkor nem ventizek, remélhetőleg nem lesz vele gond.![]()
Köszi![]()
Nekem is igy volt egyebkent, hangosabb volt, mint egy repulo. Pasztazas utan sosem jott elo ujra ez a panasz.

- realmadrid95
Marky írta:A nagyobb PS Plus elofizetesben szerintem mindketto benne van, tobb szaz masik jatekkal egyutt.realmadrid95 írta:
En is nezegettem folyamatosan, hogy hol a legolcsobb, vegul 410 ezerert vettem kez alol bontatlanul a ps5 ot, vr2vel a 3 ds fulhallgatoval es ket joyistickkal. Megelegeltem, honapokig neztem es egyre dragabb volt sajnos, aztan ugy voltam, hogy beruhazok ra, aztan jo lesz vagy 5 evig.
Most majd Mortalra es Tekkenre gyujtok, a ket jatek 70 korul lesz egyutt, hihetetlen…
Meg nincs Ps elofizetesem, megnezem, hogy mik a lehetosegek, koszi szepen!
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Valaki megvette az F1 23-mat? Mi a tapasztalat? Most látom akcióban 21-ért (
) és erősen gondolkodom...

Én a konzolvilágba vittem.Halfkey írta: Hol érdemes pasztáztatni Budapesten?
Szerencsére olyan helyen volt eddig is, csak a közel három év alatt egyszer se vittem még el szegényt se szellőztetni, se pasztáztatni. De most már vállalhatlan volt a hangja is, valamint kiírta a "PS4 felmelegedett" bla-bla szöveget is. Sőt már néha fogta is magát aztán szépen le is kapcsolt, főleg a brutál HDR-el futó átvezető videókkal nem bírt. Szóval muszáj volt gondozásra küldeni.realmadrid95 írta: Ha a pasztazas megtortent, akkor nem kell neki ventilator. Annyi, hogy a leheto legjobban szellozo helyre rakd, gondolok itt arra, hogy ne legyen kozel a falhoz, mert a forrolevegot fogja beszivnu ujra.
De akkor nem ventizek, remélhetőleg nem lesz vele gond.

Köszi

Hol érdemes pasztáztatni Budapesten?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A nagyobb PS Plus elofizetesben szerintem mindketto benne van, tobb szaz masik jatekkal egyutt.realmadrid95 írta:nzooli93 írta: Elvileg most jon nemzetközi aremeles. Siman 270 korul lehet majd a ps5. Ha valaki szeretne venni,es van rá keret,en nem várnék.
- realmadrid95
nzooli93 írta: Elvileg most jon nemzetközi aremeles. Siman 270 korul lehet majd a ps5. Ha valaki szeretne venni,es van rá keret,en nem várnék.
- realmadrid95
Ha a pasztazas megtortent, akkor nem kell neki ventilator. Annyi, hogy a leheto legjobban szellozo helyre rakd, gondolok itt arra, hogy ne legyen kozel a falhoz, mert a forrolevegot fogja beszivnu ujra.TheBull6 írta: Ps4-hez használ itt valaki esetleg ilyen ventilátoros állványt? Hasznos?
Brutálul melegszik ebben a melegben a PS.. Most jött meg tisztításból meg pasztázásból, aztán akkor vennék neki egy ilyen állványt is mielőtt újra üzembe helyezem.
Köszike
Ps4-hez használ itt valaki esetleg ilyen ventilátoros állványt? Hasznos?
Brutálul melegszik ebben a melegben a PS.. Most jött meg tisztításból meg pasztázásból, aztán akkor vennék neki egy ilyen állványt is mielőtt újra üzembe helyezem.
Köszike
Köszike
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
köszönöm szépen.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Aqua és platinumshop.sanko. írta:ez tényleg érdekelne, mert sehol sem láttam még.k!ll3rcsöcs írta:
Számottevő áresés biztosan nem lesz. Viszont 214-ért tobb helyen kapni 2 kontrollerrel, én azt választanám, ha GOW nem fontos számodra.
https://aqua.hu/sony-playstation-ps5/so ... s-t1303501
https://platinumshop.hu/termek/sony-pla ... AT00012998
- sanko.
ez tényleg érdekelne, mert sehol sem láttam még.k!ll3rcsöcs írta:Számottevő áresés biztosan nem lesz. Viszont 214-ért tobb helyen kapni 2 kontrollerrel, én azt választanám, ha GOW nem fontos számodra.sanko. írta: hogy is fogalmazzak finoman.. nagyon régen fáj a fogam egy ps5re, csak sajnáltam a pénzt rá. viszont a konzolvilágon szembe jött velem, hogy a digital edition god of warral 218 ezer forint. ennyiért kár lenne kihagynom igaz?![]()
- nzooli93
Elvileg most jon nemzetközi aremeles. Siman 270 korul lehet majd a ps5. Ha valaki szeretne venni,es van rá keret,en nem várnék.
- sanko.
hol?? nem láttam még