füst írta:
Hát nem tudom, én most az orvosokkal vagyok. Sokan úgy mennek orvoshoz hogy már minden bajuk van, hetekkel-hónapokkal késve jelentkeznek hogy baj van, és azonnal makkegészségesen akarnak eljönni. Csodát az orvosok sem tudnak művelni, pláne elodázott komplex problémát csettintésre megoldani. Amúgy meg cigi, pia, olajos kaják, túl sok cukor, rendszertelen étrend, rendszertelen pihenés. Egy életen keresztül nem vigyázunk magunkra, aztán megjelenünk az orvosnál hogy mentsen meg a problémánktól. Halandóak vagyunk, el kell fogadni, ahogy öregszünk úgy robban le a szervezet, toldozni-foltozni lehet, aki nagyon odafigyel magára, annak akkor is jobbak az esélyei, amikor beüt a gebasz, de a végén úgyis a bank nyer. A legnagyobb része nem az orvoson múlik.
Igazad is lehetne (es sok esetedben az is van), de elszakadt a bokaszalagom vagy a keresztszalagom...minden alkalommal szarul diagnosztizaltak elsore, pedig nem akartam protekcio utjan bekerulni Abkarovicshoz, hogy mas elol vegyem el a helyet. De mindig ott kotottem ki.
Mellkasi fajdalom, egyertelmuen elmondtam mi okozhatja a gondot, ez sem hosszu folyamat utan alakult ki.
Lejar a jogsim, a kurvaeletbe, hat idoben megyek, szolok, le vagyok ezert is cseszve, meg le se szarja, ugysem lesz mar itt.
Elkaptam az influenzat, hogy rohadjak meg, hogy mertem. Covidos lettem, mit kepzelek magamrol.
Anyam egesz eleteben egeszsegesen etkezett, sportolt, odafigyelt, stb. Egy futas kozben elajult. Azota meg jobban odafigyel magara, de ket evig nem tudott bejelentkezni kardiologiara. Nem gond, a sziv konnyen potolhato
Soroljam tovabb?