Annyi a kártyapénze v annyi a netto fizuja?ferni írta:Akiről én tudok az 5 milliót kap…ikelemen5 írta:
A falusi is mind millió fölött keres.![]()

Mondjuk falun, ahol akár 3-4 falu is tartozik alá, többezer emberrel, kártyapénznek reális
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 1., szerda 7:20
Annyi a kártyapénze v annyi a netto fizuja?ferni írta:Akiről én tudok az 5 milliót kap…ikelemen5 írta:
A falusi is mind millió fölött keres.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 1., szerda 7:16
Akiről én tudok az 5 milliót kap…ikelemen5 írta:A falusi is mind millió fölött keres.Realista24 írta: Én ahány hazidokit ismerek, mind tele van mind a szemet.
Persze, varos így nem általánosítok.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 1., szerda 7:15
Bértábla van. Plusz, mindenki a körzet mérete alapján, az abban lévő "kártyák" száma alapján kapják a támogatást.ikelemen5 írta:A falusi is mind millió fölött keres.Realista24 írta: Én ahány hazidokit ismerek, mind tele van mind a szemet.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. március 1., szerda 7:07
A falusi is mind millió fölött keres.Realista24 írta: Én ahány hazidokit ismerek, mind tele van mind a szemet.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 1., szerda 6:22
Hogy mi volt az, ami mulasztás volt és a halált okozta?zsuninnyo írta:Persze, melyik reszet?Nika91127 írta:
Ezt kifejtenéd?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 1., szerda 0:22
Persze, melyik reszet?Nika91127 írta:
Ezt kifejtenéd?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 28., kedd 23:28
https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magy ... es/x28e6fdhehetheoriginal írta: közben, aki vizuális tipus, az tudja miert röhögök, hogy ma lagzilajcsi nem jelent meg kecskemeten a börinél a ma kezdődő büntije letöltése ügyében![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 28., kedd 21:33
Ezt kifejtenéd?zsuninnyo írta: Heim Pal korhazat illetve labort sikerult megjarnom az elmult evekben, kritikan aluli. Ha csak kepeket latnek, vagy a sztorit hallanam amit ateltem, azt hinnem ez vhol bulgariaban van egy faluban, vagy afrikaban. Es ezert adozok, hogy a gyerekeket ilyen korulmenyek kozott "gyogyitsak". Az orvosokrol / noverekrol mondanam hogy kb 60-70%-ban legalabb egy normalis szintet eler.
Gyerek haziorvos, lehetetlen bemenni. Ket nappal elore nincs idopont, ha lazas, vagy vmi hirtelen baja van, menj be, bizd a szerencsere. Par orat ulni egy 39 fokos lazas kisgyerekkel kurvajo elmeny. Cserebe fogjuk ra, egy minimum szintet megut az ellatas (kedvesek, es nem kezel felre senkit), ha az ember bekerul.
Mellekesen nagyapamat eppen most nyirjak ki szabolcsban. Az is fasza, ezert dolgozni egy eletet. Ott viszont mindenki hozzaallasa kritikan aluli. Ha random bedobtam volna egy csoport kacsacsoru emlos koze, nagyobb eselye lett volna meggyogyulni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 21:04
hőőőő apa, minden hetkoznapi stressz levezetesehez a tokeletes alkalom egy ilyen faszkalaplegkozelebb odamegyek es orakat varat, es akkor megtanulom mi a rend
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 20:58
Nekem eddig harom hazidokim volt, gyerekkel együtt negy.Nika91127 írta:Megfordítom: ha mindenkit a házidoki célirányosan elirányítana, nem pedig találomra, nem kellene ennyit várni. Vagy a sok felesleges "helyfoglaló" ha nem lenne...Realista24 írta:
Lehet tul durva, de ha belegondolsz, fel-egy eves viszonylatba is sok ember eletebe kerul.
Nem jutnak be, nem megfelelo helyre, nem jo helyre elsore, stb.stb...es mire odakerulne mar vagy meghal vagy menthetetlen vagy feladja es nem megy vissza, es ezzel tetezi a bajt.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 28., kedd 20:55
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 28., kedd 20:52
Megfordítom: ha mindenkit a házidoki célirányosan elirányítana, nem pedig találomra, nem kellene ennyit várni. Vagy a sok felesleges "helyfoglaló" ha nem lenne...Realista24 írta:Lehet tul durva, de ha belegondolsz, fel-egy eves viszonylatba is sok ember eletebe kerul.Faust írta: Minden tiszteletem a tietek, hogy rohadna meg az osszes fejes visszamenoleg vagy 70 evre, igazabol nektek is ugyanazt kene csinalni mint a tanaroknak (kellene), bejelenteni hogy vagy fizuemeles/jelentos munkakorulmeny javitas, vagy 3-4 napig senki nem megy be dolgozni - de hany embereletbe kerulne ez rogvest, belegondolni is szornyu. Ki is hasznaljak ezt a tehetetlenseget rendesen…
Nem jutnak be, nem megfelelo helyre, nem jo helyre elsore, stb.stb...es mire odakerulne mar vagy meghal vagy menthetetlen vagy feladja es nem megy vissza, es ezzel tetezi a bajt.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 28., kedd 20:51
Persze, meg lehetne csinálni. De mindig lenne valaki, aki bemegy. Félelemből, kötelességtudatból.Faust írta: Minden tiszteletem a tietek, hogy rohadna meg az osszes fejes visszamenoleg vagy 70 evre, igazabol nektek is ugyanazt kene csinalni mint a tanaroknak (kellene), bejelenteni hogy vagy fizuemeles/jelentos munkakorulmeny javitas, vagy 3-4 napig senki nem megy be dolgozni - de hany embereletbe kerulne ez rogvest, belegondolni is szornyu. Ki is hasznaljak ezt a tehetetlenseget rendesen…
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 20:51
Lehet tul durva, de ha belegondolsz, fel-egy eves viszonylatba is sok ember eletebe kerul.Faust írta: Minden tiszteletem a tietek, hogy rohadna meg az osszes fejes visszamenoleg vagy 70 evre, igazabol nektek is ugyanazt kene csinalni mint a tanaroknak (kellene), bejelenteni hogy vagy fizuemeles/jelentos munkakorulmeny javitas, vagy 3-4 napig senki nem megy be dolgozni - de hany embereletbe kerulne ez rogvest, belegondolni is szornyu. Ki is hasznaljak ezt a tehetetlenseget rendesen…
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 20:48
Tapasztalatom szerint meg a baleseti az, ami mindenhol pörög. Sajnos ket helyen is voltamNika91127 írta:Nálunk szerintem mi csináljuk "rosszul". Nem úgy működünk, mint egy belgyógyászati szakrendelés, ahol 1 nap 12 beteget megnéznek és már hisztiznek. Nálunk 2 szakrendelés fut, napi átlag 90-120 beteg van megnézve. De ezzel szerintem egyedi esetek vagyunk, ugye baleseti szakrendelés, de van térd-váll-kéz szakrendelésünk, mint egy ortopédián. Nálunk nagyon max 2-3 hét a speckó szakrendelésre az időpont, de ezzel lehet sokat mondok.Realista24 írta: Plusz egy gondolat. Ha barmikor is bekerultem ilyen hosszu varakozas utan dokihoz, 80%-ban mind normalis volt es jo munkat vegzett.
Egyedul a hazidokim egy baromallat, de 1. alig lattam, amikor kellett volna, akkor szabin volt hala az egnek. 2. eladta a praxisat, tobbet mar nem latom, szoval leszarom.
Masik tapasztalat, hogy sokszor a fizetos dokik munkaja es hozzaallasa volt kritikan aluli, az 5 percenkent behivott, rutinszeruen ugyanazt a diagnozist kapo paciensekkel. Penzkidobas volt sok alkalommal.
Szoval nekem alapvetoen nem a dokikkal van bajom, hanem mint sokaknak, a rendszer adta nehezsegekkel, es korlatokkal. Hozzateszem szerencsere a legtobb helyre van ismeros, igy valamilyen uton-modon most mar ki tudom kerulni a procedurat.
Cserébe ugye, brutál hajtás van...
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 28., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 28., kedd 20:41
Nálunk szerintem mi csináljuk "rosszul". Nem úgy működünk, mint egy belgyógyászati szakrendelés, ahol 1 nap 12 beteget megnéznek és már hisztiznek. Nálunk 2 szakrendelés fut, napi átlag 90-120 beteg van megnézve. De ezzel szerintem egyedi esetek vagyunk, ugye baleseti szakrendelés, de van térd-váll-kéz szakrendelésünk, mint egy ortopédián. Nálunk nagyon max 2-3 hét a speckó szakrendelésre az időpont, de ezzel lehet sokat mondok.Realista24 írta: Plusz egy gondolat. Ha barmikor is bekerultem ilyen hosszu varakozas utan dokihoz, 80%-ban mind normalis volt es jo munkat vegzett.
Egyedul a hazidokim egy baromallat, de 1. alig lattam, amikor kellett volna, akkor szabin volt hala az egnek. 2. eladta a praxisat, tobbet mar nem latom, szoval leszarom.
Masik tapasztalat, hogy sokszor a fizetos dokik munkaja es hozzaallasa volt kritikan aluli, az 5 percenkent behivott, rutinszeruen ugyanazt a diagnozist kapo paciensekkel. Penzkidobas volt sok alkalommal.
Szoval nekem alapvetoen nem a dokikkal van bajom, hanem mint sokaknak, a rendszer adta nehezsegekkel, es korlatokkal. Hozzateszem szerencsere a legtobb helyre van ismeros, igy valamilyen uton-modon most mar ki tudom kerulni a procedurat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 20:35
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem