Bundesliga
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Cancelo gól.
Nem szar az a Pavard, Cancelo, Sane jobb oldal azért.
Nem szar az a Pavard, Cancelo, Sane jobb oldal azért.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ja hat igy kezdodott az egesz nyomozas is nem?cart írta: Azt írják hogy valahonnan előkerült a dortmundi Moukoko születési anyakönyvi kivonata, és nem csak a kor nem stimmel rajta hanem az apja se
![]()
Mostoha apu köpött
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Azt írják hogy valahonnan előkerült a dortmundi Moukoko születési anyakönyvi kivonata, és nem csak a kor nem stimmel rajta hanem az apja se
Őt azért szépen megetette veletek az a kókler Pep, mint klasszis focista
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bayern director Salihamidžić on Cancelo: "João will still be a very important player for us. He hasn't been playing, training the way he had imagined lately. We're communicating well with him", told Kicker #Bayern
"He's an outstanding player who'll be important".
"He's an outstanding player who'll be important".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Musiala érdekesebb. Szépen levett két embert a gól előtt:
http://livetv.sx/enx/showvideo/1153725_ ... rn_munich/
http://livetv.sx/enx/showvideo/1153725_ ... rn_munich/
attol meg top. aki latta jatszani a cityben folyamatosan. mivel nem kovetem a nemeteket nem tudom miert nem jatszott de lehet csak pihizett a psgre
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
Cancelo a Bayernben is második meccse a padon, ma be se állt. Annyira mégse top már? Nem követem a bundest, csak sirtunk utána rendesen. Gondolom így nem fogják kifizetni érte a 70 milliót szóval nyáron piacon lesz valószínű.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Túl nagy odds nem volt rá azok után amit leművelt minden topicbanRealista24 írta:Ezt csak most latom, de milyen igazad voltPad'em írta:
Persze, egyértelmű, hogy nem lehet komolyan venni direkt kötekszik, ha R24 felnéz a fórumra első dolga lesz kirakni gondolom,![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt csak most latom, de milyen igazad voltPad'em írta:
Persze, egyértelmű, hogy nem lehet komolyan venni direkt kötekszik, ha R24 felnéz a fórumra első dolga lesz kirakni gondolom,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Reteti
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Az nem lehet hogy nem a Bayern lett rosszabb a bundásban hanem a többi német csapat jobbPad'em írta:Persze, egyértelmű, hogy nem lehet komolyan venni direkt kötekszik, ha R24 felnéz a fórumra első dolga lesz kirakni gondolom, de a 43 az abból a linkből jött neki amit küldtél, expected pont a Lipcsének xg alapján, tehát 1 ponttal kéne több legyen nekik a mutató szerint, azért hajtogatta azt.illgner írta:
Szerintem ő nem beszél semmiről, csak írogatja a fasságait. Az egész vita azzal indult, hogy Musialát fitymálta, amit azóta sem tud megindokolni.
Én az xg-s táblázatot meg azért linkeltem be, mert abból az állapítható meg, hogy nemcsak gólkülönbségben, a lőtt gólok számában, hanem xg-ben is magasan vezeti a Bayern a Bundesligát. Túl komolyan azért nem kell venni őt, mert arra képtelen, hogy elolvasson egy bajnoki tabellát, és abból megállapítsa, hogy hány pontja van a RB Leipzignek (szerinte 43, minden hivatalos forrás szerint meg 42).
- Pad'em
Persze, egyértelmű, hogy nem lehet komolyan venni direkt kötekszik, ha R24 felnéz a fórumra első dolga lesz kirakni gondolom, de a 43 az abból a linkből jött neki amit küldtél, expected pont a Lipcsének xg alapján, tehát 1 ponttal kéne több legyen nekik a mutató szerint, azért hajtogatta azt.illgner írta:Szerintem ő nem beszél semmiről, csak írogatja a fasságait. Az egész vita azzal indult, hogy Musialát fitymálta, amit azóta sem tud megindokolni.Pad'em írta: Atesz xPts-ről beszél, Illgner meg a valósról. Mondjuk én sem értem Musiala ennél, hogy tudna többet csinálni ebben a szezonban 20 évesen.
Én az xg-s táblázatot meg azért linkeltem be, mert abból az állapítható meg, hogy nemcsak gólkülönbségben, a lőtt gólok számában, hanem xg-ben is magasan vezeti a Bayern a Bundesligát. Túl komolyan azért nem kell venni őt, mert arra képtelen, hogy elolvasson egy bajnoki tabellát, és abból megállapítsa, hogy hány pontja van a RB Leipzignek (szerinte 43, minden hivatalos forrás szerint meg 42).
Szerintem ő nem beszél semmiről, csak írogatja a fasságait. Az egész vita azzal indult, hogy Musialát fitymálta, amit azóta sem tud megindokolni.Pad'em írta: Atesz xPts-ről beszél, Illgner meg a valósról. Mondjuk én sem értem Musiala ennél, hogy tudna többet csinálni ebben a szezonban 20 évesen.
Ne etessetek a trollt.
Atti kérlek be ba...ál már fel, nézz már meg egy hivatalos Bundesliga táblázatot, de a kedvedért egyet beidézek:attesz írta: Úgy hogy 43 pontja van a Lipcsének![]()
https://www.bundesliga.com/de/bundesliga/tabelle
Hol látsz te itt 43 pontot a Lipcsénél?
Vagy nem tudod őket az Union Berlintől megkülönböztetni?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én már csak ilyen aranyos vagyok, majd megszokod te is idővelattesz írta: Aranyos, hogy a gúnyolódásba próbálsz mást belemagyarázni utólag
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ziro ebből az egy mondatból már képes lenne azt érteni, hogy jósolsz
Ha ennyi itt a hülye minek gyarapítod a soraikat?
Aranyos, hogy a gúnyolódásba próbálsz mást belemagyarázni utólag
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
… hogy írjam le neked legközelebb másképp, hogy én értettem félre valószínűleg mert tényleg nem találok olyan tabellát? Hát bele is írtam a kommentbe.attesz írta: Hoz a gyerek egy xg tabellát, válaszolok arra. Erre ő válaszol nekem a normál tabellával.
És még megérkezik a másik zseni, hogy ő nem talál olyan normál tabellát amiben az van amit én írtam az xg-s tabelláról, mindezt gúnyolódva.
Ennyi hülyét![]()
Csak, hogy legközelebb ne legyek hülye, ugye
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa