OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 20:25

Nika91127 írta:
Faust írta: Teljesen egyertelmu, ahogy toljak az embereket szepen lassan a maganegeszsegugy fele, vegulis igy is megoldjak az egeszsegugyi reformot. :lol: Falura meg jok az agyonhajszolt, kivereztetett dolgozok is, max ha felmond akkor a dollarbaloldalra fogjak azt is.
Magánegészségügy. Hát... Végülis, Bp-en már van magán "baleseti" sürgősségi. A más kórházakból éppen ügyeletből "kieső" orvosokkal fenntartva. Biztosan szeretnél egy túlhajszolt, egész éjszaka nem aludt orvos ellátásáért fizetni...
Az a baj, hogy a sürgossegi mas teszta. Az alap dolgokat toljak ebbe az iranyba...amikor anyam a szivevel 2 eve nem tudott bejelentkezni, es most nagy nehezen sikerult. De mondtam neki,hogy ez az utolso hivas, aztan befizetem akarhova is.

De lehetne mondani CT-t, MR-t, barmilyen vizsgalatot, akar az egyszerubbeket is. Ha van idod es szerencsed, akkor x ora mulva kapsz egy idopontot x hettel honappal kesobb mondjuk ortopediara, es majd mesz 8-ra, es ha ismet szerencsed van delben mar be is hivnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. február 28., kedd 20:22

Illetve a magánban szülés is elkezdett rendesen felpörögni, főleg a szabad orvosválasztás hiányával.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 28., kedd 20:16

Faust írta: Teljesen egyertelmu, ahogy toljak az embereket szepen lassan a maganegeszsegugy fele, vegulis igy is megoldjak az egeszsegugyi reformot. :lol: Falura meg jok az agyonhajszolt, kivereztetett dolgozok is, max ha felmond akkor a dollarbaloldalra fogjak azt is.
Magánegészségügy. Hát... Végülis, Bp-en már van magán "baleseti" sürgősségi. A más kórházakból éppen ügyeletből "kieső" orvosokkal fenntartva. Biztosan szeretnél egy túlhajszolt, egész éjszaka nem aludt orvos ellátásáért fizetni...

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 28., kedd 20:07

Teljesen egyertelmu, ahogy toljak az embereket szepen lassan a maganegeszsegugy fele, vegulis igy is megoldjak az egeszsegugyi reformot. :lol: Falura meg jok az agyonhajszolt, kivereztetett dolgozok is, max ha felmond akkor a dollarbaloldalra fogjak azt is.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 20:04

Ilyet nem irhatsz Máté, hat nem politikailag korrekt, hisz ok is tisztesseges valasztopolgarok.

Ez a baj a demokraciaval, hogy a nagyresz ostoba, mint a bot, akkor kurvaszar lesz a kisebb hanyadnyi ertelmeseknek is.
thereisonly1ronaldo

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 28., kedd 18:57

nmate írta: Csak hogy az érme másik oldala is szerepeljen:
Nem csodálom, hogy a háziorvosok olyanok lesznek, amilyenek. Szerintem sürgősségisek után ők találkoznak a legtöbb retardálttal. A falusi háziorvosok meg sokszor vagy 15 falut visznek egyszerre, van aki 40+ év év szolgálat után is. Persze, hogy nem bírják ezt, könnyen szakad a cérna és rázzák le gyorsan a betegeket sokszor, főleg amikor a cigányasszony naponta jár hozzá, hogy doktorúr, nem kapok levegőt (mert 150kg persze). Még lehet 40 év után is lenne türelme a normálisabbakhoz, ha nem lenne 3x annyi munkája soknak, mint kellene. Szülőfalumban perpill a háziorvos szobanövény és papíron létezik.
Budapestiekkel nem sok tapasztalatom van velük.

Szóval szar helyzetben vagyunk továbbra is :lol: de ez már a politika része.
Na igen, a sürgi... tudnék mesélni.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. február 28., kedd 18:49

Csak hogy az érme másik oldala is szerepeljen:
Nem csodálom, hogy a háziorvosok olyanok lesznek, amilyenek. Szerintem sürgősségisek után ők találkoznak a legtöbb retardálttal. A falusi háziorvosok meg sokszor vagy 15 falut visznek egyszerre, van aki 40+ év év szolgálat után is. Persze, hogy nem bírják ezt, könnyen szakad a cérna és rázzák le gyorsan a betegeket sokszor, főleg amikor a cigányasszony naponta jár hozzá, hogy doktorúr, nem kapok levegőt (mert 150kg persze). Még lehet 40 év után is lenne türelme a normálisabbakhoz, ha nem lenne 3x annyi munkája soknak, mint kellene. Szülőfalumban perpill a háziorvos szobanövény és papíron létezik.
Budapestiekkel nem sok tapasztalatom van velük.

Szóval szar helyzetben vagyunk továbbra is :lol: de ez már a politika része.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 28., kedd 16:31

a legtobb tapasztalat vagy amit hallok haziorvosokrol, nekem is negativ.

bekescsaba melletti szulofalumban (egy amugy baromi jo) haziorvos allandoan orakat kesett, volt, hogy be sem jott, mert tobbszaz disznoja es marhaja van a telepen es azokkal van elfoglalva.
aki szerencses volt, annak az asszisztens lanyok felirkaltak, amiert jott, aki barmilyen vizsgalatot is szeretett volna, annak kapufa.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 16:27

tomi_b írta: Ugye az új ügyeleti rendszer miatt kérte a Kamara a háziorvosokat, hogy egy fél nap ügyeletet se vállaljanak.

Ti itt mindent elmondtatok, a szót nem is szaporítanám.

A haziorvosokról is megvan a véleményem, a covid óta tartó telefonos gyógyítással, az állandó elérhetetlenséggel, és a lekezelő hozzáállással.

Tiszteler persze a kivételnek.
Engem egy hete lekurt az orvos, hogy oda mertem menni miutan nem vettek fel a telefont :lol:

Azt mondja, miert nem telefonalok. Mondom telefonaltam, de allandoan foglalt. Hat nezzem meg, sok a dolog. ÜRES volt a rendelo, Ü R E S :lol:

Kertem beutalot, meg mondom jogsi lejar. Kerdezte mikor, mondtam, jo, akkor o mar ugysem lesz itt, intezzem ahogy akarom. :lol:

A kva szadat :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. február 28., kedd 16:18

Ugye az új ügyeleti rendszer miatt kérte a Kamara a háziorvosokat, hogy egy fél nap ügyeletet se vállaljanak.

Ti itt mindent elmondtatok, a szót nem is szaporítanám.

A haziorvosokról is megvan a véleményem, a covid óta tartó telefonos gyógyítással, az állandó elérhetetlenséggel, és a lekezelő hozzáállással.

Tiszteler persze a kivételnek.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 28., kedd 15:43

ez kokemeny politika.

putyin csicskaja nem hagyja hogy holmi orvosok neki nemet mondjanak.

mindegy mert 3 millio okosnak ezek sem szamitanak
lehet nem is tudnak roluk
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 28., kedd 15:03

Faust írta:
Nika91127 írta: https://forbes.hu/uzlet/mar-ma-donthet- ... niteserol/

Kicsit poltika, kicsit off topik.

Ellent mondanak nekünk? Megszüntetjük!

Korrekt hozzáállás. Innentől, aki ellent mond majd nekik, bevonják az engedélyét? Szép világot fogunk élni...
Kommunizmusnak hivjak. :)
Ugyan...🙄🙄🙄
A sok droid pedig megmagyarázza a fb-on, hogy "de hát fizessenek nekik ha akarnak!"...
Remélem az ilyenek szakmájának (ha van) az érdekvédelmi szervezetét is így fogják eltörölni

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 28., kedd 14:55

Nika91127 írta: https://forbes.hu/uzlet/mar-ma-donthet- ... niteserol/

Korrekt hozzáállás. Innentől, aki ellent mond majd nekik, bevonják az engedélyét? Szép világot fogunk élni...
Kommunizmusnak hivjak. :)

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 28., kedd 14:43

https://forbes.hu/uzlet/mar-ma-donthet- ... niteserol/

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 28., kedd 13:52

Követem.

Ziro dobj be vagy 2 kurzust vagy 2 álláshirdetést lássuk pontosan miről van szó, milyen programot kell tudni?

Én most a szabadidőmben spanyolul tanulok :D Nem tudom miért pont ez, angol megy, németet tanultam sokáig a suliban, de rühellem és nem is tudok már csak 1-2 szót. De ez csak így hobbiból megy.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 13:46

Faust írta:
hehetheoriginal írta: ezen kivul valami, mäs ötlet esetleg? engem is erdekel, kis fizukiegeszites :D
otthonrol (ertsd 1 db nettel) vegezheto cucc.
ez a big data es tarsai dolog, erre nem eleg napi 1-2 ora, ha rendesen akarja az ember, nem csak maszatolni.
nyilvan nem mlm-re meg ai-val torteno marketinges szarokra gondolok - ezek nem gondolom, hogy normalisan mukodnek, bar tele van veluk a net, hogy mindenki milyen kurvajol megel beloluk, napi 10 perc meloval...
Onlyfans, neked menne szerintem.
:lol: :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 28., kedd 13:45

Mondanam hogy nincs az a penz, de van. :coffee: Segitek bevilagitani is, hogy szebbnek tunj.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 13:42

jöhetsz vendegeloadonak szart csapkodni a papucsoddal :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 28., kedd 13:40

hehetheoriginal írta: ezen kivul valami, mäs ötlet esetleg? engem is erdekel, kis fizukiegeszites :D
ez a big data es tarsai dolog, erre nem eleg napi 1-2 ora, ha rendesen akarja az ember, nem csak maszatolni.
nyilvan nem mlm-re meg ai-val torteno marketinges szarokra gondolok - ezek nem gondolom, hogy normalisan mukodnek, bar tele van veluk a net, hogy mindenki milyen kurvajol megel beloluk, napi 10 perc meloval...
Onlyfans, neked menne szerintem.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 13:32

ezen kivul valami, mäs ötlet esetleg? engem is erdekel, kis fizukiegeszites :D
thereisonly1ronaldo

Vissza: