OFF
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Re: OFF
Magánegészségügy. Hát... Végülis, Bp-en már van magán "baleseti" sürgősségi. A más kórházakból éppen ügyeletből "kieső" orvosokkal fenntartva. Biztosan szeretnél egy túlhajszolt, egész éjszaka nem aludt orvos ellátásáért fizetni...Faust írta: Teljesen egyertelmu, ahogy toljak az embereket szepen lassan a maganegeszsegugy fele, vegulis igy is megoldjak az egeszsegugyi reformot.Falura meg jok az agyonhajszolt, kivereztetett dolgozok is, max ha felmond akkor a dollarbaloldalra fogjak azt is.
Teljesen egyertelmu, ahogy toljak az embereket szepen lassan a maganegeszsegugy fele, vegulis igy is megoldjak az egeszsegugyi reformot.
Falura meg jok az agyonhajszolt, kivereztetett dolgozok is, max ha felmond akkor a dollarbaloldalra fogjak azt is.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ilyet nem irhatsz Máté, hat nem politikailag korrekt, hisz ok is tisztesseges valasztopolgarok.
Ez a baj a demokraciaval, hogy a nagyresz ostoba, mint a bot, akkor kurvaszar lesz a kisebb hanyadnyi ertelmeseknek is.
Ez a baj a demokraciaval, hogy a nagyresz ostoba, mint a bot, akkor kurvaszar lesz a kisebb hanyadnyi ertelmeseknek is.
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
Na igen, a sürgi... tudnék mesélni.nmate írta: Csak hogy az érme másik oldala is szerepeljen:
Nem csodálom, hogy a háziorvosok olyanok lesznek, amilyenek. Szerintem sürgősségisek után ők találkoznak a legtöbb retardálttal. A falusi háziorvosok meg sokszor vagy 15 falut visznek egyszerre, van aki 40+ év év szolgálat után is. Persze, hogy nem bírják ezt, könnyen szakad a cérna és rázzák le gyorsan a betegeket sokszor, főleg amikor a cigányasszony naponta jár hozzá, hogy doktorúr, nem kapok levegőt (mert 150kg persze). Még lehet 40 év után is lenne türelme a normálisabbakhoz, ha nem lenne 3x annyi munkája soknak, mint kellene. Szülőfalumban perpill a háziorvos szobanövény és papíron létezik.
Budapestiekkel nem sok tapasztalatom van velük.
Szóval szar helyzetben vagyunk továbbra isde ez már a politika része.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak hogy az érme másik oldala is szerepeljen:
Nem csodálom, hogy a háziorvosok olyanok lesznek, amilyenek. Szerintem sürgősségisek után ők találkoznak a legtöbb retardálttal. A falusi háziorvosok meg sokszor vagy 15 falut visznek egyszerre, van aki 40+ év év szolgálat után is. Persze, hogy nem bírják ezt, könnyen szakad a cérna és rázzák le gyorsan a betegeket sokszor, főleg amikor a cigányasszony naponta jár hozzá, hogy doktorúr, nem kapok levegőt (mert 150kg persze). Még lehet 40 év után is lenne türelme a normálisabbakhoz, ha nem lenne 3x annyi munkája soknak, mint kellene. Szülőfalumban perpill a háziorvos szobanövény és papíron létezik.
Szóval szar helyzetben vagyunk továbbra is
de ez már a politika része.
Szóval szar helyzetben vagyunk továbbra is

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a legtobb tapasztalat vagy amit hallok haziorvosokrol, nekem is negativ.
bekescsaba melletti szulofalumban (egy amugy baromi jo) haziorvos allandoan orakat kesett, volt, hogy be sem jott, mert tobbszaz disznoja es marhaja van a telepen es azokkal van elfoglalva.
aki szerencses volt, annak az asszisztens lanyok felirkaltak, amiert jott, aki barmilyen vizsgalatot is szeretett volna, annak kapufa.
bekescsaba melletti szulofalumban (egy amugy baromi jo) haziorvos allandoan orakat kesett, volt, hogy be sem jott, mert tobbszaz disznoja es marhaja van a telepen es azokkal van elfoglalva.
aki szerencses volt, annak az asszisztens lanyok felirkaltak, amiert jott, aki barmilyen vizsgalatot is szeretett volna, annak kapufa.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Engem egy hete lekurt az orvos, hogy oda mertem menni miutan nem vettek fel a telefonttomi_b írta: Ugye az új ügyeleti rendszer miatt kérte a Kamara a háziorvosokat, hogy egy fél nap ügyeletet se vállaljanak.
Ti itt mindent elmondtatok, a szót nem is szaporítanám.
A haziorvosokról is megvan a véleményem, a covid óta tartó telefonos gyógyítással, az állandó elérhetetlenséggel, és a lekezelő hozzáállással.
Tiszteler persze a kivételnek.

Azt mondja, miert nem telefonalok. Mondom telefonaltam, de allandoan foglalt. Hat nezzem meg, sok a dolog. ÜRES volt a rendelo, Ü R E S

Kertem beutalot, meg mondom jogsi lejar. Kerdezte mikor, mondtam, jo, akkor o mar ugysem lesz itt, intezzem ahogy akarom.

A kva szadat

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ugye az új ügyeleti rendszer miatt kérte a Kamara a háziorvosokat, hogy egy fél nap ügyeletet se vállaljanak.
A haziorvosokról is megvan a véleményem, a covid óta tartó telefonos gyógyítással, az állandó elérhetetlenséggel, és a lekezelő hozzáállással.
ez kokemeny politika.
putyin csicskaja nem hagyja hogy holmi orvosok neki nemet mondjanak.
mindegy mert 3 millio okosnak ezek sem szamitanak
lehet nem is tudnak roluk
putyin csicskaja nem hagyja hogy holmi orvosok neki nemet mondjanak.
mindegy mert 3 millio okosnak ezek sem szamitanak
lehet nem is tudnak roluk
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Nika91127
Ugyan...Faust írta:Kommunizmusnak hivjak.Nika91127 írta: https://forbes.hu/uzlet/mar-ma-donthet- ... niteserol/
Kicsit poltika, kicsit off topik.
Ellent mondanak nekünk? Megszüntetjük!
Korrekt hozzáállás. Innentől, aki ellent mond majd nekik, bevonják az engedélyét? Szép világot fogunk élni...![]()
A sok droid pedig megmagyarázza a fb-on, hogy "de hát fizessenek nekik ha akarnak!"...
Remélem az ilyenek szakmájának (ha van) az érdekvédelmi szervezetét is így fogják eltörölni
Kommunizmusnak hivjak.Nika91127 írta: https://forbes.hu/uzlet/mar-ma-donthet- ... niteserol/
Korrekt hozzáállás. Innentől, aki ellent mond majd nekik, bevonják az engedélyét? Szép világot fogunk élni...

- Nika91127
https://forbes.hu/uzlet/mar-ma-donthet- ... niteserol/
Korrekt hozzáállás. Innentől, aki ellent mond majd nekik, bevonják az engedélyét? Szép világot fogunk élni...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Követem.
Ziro dobj be vagy 2 kurzust vagy 2 álláshirdetést lássuk pontosan miről van szó, milyen programot kell tudni?
Én most a szabadidőmben spanyolul tanulok
Nem tudom miért pont ez, angol megy, németet tanultam sokáig a suliban, de rühellem és nem is tudok már csak 1-2 szót. De ez csak így hobbiból megy.
Ziro dobj be vagy 2 kurzust vagy 2 álláshirdetést lássuk pontosan miről van szó, milyen programot kell tudni?
Én most a szabadidőmben spanyolul tanulok

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Faust írta:Onlyfans, neked menne szerintem.hehetheoriginal írta: ezen kivul valami, mäs ötlet esetleg? engem is erdekel, kis fizukiegeszites![]()
otthonrol (ertsd 1 db nettel) vegezheto cucc.
ez a big data es tarsai dolog, erre nem eleg napi 1-2 ora, ha rendesen akarja az ember, nem csak maszatolni.
nyilvan nem mlm-re meg ai-val torteno marketinges szarokra gondolok - ezek nem gondolom, hogy normalisan mukodnek, bar tele van veluk a net, hogy mindenki milyen kurvajol megel beloluk, napi 10 perc meloval...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondanam hogy nincs az a penz, de van.
Segitek bevilagitani is, hogy szebbnek tunj.

- hehetheoriginal
Onlyfans, neked menne szerintem.hehetheoriginal írta: ezen kivul valami, mäs ötlet esetleg? engem is erdekel, kis fizukiegeszites![]()
ez a big data es tarsai dolog, erre nem eleg napi 1-2 ora, ha rendesen akarja az ember, nem csak maszatolni.
nyilvan nem mlm-re meg ai-val torteno marketinges szarokra gondolok - ezek nem gondolom, hogy normalisan mukodnek, bar tele van veluk a net, hogy mindenki milyen kurvajol megel beloluk, napi 10 perc meloval...
- hehetheoriginal
ezen kivul valami, mäs ötlet esetleg? engem is erdekel, kis fizukiegeszites

thereisonly1ronaldo
Data sciencebe csak akkor erdemes belekezdeni, ha van egy eleg eros statisztikai tudas alapvetoen, ha az nincs, akkor ez az ido nem lesz eleg. Egy data analyst pozira okes.
En inkabb skillekre fekudnek ra, SQL, Python. Ha ilyen iranyba akarsz mozogni, akkor nezz korul az O’Reilly konyvek/videok kozott, azok elegge kiemelkedoek a szakmaban.
En inkabb skillekre fekudnek ra, SQL, Python. Ha ilyen iranyba akarsz mozogni, akkor nezz korul az O’Reilly konyvek/videok kozott, azok elegge kiemelkedoek a szakmaban.