Krem hat te kis huncutAnthony írta:Krém?Realista24 írta:
En pl. krem formajaban viszem fel, most megneztem, az is biszglicinat alapu.
Inkább ne áruld el hova kened fel![]()
https://wisetreenaturals.hu/naturkozmet ... mplex-krem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 8:22
Krem hat te kis huncutAnthony írta:Krém?Realista24 írta:
En pl. krem formajaban viszem fel, most megneztem, az is biszglicinat alapu.
Inkább ne áruld el hova kened fel![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 28., kedd 8:20
Krém?Realista24 írta:En pl. krem formajaban viszem fel, most megneztem, az is biszglicinat alapu.Kercsó írta: Mg-ből se mindegy mit szed az ember. malát vagy biszglicinát az ajánlott. oxid semmiképp, de a citráttal is óvatosan
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 7:57
En pl. krem formajaban viszem fel, most megneztem, az is biszglicinat alapu.Kercsó írta:Mg-ből se mindegy mit szed az ember. malát vagy biszglicinát az ajánlott. oxid semmiképp, de a citráttal is óvatosanh3x0r írta:
Lefekves elott vegyel be melle egy magneziumot (en 250-es berest szoktam, de ha 100-as van otthon, az se gond). 1-2 het utan megszokja a szervezeted es kipihentebben kelsz fel.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 7:55
Tekerd vissza marmint a topikotgunner írta: Üdv!
Elektromos padlófütésről kérnék véleményt. Melyek az előnyei és a hátrányai, szerelt már be valaki? Mire kell odafigyelni stb.
Lehet nem a legmegfelelőbb fórumra írtam, de hátha
Köszönöm a segítséget!
HozzászólásSzerző: gunner » 2023. február 28., kedd 7:37
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. február 27., hétfő 22:32
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 27., hétfő 21:47
Mg-ből se mindegy mit szed az ember. malát vagy biszglicinát az ajánlott. oxid semmiképp, de a citráttal is óvatosanh3x0r írta:Lefekves elott vegyel be melle egy magneziumot (en 250-es berest szoktam, de ha 100-as van otthon, az se gond). 1-2 het utan megszokja a szervezeted es kipihentebben kelsz fel.RealAsensio írta: Újabban pedig rászoktam az ébredés utáni és alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 21:12
Két nő volt; és csak Remyrol tudom hogy nem az. Szóval ziro meg lehet.hehetheoriginal írta:nem is tudtam, hogy ziro meg remy ott dolgoznak, de most már mindent értek.Realista24 írta: Gránit bank, online számlanyitás. Kifogtam két szerencsétlent, de annyira hogy mondtam hagyjuk a francba.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 27., hétfő 18:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 18:49
nem is tudtam, hogy ziro meg remy ott dolgoznak, de most már mindent értek.Realista24 írta: Gránit bank, online számlanyitás. Kifogtam két szerencsétlent, de annyira hogy mondtam hagyjuk a francba.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 18:19
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. február 27., hétfő 18:11
Hol szolgálsz?soadroli írta: Tűzoltóként komolyan vesszük az étkezéseket, mert ha beüt a szar, akkor éhesen nem valami kellemes melózni![]()
De itthon nem mindig reggelizek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 27., hétfő 17:54
Lefekves elott vegyel be melle egy magneziumot (en 250-es berest szoktam, de ha 100-as van otthon, az se gond). 1-2 het utan megszokja a szervezeted es kipihentebben kelsz fel.RealAsensio írta: Újabban pedig rászoktam az ébredés utáni és alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 17:07
Mar reg leadva, uj kivaltva, indulhat a szezonRealAsensio írta:Ez igen! Szakmát váltottál?Realista24 írta:
En pont akkor nem igenylem a kajat, amikor valami fizikai munkat nyomok mar reggeltol. Ertsd ez alatt, hogy betonozok a kertben, jardat vagy eppen teraszt epitunk. Akkor vigan elvagyok kaja nelkul 2 flakon vizzel.mik derülnek ki itt, ha jól emlékszem, még horgászni is szoktál? holnap feb. 28, napló le van adva?
![]()
Amúgy, hogy a témához hozzászóljak, nekem reggeli nélkül nem megy a meló. Kell az energia. Illetve utálom megvárni, hogy a gyomrom jelezzen, hogy éhes vagyok. Újabban pedig rászoktam az ébredés utáni és alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. február 27., hétfő 16:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 27., hétfő 16:49
Ja, hét rendőrségen, mikor mentünk feladatra, meccsbiztosítás, tüntetés, stb, zabáltam amikor csak lehetett, mert ki tudta, hogy mikor van rá lehetőség. Hajnali 2-es kelés, toltam befelé a főtt ételt.soadroli írta: Tűzoltóként komolyan vesszük az étkezéseket, mert ha beüt a szar, akkor éhesen nem valami kellemes melózni![]()
De itthon nem mindig reggelizek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 16:43
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. február 27., hétfő 16:41

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 16:41
na ez is erdekes.alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).
HozzászólásSzerző: füst » 2023. február 27., hétfő 16:37
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem