OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 28., kedd 8:20

Realista24 írta:
Kercsó írta: Mg-ből se mindegy mit szed az ember. malát vagy biszglicinát az ajánlott. oxid semmiképp, de a citráttal is óvatosan
En pl. krem formajaban viszem fel, most megneztem, az is biszglicinat alapu.
Krém?
Inkább ne áruld el hova kened fel :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 7:57

Kercsó írta:
h3x0r írta:
Lefekves elott vegyel be melle egy magneziumot (en 250-es berest szoktam, de ha 100-as van otthon, az se gond). 1-2 het utan megszokja a szervezeted es kipihentebben kelsz fel.
Mg-ből se mindegy mit szed az ember. malát vagy biszglicinát az ajánlott. oxid semmiképp, de a citráttal is óvatosan
En pl. krem formajaban viszem fel, most megneztem, az is biszglicinat alapu.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 7:55

gunner írta: Üdv!

Elektromos padlófütésről kérnék véleményt. Melyek az előnyei és a hátrányai, szerelt már be valaki? Mire kell odafigyelni stb.

Lehet nem a legmegfelelőbb fórumra írtam, de hátha :D

Köszönöm a segítséget!
Tekerd vissza marmint a topikot :kalapos: volt rola szo.
Itteni tudos hidegburkolat ala ajanlotta, de en a gyakorlatban latom laminalt es parketta ala is szinte minden ujepitesu kegliben beszerelve.
A vizes vs elektromos kozti difirol nem tudok mondani, gondolom utobbi stabilabb
thereisonly1ronaldo

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2023. február 28., kedd 7:37

Üdv!

Elektromos padlófütésről kérnék véleményt. Melyek az előnyei és a hátrányai, szerelt már be valaki? Mire kell odafigyelni stb.

Lehet nem a legmegfelelőbb fórumra írtam, de hátha :D

Köszönöm a segítséget!
"And my heart will leave you never."

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. február 27., hétfő 22:32

Az oxid is jo. Ez csak ilyen propaganda tapkieg lobbin belul.

Az oxid is jo. Nincs olyan tanulmany ami az ellenkezojerol szolna. Valoban nem olyan jo mint pl a biszglicinat de ha csak a magnezium potlast nezzuk, jo az oxid is.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 27., hétfő 21:47

h3x0r írta:
RealAsensio írta: Újabban pedig rászoktam az ébredés utáni és alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).
Lefekves elott vegyel be melle egy magneziumot (en 250-es berest szoktam, de ha 100-as van otthon, az se gond). 1-2 het utan megszokja a szervezeted es kipihentebben kelsz fel.
Mg-ből se mindegy mit szed az ember. malát vagy biszglicinát az ajánlott. oxid semmiképp, de a citráttal is óvatosan
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 21:12

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Gránit bank, online számlanyitás. Kifogtam két szerencsétlent, de annyira hogy mondtam hagyjuk a francba. :lol: :lol:
nem is tudtam, hogy ziro meg remy ott dolgoznak, de most már mindent értek. :hmmm:
Két nő volt; és csak Remyrol tudom hogy nem az. Szóval ziro meg lehet.

Amúgy én kajak azt hittem valami kandikamera. :lol: Mozgassa így meg úgy az igazolványt, közelebb távolabb, stb. Közben kikapcsolta a kamerát azt sem láttam mit néz, és aztán egy szót sem szólt. Majd két perc után megkérdeztem hogy most mi van? Azt mondja ja meg nem jó. :lol: Anyád.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 27., hétfő 18:56

Szerintem Remy valami időjárás elemző emberke, így tippre :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 18:49

Realista24 írta: Gránit bank, online számlanyitás. Kifogtam két szerencsétlent, de annyira hogy mondtam hagyjuk a francba. :lol: :lol:
nem is tudtam, hogy ziro meg remy ott dolgoznak, de most már mindent értek. :hmmm:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 18:19

Gránit bank, online számlanyitás. Kifogtam két szerencsétlent, de annyira hogy mondtam hagyjuk a francba. :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. február 27., hétfő 18:11

soadroli írta: Tűzoltóként komolyan vesszük az étkezéseket, mert ha beüt a szar, akkor éhesen nem valami kellemes melózni :D
De itthon nem mindig reggelizek.
Hol szolgálsz?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 27., hétfő 17:54

RealAsensio írta: Újabban pedig rászoktam az ébredés utáni és alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 17:07

RealAsensio írta:
Realista24 írta:

En pont akkor nem igenylem a kajat, amikor valami fizikai munkat nyomok mar reggeltol. Ertsd ez alatt, hogy betonozok a kertben, jardat vagy eppen teraszt epitunk. Akkor vigan elvagyok kaja nelkul 2 flakon vizzel.
Ez igen! Szakmát váltottál? :D mik derülnek ki itt, ha jól emlékszem, még horgászni is szoktál? holnap feb. 28, napló le van adva? :kalapos:
Amúgy, hogy a témához hozzászóljak, nekem reggeli nélkül nem megy a meló. Kell az energia. Illetve utálom megvárni, hogy a gyomrom jelezzen, hogy éhes vagyok. Újabban pedig rászoktam az ébredés utáni és alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).
Mar reg leadva, uj kivaltva, indulhat a szezon :mrgreen:

Valtott a tokom szakmat :lol: csak inkabb megcsinaltam magam, mintsem csilliardokat kifizetni koklereknek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. február 27., hétfő 16:55

Fizikai igénybevétel természetesen mindent befolyásol, de szerintem akik ilyet dolgoznak, nekik nem kimondottan téma a 16:8.
Amíg minden nap mentem 30-40km-t tekerni, hétvégén meg 100-akat, addig engem sem foglalkoztatott, hogy mit és hogyan egyek, még nagyobb kalóriatemető voltam. 2 reggeli alatt nem álltam meg, mint a hobbitok, mert különben elkezdtem fogyni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 27., hétfő 16:49

soadroli írta: Tűzoltóként komolyan vesszük az étkezéseket, mert ha beüt a szar, akkor éhesen nem valami kellemes melózni :D
Ja, hét rendőrségen, mikor mentünk feladatra, meccsbiztosítás, tüntetés, stb, zabáltam amikor csak lehetett, mert ki tudta, hogy mikor van rá lehetőség. Hajnali 2-es kelés, toltam befelé a főtt ételt. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 16:43

te meg tuzolto lettel ?
regi eurobarcas csoporfocin kis rocker polos suhanc voltal, repul az ido roller. :mrgreen:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. február 27., hétfő 16:41

Tűzoltóként komolyan vesszük az étkezéseket, mert ha beüt a szar, akkor éhesen nem valami kellemes melózni :D
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 16:41

alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).
na ez is erdekes.
nekem az instant eggyel tobb ejszkai wc-re felkeles lenne.

en pl nem is fogyasztok folyadekot lefekves elotti oraban es igy is garantalt egy ejfel-1 kozotti felkeles 1x hogy kimenjek wc-re.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2023. február 27., hétfő 16:37

Így van, egy hétig se bírtam. Én ilyen puhány vagyok, ha több órán keresztül éhezem, akkor jön a menetrendszerű fejfájás, és akármit csinálok közben, az egy darab kakit nem ér. Az a -400 kalória nem boldogít.
Pont az ellenkezője, hétközben is nagyon odafigyelek a reggelire, szombat hajnalban kutyasétáltatás előtt-közben fullos mekis reggeli durran, vagy szalonnás sajtos rántotta, aztán napközben ledolgozom vagy az uszodában, vagy a szabadban.
De a koplalás nem az én világom, napközben fitt és fullos akarok lenni, és ehhez ennem kell. A vacsorát sokkal hamarabb dobom el.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 27., hétfő 16:35

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
mennyi ideig probaltad?
gondolom par nap utan feladtad.
nem gond az, senki nem mondja, hogy ez vagy az a jobb, en pl azokat se ertem, akik reggel kávé nélkül bölcsődés szinten életképtelenek, majd mint egy csepp benzin pár korty után felélednek es üzemelni kezd a gyár a koponyájukban.

shutter: az igaz, mikor iroda vagy home office van, akkor igy, ahogy irtam, ha könnyű fizikai munka - pl bejárás - akkor is még pont elvagyok 12-ig kb, nehéz fizikai munka tök más, oda kell a kalória, de olyat én nem csinálok, lehorzsolódik a pihepuha bőröcske a kezemről, nem tudok pár napig akkor fejeseket osztani codban, szóval nem opcio :mrgreen:
En pont akkor nem igenylem a kajat, amikor valami fizikai munkat nyomok mar reggeltol. Ertsd ez alatt, hogy betonozok a kertben, jardat vagy eppen teraszt epitunk. Akkor vigan elvagyok kaja nelkul 2 flakon vizzel.
Ez igen! Szakmát váltottál? :D mik derülnek ki itt, ha jól emlékszem, még horgászni is szoktál? holnap feb. 28, napló le van adva? :kalapos:
Amúgy, hogy a témához hozzászóljak, nekem reggeli nélkül nem megy a meló. Kell az energia. Illetve utálom megvárni, hogy a gyomrom jelezzen, hogy éhes vagyok. Újabban pedig rászoktam az ébredés utáni és alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).
:goat:

Vissza: