De itthon nem mindig reggelizek.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. február 27., hétfő 16:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 16:41
na ez is erdekes.alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).
HozzászólásSzerző: füst » 2023. február 27., hétfő 16:37
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 27., hétfő 16:35
Ez igen! Szakmát váltottál?Realista24 írta:En pont akkor nem igenylem a kajat, amikor valami fizikai munkat nyomok mar reggeltol. Ertsd ez alatt, hogy betonozok a kertben, jardat vagy eppen teraszt epitunk. Akkor vigan elvagyok kaja nelkul 2 flakon vizzel.hehetheoriginal írta:
mennyi ideig probaltad?
gondolom par nap utan feladtad.
nem gond az, senki nem mondja, hogy ez vagy az a jobb, en pl azokat se ertem, akik reggel kávé nélkül bölcsődés szinten életképtelenek, majd mint egy csepp benzin pár korty után felélednek es üzemelni kezd a gyár a koponyájukban.
shutter: az igaz, mikor iroda vagy home office van, akkor igy, ahogy irtam, ha könnyű fizikai munka - pl bejárás - akkor is még pont elvagyok 12-ig kb, nehéz fizikai munka tök más, oda kell a kalória, de olyat én nem csinálok, lehorzsolódik a pihepuha bőröcske a kezemről, nem tudok pár napig akkor fejeseket osztani codban, szóval nem opcio![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. február 27., hétfő 16:34
hehetheoriginal írta:mennyi ideig probaltad?füst írta: Hát nem tudom, én próbáltam hogy nem reggelizek, katasztrófa volt. Éhgyomorral nem nagyon lehet nagy koncentrációt igénylő munkát végezni. Pontatlanabb lesz a munkám és a fejem is megfájdul közben. Sokkal jobb minden ha eszek pár falatot reggel.
Még rosszabb ha fizikai munkát is végzek, vagy egészhétvégés túrát tolok, reggeli nélkül halál.
Nem való ez mindenkinek, persze ha valaki küzd a kilókkal, vagy light-os a napirendje, netán alapból nincs nagy étvágya, akkor meg lehet próbálni.
nem gond az, senki nem mondja, hogy ez vagy az a jobb, en pl azokat se ertem, akik reggel kávé nélkül bölcsődés szinten életképtelenek, majd mint egy csepp benzin pár korty után felélednek es üzemelni kezd a gyár a koponyájukban.
shutter: az igaz, mikor iroda vagy home office van, akkor igy, ahogy irtam, ha könnyű fizikai munka - pl bejárás - akkor is még pont elvagyok 12-ig kb, nehéz fizikai munka tök más, oda kell a kalória, de olyat én nem csinálok, lehorzsolódik a pihepuha bőröcske a kezemről, nem tudok pár napig akkor fejeseket osztani codban, szóval nem opcio![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 16:26
En pont akkor nem igenylem a kajat, amikor valami fizikai munkat nyomok mar reggeltol. Ertsd ez alatt, hogy betonozok a kertben, jardat vagy eppen teraszt epitunk. Akkor vigan elvagyok kaja nelkul 2 flakon vizzel.hehetheoriginal írta:mennyi ideig probaltad?füst írta: Hát nem tudom, én próbáltam hogy nem reggelizek, katasztrófa volt. Éhgyomorral nem nagyon lehet nagy koncentrációt igénylő munkát végezni. Pontatlanabb lesz a munkám és a fejem is megfájdul közben. Sokkal jobb minden ha eszek pár falatot reggel.
Még rosszabb ha fizikai munkát is végzek, vagy egészhétvégés túrát tolok, reggeli nélkül halál.
Nem való ez mindenkinek, persze ha valaki küzd a kilókkal, vagy light-os a napirendje, netán alapból nincs nagy étvágya, akkor meg lehet próbálni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 16:22
mennyi ideig probaltad?füst írta: Hát nem tudom, én próbáltam hogy nem reggelizek, katasztrófa volt. Éhgyomorral nem nagyon lehet nagy koncentrációt igénylő munkát végezni. Pontatlanabb lesz a munkám és a fejem is megfájdul közben. Sokkal jobb minden ha eszek pár falatot reggel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 16:19
HozzászólásSzerző: füst » 2023. február 27., hétfő 16:19
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 27., hétfő 16:16
a lopas is egy eletstiluslordgabi írta: Semmit nem fizetek.![]()
Mindenre ott van az nCore és a BitHUmen, Xiaomi Zenelejátszón keresztül reklámmentes teljesen a YouTube, és le is lehet zárni a telefont, úgy is megy tovább, és ez évek óta...szívesen.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 16:14
pontosan.Faust írta: De ilyenkor mit tolsz, leguritasz egy nagy pohar vizet reggel?
Szemezek en is egy ideje a 16:8-al, csak ha van rendesen melo nekem full agyfasz a beosztasom, de kiprobalnam.
nem feltétlen, sokszor kelek 6-kor, bőven elvagyok 1-2-ig kaja nelkul, sőt vannak napok, amikor eszembe kell juttatnom magamnak, hogy kéne már enni valamit delutan 3 körül.Szerk: ja és annyi hogy én 8-9 között kelek, amikor mondjuk ez 6 óra akkor azért érzem magamon 10:30 körül hogy éhes vagyok, szóval az ilyen hajnali embereknek ez megértem ha nem opció.
igy is meg lehet közeliteni, en ugy nezem, hogy mitől erzem jol magam.meg azert nem mindegy, mennyi a "bmr" meg a "neat", akit erdekel, gugliban sok tanulmanyt talalni errol.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. február 27., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 15:57
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 27., hétfő 15:53
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. február 27., hétfő 15:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. február 27., hétfő 15:40
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 27., hétfő 15:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 15:11
mi vagyunk itt a májerek tesó, nem tudják ezek mivancart írta: En is altalaban csak 12 es este 8 kozott szoktam enni. Van is egy ilyen dieta (16:8), kutatasok alapjan csokkenti a vernyomast plusz egyeb pozitiv hatasai is vannak.
mindenkinel ez van, nem mi vagyunk übermenschek (amugy deJol birod hehe, en ha nem eszek 20 percel ebredes utan rosszul vagyok remegek, nincs erőm, rossz a közerzetem
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 15:10
nem, en a mai emberre gondolok. the big picture. ülni egy szobaban/bárhol es bamulni vmi kijelzőt, ahol másokkal történik valami. már most 100-ból 100 ember a mobiljaban él mikor vegignezek vmi metron vagy villamoson pl, mint a drogosok gecizsuninnyo írta:mert fizetunk szolgaltatasokert? meg csak nem is kotelezo. mi ebben a rabsag? ertem az alapjat de nekem fura elgondolas. a tb meg a szocho. na az igen az konkretan rablas, de valasztott szolgaltatasok miatt...hehetheoriginal írta: milyen kemény bazmeg.
mind rabok vagyunk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 27., hétfő 14:04
mert fizetunk szolgaltatasokert? meg csak nem is kotelezo. mi ebben a rabsag? ertem az alapjat de nekem fura elgondolas. a tb meg a szocho. na az igen az konkretan rablas, de valasztott szolgaltatasok miatt...hehetheoriginal írta: milyen kemény bazmeg.
mind rabok vagyunk![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem