Miért is?
Láttad a legújabb részt ?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy, írtam is,hogy tudom sokaknak nem jön be ,mert "unalmas".
Nekem tetszett, hogy bemutatták a Govenort más oldalról is.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. november 18., hétfő 20:00
Miért is?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 18., hétfő 19:43
Miért is?El Tigre írta:TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, biztos sokaknak nem jön be, de szerintem hatalmas amit idén művel a sorozat.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. november 18., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 18., hétfő 17:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 17., vasárnap 21:38
Zsombor írta:CBS berendelte a How I Met Your Father pilot-ját. Fuck my life.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. november 17., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 17., vasárnap 20:54
HozzászólásSzerző: zotyuka7 » 2013. november 17., vasárnap 2:15
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 16., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 16., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 15., péntek 19:26
áh bakker, én totál készen voltam, amíg néztemh3x0r írta: South Park 17x7
Nagy spoilert nem arulok el, mert kb az elso 2 percben kiderul, hogy mirol szol a resz: Black friday es Game of Thrones. Gyengen kezdtek az evadot, de mintha kezdenenek magukra talalni. Lehet csak egy fellangolas, de az utolso harom resz a par evaddal ezelotti South Parkot idezte.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 15., péntek 18:42
En az elso ket reszt lattam meg eredeti, francia hanggal es magyar felirattal. Latszik rajta, hogy nem egy rossz sorozat, nem is volt rossz nezni, de valahogy nem jott a kesztetes, hogy megnezzem a kovetkezo reszt.messideco írta:Les Revenants (A visszajárók) S1E1
Követi még valaki?
Jó is volt, meg nem is. Megnézek még egy-két részt, de ha nem vesz le a lábamról, nem folytatom.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 15., péntek 18:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 15., péntek 17:57
Ilyen atmeneti reszek is kellenek.messideco írta:Arrow S2E6
Átmeneti rész volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Deadshot visszatérése volt fontos, illetve ugye a szigeten történt dolgok is tovább haladnak..
Eleinte tetszett a sorozat, a vege mar nekem egy kicsit sok volt.Sorozatjunkie.hu írta:Érdekes. Sőt, “éééérdekes”. Nem egyszerű sorozat a Save Me. Amellett, hogy percenként változik a főszereplőt alakító Anne Heche haja, úgy kezdődik, hogy kalapáccsal meg akarja ölni az alvó férjét, majd lemegy a hűtőhöz enni valamit, ami a torkán akad és megfullad, reggel pedig úgy köszönti a férjét, mintha mi sem történt volna. Illetve ő úgy érzi, mintha újjászületett volna.
Röviden a Save Me egy isteni segítséget kapó feleség története. Hősünk Beth kvázi próféta lesz, isten súg neki dolgokat, megjósol eseményeket, életjavító tanácsokat ad a barátnőinek (első alkalommal azt, hogy ideje lenne megint orális szexben részesítenie a férjét), megérzi a lánya titkait, körülötte robbannak a dolgok, villámok csapnak rossz emberekbe, stb.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 15., péntek 17:56
Hát, nem igazán adja...csinálhattak volna belőle egy ütős kémes cuccot Bartonnal meg az Özveggyel a központban, de ez már mozis casting miatt eleve esélytelen volt. Így meg az egész olyan, mintha az NCIS, Fringe, Stargate hármast összekutyulták volna, aztán lett, ami lett belőle...sima heti nyomozós. A nézettsége is elég szépen esik.MorataMartin írta:Nézi valaki az Agents of Shield sorozatot?
Mondjuk a legutóbbi kettő pont jobb volt, mint az első 5.z elso 5 reszt lattam is a 7-bol
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 15., péntek 13:24
En elkezdtem nezni, az elso 5 reszt lattam is a 7-bol, de egy idore parkolopalyara tettem. Nem volt rossz, de annyira nem is voltam tole elragadtatva. Latszik hogy van benne valami, de baromi lassan bontakoznak ki a szalak, nincsenek benne olyan nagy varatlan fordulatok es a szereplok kozul is csak egynek sikerult megkedveltetnie magat velem. Peldaul amikor megnezem a Arrow-t, mindig nagyon varom a kovetkezo reszt, ennel viszont csak megnezem es ennyi. Evad vegen elolvasok rola par velemenyt es ha valtozik a minosege, jobb lesz, akkor talan nekifutok megegyszer.MorataMartin írta:Nézi valaki az Agents of Shield sorozatot?
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 15., péntek 13:10
Én is elkezdtem pár hete, de nagyon lassú folyású sorozat volt, kb nem történt benne semmi sem. Pedig a Szökés Zsebese is benne van, főleg miatta és a sorozat jó híre miatt kezdtem bele.messideco írta:Carnivale
Egyszer már el kezdtem nézni, akkor abbahagytam, most újra kezdtem.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 15., péntek 12:26
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. november 15., péntek 12:22
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. november 15., péntek 11:50
sons of anarchy.BBarni írta:Szóval valami új sorozat után kell néznem, valami hasonlót szeretnék keresni mint a BB szóval ilyen valós,realisztikus legyen, de mégis pörgős, izgalmas!(szóval ne fantasy, vagy zombis, ne a múltban játszódjon, de ne is ilyen nagyon távoli jövő) Ha tudtok valami ilyesmit akkor megírhatjátok!
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem