Én biztos úgy állnék neki, hogy szépen lassan csökkenteném ezt az időkeretet. De nincs szükségem rá kimondottan

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. február 27., hétfő 15:40
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 27., hétfő 15:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 15:11
mi vagyunk itt a májerek tesó, nem tudják ezek mivancart írta: En is altalaban csak 12 es este 8 kozott szoktam enni. Van is egy ilyen dieta (16:8), kutatasok alapjan csokkenti a vernyomast plusz egyeb pozitiv hatasai is vannak.
mindenkinel ez van, nem mi vagyunk übermenschek (amugy deJol birod hehe, en ha nem eszek 20 percel ebredes utan rosszul vagyok remegek, nincs erőm, rossz a közerzetem
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 15:10
nem, en a mai emberre gondolok. the big picture. ülni egy szobaban/bárhol es bamulni vmi kijelzőt, ahol másokkal történik valami. már most 100-ból 100 ember a mobiljaban él mikor vegignezek vmi metron vagy villamoson pl, mint a drogosok gecizsuninnyo írta:mert fizetunk szolgaltatasokert? meg csak nem is kotelezo. mi ebben a rabsag? ertem az alapjat de nekem fura elgondolas. a tb meg a szocho. na az igen az konkretan rablas, de valasztott szolgaltatasok miatt...hehetheoriginal írta: milyen kemény bazmeg.
mind rabok vagyunk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 27., hétfő 14:04
mert fizetunk szolgaltatasokert? meg csak nem is kotelezo. mi ebben a rabsag? ertem az alapjat de nekem fura elgondolas. a tb meg a szocho. na az igen az konkretan rablas, de valasztott szolgaltatasok miatt...hehetheoriginal írta: milyen kemény bazmeg.
mind rabok vagyunk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2023. február 27., hétfő 14:01
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. február 27., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 13:45
Sarkanyos Karim mez volt termeszetesenhehetheoriginal írta:tehát te, miután lassan évtizede ismersz - egymás kezét fogva ültünk én a patomezzel, te valami masban, de nagyon fajinul néztél ki az biztos2. Nem azt irtam, hogy te ezt eszed, hanem ertem, hogy miert gondolod, hogy egy vagyon.a betis ellen -, azt mondanád rolam, hogy nem tudom mi számit egy hetköznapi normális reggelinek?
ugy tartod, barlangba szulettem?![]()
remélem hámozatlanul feldugta a seggébeHa mar vega etrend, ember a business classon vega reggelit kert, kapott egy darab banant![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 13:43
tehát te, miután lassan évtizede ismersz - egymás kezét fogva ültünk én a patomezzel, te valami masban, de nagyon fajinul néztél ki az biztos2. Nem azt irtam, hogy te ezt eszed, hanem ertem, hogy miert gondolod, hogy egy vagyon.
remélem hámozatlanul feldugta a seggébeHa mar vega etrend, ember a business classon vega reggelit kert, kapott egy darab banant![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. február 27., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 13:35
2. Nem azt irtam, hogy te ezt eszed, hanem ertem, hogy miert gondolod, hogy egy vagyon.hehetheoriginal írta:mondom nem reggelizek, higgadj már le2. reggeli meg starbucks es tarsai...mar ertem miert irod, hogy vagyonokba kerul![]()
![]()
nyilvan nem az a reggeli, de sokaknal ez meg a meki
ertem, tehát, ha jobb a közérzet, ugyanannyi az energia, akkor csak szar lehet.1. az hogy te birod, az nem azt jelenti, hogy a szervezetednek jo.
olyan ez, mint a vega étrend? egészséges?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 27., hétfő 13:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 13:31
mondom nem reggelizek, higgadj már le2. reggeli meg starbucks es tarsai...mar ertem miert irod, hogy vagyonokba kerul![]()
ertem, tehát, ha jobb a közérzet, ugyanannyi az energia, akkor csak szar lehet.1. az hogy te birod, az nem azt jelenti, hogy a szervezetednek jo.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 13:16
1. az hogy te birod, az nem azt jelenti, hogy a szervezetednek jo.hehetheoriginal írta:mindenki ezt mondja nekem, de én sokkal jobban erzem magam nelkule, akár delutan 2-ig is kibirom, olyan normal enyhe ehsegerzettel max, kora reggel nem tudok enni, amikor még felalomban tenfergek.a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen
de az se vonz, hogy egy szendvics+narancslé kombó egy ilyen starbucks vagy hasonlo balfaszgyűjtőhelyen nincs 5000 alatt
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 13:14
mindenki ezt mondja nekem, de én sokkal jobban erzem magam nelkule, akár delutan 2-ig is kibirom, olyan normal enyhe ehsegerzettel max, kora reggel nem tudok enni, amikor még felalomban tenfergek.a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 13:12
Jo, az enyem specko eset kicsit, mert semmifele bejovo utalas nem erkezik a szamlara. Amig igen, addig nekem is ingyenes volt. Par szaz Ft-ot hajlando vagyok aldozni erre, mert atvezetesekkel meg cash befizetessel toltogetem a szamlat, hogy a havi dolgokat rendezzem onnan, mert tul lusta vagyok az ezzel jaro adminisztraciohoz, hogy mindenhol lejelentsem.tomi_b írta:Én raiffeisennél vagyok, utalás, számlavezetés, minden ingyenes.Realista24 írta:
Es jol lesoported a granit bankos kerdesem te szemet![]()
En a KH forintos szamlamat akarom leredukalni meg minimalisabbra, mert amiert sogoreknal 0 eurot fizetek, azert itt most 1200-at (ftban a trollok kedveert)![]()
Kajat hagyjuk is, most nyammogtam el 30 dkg marharostelyost![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 27., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. február 27., hétfő 13:10
Én raiffeisennél vagyok, utalás, számlavezetés, minden ingyenes.Realista24 írta:Es jol lesoported a granit bankos kerdesem te szemetziro4vr írta: Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete.![]()
Eddig azért széles a spektrum, kb 0-10k havi szinten ahogy nézem.
A témaindító amúgy nálam is úgy született, hogy igyekszem ezeket leredukálni. OTP Appban szépén látom mire mennyi megy havi szinten, és a kaja mellett ezen borzadtam még el, szépen tudja nyelni a pénzt kihasználatlanul sok esetben.![]()
En a KH forintos szamlamat akarom leredukalni meg minimalisabbra, mert amiert sogoreknal 0 eurot fizetek, azert itt most 1200-at (ftban a trollok kedveert)![]()
Kajat hagyjuk is, most nyammogtam el 30 dkg marharostelyost![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 13:08
Es jol lesoported a granit bankos kerdesem te szemetziro4vr írta: Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete.![]()
Eddig azért széles a spektrum, kb 0-10k havi szinten ahogy nézem.
A témaindító amúgy nálam is úgy született, hogy igyekszem ezeket leredukálni. OTP Appban szépén látom mire mennyi megy havi szinten, és a kaja mellett ezen borzadtam még el, szépen tudja nyelni a pénzt kihasználatlanul sok esetben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 13:06
nem személyeskedés, de ez milyen kemény bazmeg.netflix+hbo+icloud+gamepass+xbox live+spotify
mint mondtam volt, rabok vagyunk mind...Jobban pörög a téma
word, skippelem is jópár éve a reggelit, tök feleslegesen viszi el a vagyonokat, csak álmosabb es ebedre még éhesebb leszek tőlea kaja mellett ezen borzadtam még el
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem