OFF
Re: OFF
De ilyenkor mit tolsz, leguritasz egy nagy pohar vizet reggel?
Szemezek en is egy ideje a 16:8-al, csak ha van rendesen melo nekem full agyfasz a beosztasom, de kiprobalnam.
Szemezek en is egy ideje a 16:8-al, csak ha van rendesen melo nekem full agyfasz a beosztasom, de kiprobalnam.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mi vagyunk itt a májerek tesó, nem tudják ezek mivancart írta: En is altalaban csak 12 es este 8 kozott szoktam enni. Van is egy ilyen dieta (16:8), kutatasok alapjan csokkenti a vernyomast plusz egyeb pozitiv hatasai is vannak.

mindenkinel ez van, nem mi vagyunk übermenschek (amugy deJol birod hehe, en ha nem eszek 20 percel ebredes utan rosszul vagyok remegek, nincs erőm, rossz a közerzetem

a szervezeted varja, hogy még még még, ha leállsz, pár napig szar, de ha atveszeled, garantalt, hogy jobban erzed magad.
nem akarok senkit semmire rabeszelni, de nekem kevesebbe kerül a kaja emiatt, es mint mondtam, az energiaszint ugyanaz, mintha ennék reggel, csak cserébe nem leszek kibaszott farkaséhes 11 es dél között valamikor.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
nem, en a mai emberre gondolok. the big picture. ülni egy szobaban/bárhol es bamulni vmi kijelzőt, ahol másokkal történik valami. már most 100-ból 100 ember a mobiljaban él mikor vegignezek vmi metron vagy villamoson pl, mint a drogosok gecizsuninnyo írta:mert fizetunk szolgaltatasokert? meg csak nem is kotelezo. mi ebben a rabsag? ertem az alapjat de nekem fura elgondolas. a tb meg a szocho. na az igen az konkretan rablas, de valasztott szolgaltatasok miatt...hehetheoriginal írta: milyen kemény bazmeg.
mind rabok vagyunk![]()
![]()

jön majd az AI meg a VR, meg a kettő ötvözete, ez most még lófasz ahhoz képest, hogy mennyi zombi lesz itt mindenütt.
thereisonly1ronaldo
mert fizetunk szolgaltatasokert? meg csak nem is kotelezo. mi ebben a rabsag? ertem az alapjat de nekem fura elgondolas. a tb meg a szocho. na az igen az konkretan rablas, de valasztott szolgaltatasok miatt...hehetheoriginal írta: milyen kemény bazmeg.
mind rabok vagyunk![]()
![]()
En is altalaban csak 12 es este 8 kozott szoktam enni. Van is egy ilyen dieta (16:8), kutatasok alapjan csokkenti a vernyomast plusz egyeb pozitiv hatasai is vannak.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Jol birod hehe, en ha nem eszek 20 percel ebredes utan rosszul vagyok remegek, nincs erőm, rossz a közerzetem
Nemvagyok beteh cukorbeteg semmi kivizsgaltattam magam.
Egyszeruen igy mukodok
Ja amugy en eszek naponta kb 6 szor de van amikor 7 szer is ha koran kelek.
Nemvagyok beteh cukorbeteg semmi kivizsgaltattam magam.
Egyszeruen igy mukodok
Ja amugy en eszek naponta kb 6 szor de van amikor 7 szer is ha koran kelek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sarkanyos Karim mez volt termeszetesenhehetheoriginal írta:tehát te, miután lassan évtizede ismersz - egymás kezét fogva ültünk én a patomezzel, te valami masban, de nagyon fajinul néztél ki az biztos2. Nem azt irtam, hogy te ezt eszed, hanem ertem, hogy miert gondolod, hogy egy vagyon.a betis ellen -, azt mondanád rolam, hogy nem tudom mi számit egy hetköznapi normális reggelinek?
ugy tartod, barlangba szulettem?![]()
remélem hámozatlanul feldugta a seggébeHa mar vega etrend, ember a business classon vega reggelit kert, kapott egy darab banant![]()
![]()

Jo hat mit tudjam en, hogy most eppen milyen szektaban vagy benne.

Azt mar nem olvastam mi lett a banan sorsa, de csak azt kapta, amit kert

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
tehát te, miután lassan évtizede ismersz - egymás kezét fogva ültünk én a patomezzel, te valami masban, de nagyon fajinul néztél ki az biztos2. Nem azt irtam, hogy te ezt eszed, hanem ertem, hogy miert gondolod, hogy egy vagyon.

ugy tartod, barlangba szulettem?

remélem hámozatlanul feldugta a seggébeHa mar vega etrend, ember a business classon vega reggelit kert, kapott egy darab banant![]()

thereisonly1ronaldo
- P. Krisz
Ha már előkerült a streaming téma, Amazon Prime mennyit kóstál nektek ?
Mert Én lopom Jeff pénzét.
Hiába jelentették be az emelést 900 forintot fizetek még mindig.
Mert Én lopom Jeff pénzét.

Hiába jelentették be az emelést 900 forintot fizetek még mindig.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2. Nem azt irtam, hogy te ezt eszed, hanem ertem, hogy miert gondolod, hogy egy vagyon.hehetheoriginal írta:mondom nem reggelizek, higgadj már le2. reggeli meg starbucks es tarsai...mar ertem miert irod, hogy vagyonokba kerul![]()
![]()
nyilvan nem az a reggeli, de sokaknal ez meg a meki
ertem, tehát, ha jobb a közérzet, ugyanannyi az energia, akkor csak szar lehet.1. az hogy te birod, az nem azt jelenti, hogy a szervezetednek jo.
olyan ez, mint a vega étrend? egészséges?![]()
1. Nem, pusztan altalanos ismeretekre alapozom. De ahogy irtam, mondjuk nem ezekkel a szavakkal, de leszarom mit eszel vagy mit nem

Ha mar vega etrend, ember a business classon vega reggelit kert, kapott egy darab banant

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gyümölcs, zab, fehérjepor, víz. Összeturmixolva. Reggel fél 8 - 8 körül megiszom és 1-ig kb jól is vagyok vele. Gyűlölöm a reggelit, de ez legalább folyékony, könnyen csúszik. Ez vált be a legjobban. Gép mellett, 10 perc alatt elkortyolgatom és indulhat a nap.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
mondom nem reggelizek, higgadj már le2. reggeli meg starbucks es tarsai...mar ertem miert irod, hogy vagyonokba kerul![]()

nyilvan nem az a reggeli, de sokaknal ez meg a meki
ertem, tehát, ha jobb a közérzet, ugyanannyi az energia, akkor csak szar lehet.1. az hogy te birod, az nem azt jelenti, hogy a szervezetednek jo.
olyan ez, mint a vega étrend? egészséges?

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1. az hogy te birod, az nem azt jelenti, hogy a szervezetednek jo.hehetheoriginal írta:mindenki ezt mondja nekem, de én sokkal jobban erzem magam nelkule, akár delutan 2-ig is kibirom, olyan normal enyhe ehsegerzettel max, kora reggel nem tudok enni, amikor még felalomban tenfergek.a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen
de az se vonz, hogy egy szendvics+narancslé kombó egy ilyen starbucks vagy hasonlo balfaszgyűjtőhelyen nincs 5000 alatt
2. reggeli meg starbucks es tarsai...mar ertem miert irod, hogy vagyonokba kerul

Viszont ha szerinted ez jo a testednek, nyilvan akkor igy csinalod.
Bythesway ket tojas + zoldseg + szenhidratforras + kave, 5-700 Ft. De ha kifacsarok 1 kg narancsot is 1200 a plafon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
mindenki ezt mondja nekem, de én sokkal jobban erzem magam nelkule, akár delutan 2-ig is kibirom, olyan normal enyhe ehsegerzettel max, kora reggel nem tudok enni, amikor még felalomban tenfergek.a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen
de az se vonz, hogy egy szendvics+narancslé kombó egy ilyen starbucks vagy hasonlo balfaszgyűjtőhelyen nincs 5000 alatt
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo, az enyem specko eset kicsit, mert semmifele bejovo utalas nem erkezik a szamlara. Amig igen, addig nekem is ingyenes volt. Par szaz Ft-ot hajlando vagyok aldozni erre, mert atvezetesekkel meg cash befizetessel toltogetem a szamlat, hogy a havi dolgokat rendezzem onnan, mert tul lusta vagyok az ezzel jaro adminisztraciohoz, hogy mindenhol lejelentsem.tomi_b írta:Én raiffeisennél vagyok, utalás, számlavezetés, minden ingyenes.Realista24 írta:
Es jol lesoported a granit bankos kerdesem te szemet![]()
En a KH forintos szamlamat akarom leredukalni meg minimalisabbra, mert amiert sogoreknal 0 eurot fizetek, azert itt most 1200-at (ftban a trollok kedveert)![]()
Kajat hagyjuk is, most nyammogtam el 30 dkg marharostelyost![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen, ettől függetlenül hétköznap legtöbbször én is skippelem sajnos. Hétvégén az meg már tízórai mikor beviszek a szervezetembe egy szar szemét bureket vagy croissantot a prímapéktől.

Nem illik.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én raiffeisennél vagyok, utalás, számlavezetés, minden ingyenes.Realista24 írta:Es jol lesoported a granit bankos kerdesem te szemetziro4vr írta: Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete.![]()
Eddig azért széles a spektrum, kb 0-10k havi szinten ahogy nézem.
A témaindító amúgy nálam is úgy született, hogy igyekszem ezeket leredukálni. OTP Appban szépén látom mire mennyi megy havi szinten, és a kaja mellett ezen borzadtam még el, szépen tudja nyelni a pénzt kihasználatlanul sok esetben.![]()
En a KH forintos szamlamat akarom leredukalni meg minimalisabbra, mert amiert sogoreknal 0 eurot fizetek, azert itt most 1200-at (ftban a trollok kedveert)![]()
Kajat hagyjuk is, most nyammogtam el 30 dkg marharostelyost![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es jol lesoported a granit bankos kerdesem te szemetziro4vr írta: Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete.![]()
A témaindító amúgy nálam is úgy született, hogy igyekszem ezeket leredukálni. OTP Appban szépén látom mire mennyi megy havi szinten, és a kaja mellett ezen borzadtam még el, szépen tudja nyelni a pénzt kihasználatlanul sok esetben.

En a KH forintos szamlamat akarom leredukalni meg minimalisabbra, mert amiert sogoreknal 0 eurot fizetek, azert itt most 1200-at (ftban a trollok kedveert)

Kajat hagyjuk is, most nyammogtam el 30 dkg marharostelyost

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nem személyeskedés, de ez milyen kemény bazmeg.netflix+hbo+icloud+gamepass+xbox live+spotify
mind rabok vagyunk

mint mondtam volt, rabok vagyunk mind...Jobban pörög a téma
azert ennyire nem szar az élet

word, skippelem is jópár éve a reggelit, tök feleslegesen viszi el a vagyonokat, csak álmosabb es ebedre még éhesebb leszek tőlea kaja mellett ezen borzadtam még el
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete.
A témaindító amúgy nálam is úgy született, hogy igyekszem ezeket leredukálni. OTP Appban szépén látom mire mennyi megy havi szinten, és a kaja mellett ezen borzadtam még el, szépen tudja nyelni a pénzt kihasználatlanul sok esetben.

Nem illik.