Ez igen! Szakmát váltottál?Realista24 írta:En pont akkor nem igenylem a kajat, amikor valami fizikai munkat nyomok mar reggeltol. Ertsd ez alatt, hogy betonozok a kertben, jardat vagy eppen teraszt epitunk. Akkor vigan elvagyok kaja nelkul 2 flakon vizzel.hehetheoriginal írta:
mennyi ideig probaltad?
gondolom par nap utan feladtad.
nem gond az, senki nem mondja, hogy ez vagy az a jobb, en pl azokat se ertem, akik reggel kávé nélkül bölcsődés szinten életképtelenek, majd mint egy csepp benzin pár korty után felélednek es üzemelni kezd a gyár a koponyájukban.
shutter: az igaz, mikor iroda vagy home office van, akkor igy, ahogy irtam, ha könnyű fizikai munka - pl bejárás - akkor is még pont elvagyok 12-ig kb, nehéz fizikai munka tök más, oda kell a kalória, de olyat én nem csinálok, lehorzsolódik a pihepuha bőröcske a kezemről, nem tudok pár napig akkor fejeseket osztani codban, szóval nem opcio![]()

Amúgy, hogy a témához hozzászóljak, nekem reggeli nélkül nem megy a meló. Kell az energia. Illetve utálom megvárni, hogy a gyomrom jelezzen, hogy éhes vagyok. Újabban pedig rászoktam az ébredés utáni és alvás előtt pohár vízre (2-3 dl).