OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 27., hétfő 13:35

Gyümölcs, zab, fehérjepor, víz. Összeturmixolva. Reggel fél 8 - 8 körül megiszom és 1-ig kb jól is vagyok vele. Gyűlölöm a reggelit, de ez legalább folyékony, könnyen csúszik. Ez vált be a legjobban. Gép mellett, 10 perc alatt elkortyolgatom és indulhat a nap.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 13:31

2. reggeli meg starbucks es tarsai...mar ertem miert irod, hogy vagyonokba kerul :lol:
mondom nem reggelizek, higgadj már le :mrgreen:
nyilvan nem az a reggeli, de sokaknal ez meg a meki
1. az hogy te birod, az nem azt jelenti, hogy a szervezetednek jo.
ertem, tehát, ha jobb a közérzet, ugyanannyi az energia, akkor csak szar lehet.
olyan ez, mint a vega étrend? egészséges? :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 13:16

hehetheoriginal írta:
a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen
mindenki ezt mondja nekem, de én sokkal jobban erzem magam nelkule, akár delutan 2-ig is kibirom, olyan normal enyhe ehsegerzettel max, kora reggel nem tudok enni, amikor még felalomban tenfergek.

de az se vonz, hogy egy szendvics+narancslé kombó egy ilyen starbucks vagy hasonlo balfaszgyűjtőhelyen nincs 5000 alatt
1. az hogy te birod, az nem azt jelenti, hogy a szervezetednek jo.
2. reggeli meg starbucks es tarsai...mar ertem miert irod, hogy vagyonokba kerul :lol:
Viszont ha szerinted ez jo a testednek, nyilvan akkor igy csinalod.

Bythesway ket tojas + zoldseg + szenhidratforras + kave, 5-700 Ft. De ha kifacsarok 1 kg narancsot is 1200 a plafon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 13:14

a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen
mindenki ezt mondja nekem, de én sokkal jobban erzem magam nelkule, akár delutan 2-ig is kibirom, olyan normal enyhe ehsegerzettel max, kora reggel nem tudok enni, amikor még felalomban tenfergek.

de az se vonz, hogy egy szendvics+narancslé kombó egy ilyen starbucks vagy hasonlo balfaszgyűjtőhelyen nincs 5000 alatt
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 13:12

tomi_b írta:
Realista24 írta:

Es jol lesoported a granit bankos kerdesem te szemet :lol:

En a KH forintos szamlamat akarom leredukalni meg minimalisabbra, mert amiert sogoreknal 0 eurot fizetek, azert itt most 1200-at (ftban a trollok kedveert) :lol:

Kajat hagyjuk is, most nyammogtam el 30 dkg marharostelyost :mrgreen:
Én raiffeisennél vagyok, utalás, számlavezetés, minden ingyenes.
Jo, az enyem specko eset kicsit, mert semmifele bejovo utalas nem erkezik a szamlara. Amig igen, addig nekem is ingyenes volt. Par szaz Ft-ot hajlando vagyok aldozni erre, mert atvezetesekkel meg cash befizetessel toltogetem a szamlat, hogy a havi dolgokat rendezzem onnan, mert tul lusta vagyok az ezzel jaro adminisztraciohoz, hogy mindenhol lejelentsem. :roll:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 27., hétfő 13:11

Pedig a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen, ettől függetlenül hétköznap legtöbbször én is skippelem sajnos. Hétvégén az meg már tízórai mikor beviszek a szervezetembe egy szar szemét bureket vagy croissantot a prímapéktől. :lol:
Nem illik.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. február 27., hétfő 13:10

Realista24 írta:
ziro4vr írta: Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete. :mrgreen:

Eddig azért széles a spektrum, kb 0-10k havi szinten ahogy nézem.

A témaindító amúgy nálam is úgy született, hogy igyekszem ezeket leredukálni. OTP Appban szépén látom mire mennyi megy havi szinten, és a kaja mellett ezen borzadtam még el, szépen tudja nyelni a pénzt kihasználatlanul sok esetben.

En a KH forintos szamlamat akarom leredukalni meg minimalisabbra, mert amiert sogoreknal 0 eurot fizetek, azert itt most 1200-at (ftban a trollok kedveert) :lol:

Én raiffeisennél vagyok, utalás, számlavezetés, minden ingyenes.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 13:08

ziro4vr írta: Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete. :mrgreen:

A témaindító amúgy nálam is úgy született, hogy igyekszem ezeket leredukálni. OTP Appban szépén látom mire mennyi megy havi szinten, és a kaja mellett ezen borzadtam még el, szépen tudja nyelni a pénzt kihasználatlanul sok esetben.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 13:06

netflix+hbo+icloud+gamepass+xbox live+spotify
nem személyeskedés, de ez milyen kemény bazmeg.
mind rabok vagyunk :( :coffee:
Jobban pörög a téma
mint mondtam volt, rabok vagyunk mind...
azert ennyire nem szar az élet :roll:

a kaja mellett ezen borzadtam még el
word, skippelem is jópár éve a reggelit, tök feleslegesen viszi el a vagyonokat, csak álmosabb es ebedre még éhesebb leszek tőle
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 27., hétfő 13:05

Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete. :mrgreen:

Nem illik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 27., hétfő 13:00

semmilyen dologért elvből nem fizetek elő, mindenre van megoldás.
örülök, hogy segithettem :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. február 27., hétfő 12:59

HBO-t anno megcsinaltam a kezdesnel, igy 1590 havonta. Mellette az iCloud von le havi 300 forintot.
Eeees mindossze ennyit fizetek en, de van melle meg azert mas is. Youtube premium csaladi csomagba van, igy azt fater fizeti, a Netflixet meg muter. Plusz egyik haveromtol van Prime is.

Nagyon jol leredukaltam ahhoz kepest, hogy anno volt idoszak amikor fizettem netflix+hbo+icloud+gamepass+xbox live+spotify is.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2023. február 27., hétfő 12:55

ziro4vr írta: Srácok, mivel rohadtul nincs kedvem dolgozni így hétfőn, bedobok egy régi témát, mert érdekel, kinek milyen/mennyi előfizetése van fizetős szolgáltatásokra? Streaming, prémium verzió, minden szar ami ott lapul sunyin a havi kiadások között. :lol:
Spoti, Netflix, Crunchyroll és MOL Bubi :mrgreen: Volt pár hónapig GeForce Now de azt canceleltem kihasználatlanság miatt.
.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 27., hétfő 12:54

vakon voltam es masik topoicba irtam. kosz haxor

ncore es plex. nyetfliexet meg hbot kapom ismerostol amig lehet. amugy le se szarom ha mar nem lesz. ncore legyen.

ja a spotim is tort
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2023. február 27., hétfő 12:57-kor.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. február 27., hétfő 12:53

Marky írta:
nmate írta: Én plexszel készülök a Netflix utáni időkre. Még dolgozok rajta, hogy faszán automatizált legyen itthon (ncore letöltés egyből menjen plex szerverre), meg kell egy raspberry pit lőni alá.
En is valami hasonlot fogok csinalni, csak kell egy NAS, tele lemezekkel es irnom kell valami klienst az nCore letoltesekhez.
Regebben volt raspberryn egy setupom, qBittorrent letoltes egy olyan mappaba ment, amit beallitottam a miniDLNA-nak forraskent, igy a letoltes utan rogton tudtam inditani TV-rol :mrgreen: Nagyon fapad volt, borzalmas telefonrol az nCoren kattintgatni es linket kimasolni a qBittorrentbe.

Most meg csak-csak megeri a Netflix, foleg, hogy a tobbi szolgaltatot a barataim fizetik es kozosen hasznaljuk, de a kovetkezo aremelesnel elgondolkozok a cancelen.
Ezért csinálok egy server appot amit parseolja az ncore-t, pythonban van ilyen package amit lehet használni, csak rühellem a pythont :lol: Már elkezdtem nodejsben, csak elfogyott az időm folytatni. Aztán fellövök mellé valami minimál webappot amiben tudok keresgetni meg letölteni, torrentkliens figyeli azt a mappát és cső. Meglehetősen fapad, de használni ezt lesz a legkényelmesebb. :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2023. február 27., hétfő 12:46

nmate írta: Én plexszel készülök a Netflix utáni időkre. Még dolgozok rajta, hogy faszán automatizált legyen itthon (ncore letöltés egyből menjen plex szerverre), meg kell egy raspberry pit lőni alá.
En is valami hasonlot fogok csinalni, csak kell egy NAS, tele lemezekkel es irnom kell valami klienst az nCore letoltesekhez.
Regebben volt raspberryn egy setupom, qBittorrent letoltes egy olyan mappaba ment, amit beallitottam a miniDLNA-nak forraskent, igy a letoltes utan rogton tudtam inditani TV-rol :mrgreen: Nagyon fapad volt, borzalmas telefonrol az nCoren kattintgatni es linket kimasolni a qBittorrentbe.

Most meg csak-csak megeri a Netflix, foleg, hogy a tobbi szolgaltatot a barataim fizetik es kozosen hasznaljuk, de a kovetkezo aremelesnel elgondolkozok a cancelen.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. február 27., hétfő 12:39

Én plexszel készülök a Netflix utáni időkre. Még dolgozok rajta, hogy faszán automatizált legyen itthon (ncore letöltés egyből menjen plex szerverre), meg kell egy raspberry pit lőni alá.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 27., hétfő 12:36

Nálam a netflix meg az hbo előfizetés is kb csak dísznek van. Általában ha valami tetszik azt úgyis pakolom fel plexbe és akkor gépről bluray minőségben lehet streamelni a házban bárhova. Max mint most a last of us hétfőnként megnézem vagy ha van éppen valami aktuális sztársorozat de olyat pl sose csinálunk,hogy akkor végignézzük a kínálatot netflixen meg hbo-n és onnan választunk esti filmet vayg sorozatot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 12:36

nmate írta:
ferni írta: Youtube Premium, nem tudom hogy lehet nélküle létezni :mrgreen:
Brave böngésző, telefonon is működik faszán, le is lehet zárni a telefont.
Mondtam mar, hogy szeretlek? :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 12:35

ziro4vr írta:
Realista24 írta: SkyShowtime-ra most fizettem elo, cserebe a TV-re nem tudom letolteni az appot, egyikre sem valamiert, a laptop meg olyan vpn-t hasznal, amitol nem terhetek el es nyilvan nincs skyshowtime szolgaltatas abban az orszagban :mrgreen:
Milyen tv? Nálam Samura simán felment.

Netflixre kíváncsi leszek, a lokális megkötés sokakat fog érinteni, és a jelenlegi túlkínálatban nem biztos hogy sokan szeretnének havi 4500-at adni érte..sztem én se.
LG...kb mindenkinek akivel beszeltem ment, de nekem nyilvan nem. Szoftverfrissites pipa, kerestem mindenhogy, leszarom. Kilovom. :mrgreen:

Netflix bekaphatja, akkor megy a kukaba, ha ezt elesitik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: