OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Gyümölcs, zab, fehérjepor, víz. Összeturmixolva. Reggel fél 8 - 8 körül megiszom és 1-ig kb jól is vagyok vele. Gyűlölöm a reggelit, de ez legalább folyékony, könnyen csúszik. Ez vált be a legjobban. Gép mellett, 10 perc alatt elkortyolgatom és indulhat a nap.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mondom nem reggelizek, higgadj már le2. reggeli meg starbucks es tarsai...mar ertem miert irod, hogy vagyonokba kerul![]()

nyilvan nem az a reggeli, de sokaknal ez meg a meki
ertem, tehát, ha jobb a közérzet, ugyanannyi az energia, akkor csak szar lehet.1. az hogy te birod, az nem azt jelenti, hogy a szervezetednek jo.
olyan ez, mint a vega étrend? egészséges?

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1. az hogy te birod, az nem azt jelenti, hogy a szervezetednek jo.hehetheoriginal írta:mindenki ezt mondja nekem, de én sokkal jobban erzem magam nelkule, akár delutan 2-ig is kibirom, olyan normal enyhe ehsegerzettel max, kora reggel nem tudok enni, amikor még felalomban tenfergek.a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen
de az se vonz, hogy egy szendvics+narancslé kombó egy ilyen starbucks vagy hasonlo balfaszgyűjtőhelyen nincs 5000 alatt
2. reggeli meg starbucks es tarsai...mar ertem miert irod, hogy vagyonokba kerul

Viszont ha szerinted ez jo a testednek, nyilvan akkor igy csinalod.
Bythesway ket tojas + zoldseg + szenhidratforras + kave, 5-700 Ft. De ha kifacsarok 1 kg narancsot is 1200 a plafon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
mindenki ezt mondja nekem, de én sokkal jobban erzem magam nelkule, akár delutan 2-ig is kibirom, olyan normal enyhe ehsegerzettel max, kora reggel nem tudok enni, amikor még felalomban tenfergek.a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen
de az se vonz, hogy egy szendvics+narancslé kombó egy ilyen starbucks vagy hasonlo balfaszgyűjtőhelyen nincs 5000 alatt
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo, az enyem specko eset kicsit, mert semmifele bejovo utalas nem erkezik a szamlara. Amig igen, addig nekem is ingyenes volt. Par szaz Ft-ot hajlando vagyok aldozni erre, mert atvezetesekkel meg cash befizetessel toltogetem a szamlat, hogy a havi dolgokat rendezzem onnan, mert tul lusta vagyok az ezzel jaro adminisztraciohoz, hogy mindenhol lejelentsem.tomi_b írta:Én raiffeisennél vagyok, utalás, számlavezetés, minden ingyenes.Realista24 írta:
Es jol lesoported a granit bankos kerdesem te szemet![]()
En a KH forintos szamlamat akarom leredukalni meg minimalisabbra, mert amiert sogoreknal 0 eurot fizetek, azert itt most 1200-at (ftban a trollok kedveert)![]()
Kajat hagyjuk is, most nyammogtam el 30 dkg marharostelyost![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig a reggeli kurvafontos kéne hogy legyen, ettől függetlenül hétköznap legtöbbször én is skippelem sajnos. Hétvégén az meg már tízórai mikor beviszek a szervezetembe egy szar szemét bureket vagy croissantot a prímapéktől.

Nem illik.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én raiffeisennél vagyok, utalás, számlavezetés, minden ingyenes.Realista24 írta:Es jol lesoported a granit bankos kerdesem te szemetziro4vr írta: Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete.![]()
Eddig azért széles a spektrum, kb 0-10k havi szinten ahogy nézem.
A témaindító amúgy nálam is úgy született, hogy igyekszem ezeket leredukálni. OTP Appban szépén látom mire mennyi megy havi szinten, és a kaja mellett ezen borzadtam még el, szépen tudja nyelni a pénzt kihasználatlanul sok esetben.![]()
En a KH forintos szamlamat akarom leredukalni meg minimalisabbra, mert amiert sogoreknal 0 eurot fizetek, azert itt most 1200-at (ftban a trollok kedveert)![]()
Kajat hagyjuk is, most nyammogtam el 30 dkg marharostelyost![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es jol lesoported a granit bankos kerdesem te szemetziro4vr írta: Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete.![]()
A témaindító amúgy nálam is úgy született, hogy igyekszem ezeket leredukálni. OTP Appban szépén látom mire mennyi megy havi szinten, és a kaja mellett ezen borzadtam még el, szépen tudja nyelni a pénzt kihasználatlanul sok esetben.

En a KH forintos szamlamat akarom leredukalni meg minimalisabbra, mert amiert sogoreknal 0 eurot fizetek, azert itt most 1200-at (ftban a trollok kedveert)

Kajat hagyjuk is, most nyammogtam el 30 dkg marharostelyost

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nem személyeskedés, de ez milyen kemény bazmeg.netflix+hbo+icloud+gamepass+xbox live+spotify
mind rabok vagyunk

mint mondtam volt, rabok vagyunk mind...Jobban pörög a téma
azert ennyire nem szar az élet

word, skippelem is jópár éve a reggelit, tök feleslegesen viszi el a vagyonokat, csak álmosabb es ebedre még éhesebb leszek tőlea kaja mellett ezen borzadtam még el
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jobban pörög a téma mint a dezodor-gate vagy Oxi szerelmi élete.
A témaindító amúgy nálam is úgy született, hogy igyekszem ezeket leredukálni. OTP Appban szépén látom mire mennyi megy havi szinten, és a kaja mellett ezen borzadtam még el, szépen tudja nyelni a pénzt kihasználatlanul sok esetben.

Nem illik.
- hehetheoriginal
semmilyen dologért elvből nem fizetek elő, mindenre van megoldás.
örülök, hogy segithettem
örülök, hogy segithettem

thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
HBO-t anno megcsinaltam a kezdesnel, igy 1590 havonta. Mellette az iCloud von le havi 300 forintot.
Eeees mindossze ennyit fizetek en, de van melle meg azert mas is. Youtube premium csaladi csomagba van, igy azt fater fizeti, a Netflixet meg muter. Plusz egyik haveromtol van Prime is.
Nagyon jol leredukaltam ahhoz kepest, hogy anno volt idoszak amikor fizettem netflix+hbo+icloud+gamepass+xbox live+spotify is.
Eeees mindossze ennyit fizetek en, de van melle meg azert mas is. Youtube premium csaladi csomagba van, igy azt fater fizeti, a Netflixet meg muter. Plusz egyik haveromtol van Prime is.
Nagyon jol leredukaltam ahhoz kepest, hogy anno volt idoszak amikor fizettem netflix+hbo+icloud+gamepass+xbox live+spotify is.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Spoti, Netflix, Crunchyroll és MOL Bubiziro4vr írta: Srácok, mivel rohadtul nincs kedvem dolgozni így hétfőn, bedobok egy régi témát, mert érdekel, kinek milyen/mennyi előfizetése van fizetős szolgáltatásokra? Streaming, prémium verzió, minden szar ami ott lapul sunyin a havi kiadások között.![]()

.
vakon voltam es masik topoicba irtam. kosz haxor
ncore es plex. nyetfliexet meg hbot kapom ismerostol amig lehet. amugy le se szarom ha mar nem lesz. ncore legyen.
ja a spotim is tort
ncore es plex. nyetfliexet meg hbot kapom ismerostol amig lehet. amugy le se szarom ha mar nem lesz. ncore legyen.
ja a spotim is tort
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2023. február 27., hétfő 12:57-kor.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezért csinálok egy server appot amit parseolja az ncore-t, pythonban van ilyen package amit lehet használni, csak rühellem a pythontMarky írta:En is valami hasonlot fogok csinalni, csak kell egy NAS, tele lemezekkel es irnom kell valami klienst az nCore letoltesekhez.nmate írta: Én plexszel készülök a Netflix utáni időkre. Még dolgozok rajta, hogy faszán automatizált legyen itthon (ncore letöltés egyből menjen plex szerverre), meg kell egy raspberry pit lőni alá.
Regebben volt raspberryn egy setupom, qBittorrent letoltes egy olyan mappaba ment, amit beallitottam a miniDLNA-nak forraskent, igy a letoltes utan rogton tudtam inditani TV-rolNagyon fapad volt, borzalmas telefonrol az nCoren kattintgatni es linket kimasolni a qBittorrentbe.
Most meg csak-csak megeri a Netflix, foleg, hogy a tobbi szolgaltatot a barataim fizetik es kozosen hasznaljuk, de a kovetkezo aremelesnel elgondolkozok a cancelen.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
En is valami hasonlot fogok csinalni, csak kell egy NAS, tele lemezekkel es irnom kell valami klienst az nCore letoltesekhez.nmate írta: Én plexszel készülök a Netflix utáni időkre. Még dolgozok rajta, hogy faszán automatizált legyen itthon (ncore letöltés egyből menjen plex szerverre), meg kell egy raspberry pit lőni alá.
Regebben volt raspberryn egy setupom, qBittorrent letoltes egy olyan mappaba ment, amit beallitottam a miniDLNA-nak forraskent, igy a letoltes utan rogton tudtam inditani TV-rol

Most meg csak-csak megeri a Netflix, foleg, hogy a tobbi szolgaltatot a barataim fizetik es kozosen hasznaljuk, de a kovetkezo aremelesnel elgondolkozok a cancelen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nálam a netflix meg az hbo előfizetés is kb csak dísznek van. Általában ha valami tetszik azt úgyis pakolom fel plexbe és akkor gépről bluray minőségben lehet streamelni a házban bárhova. Max mint most a last of us hétfőnként megnézem vagy ha van éppen valami aktuális sztársorozat de olyat pl sose csinálunk,hogy akkor végignézzük a kínálatot netflixen meg hbo-n és onnan választunk esti filmet vayg sorozatot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondtam mar, hogy szeretlek?nmate írta:Brave böngésző, telefonon is működik faszán, le is lehet zárni a telefont.ferni írta: Youtube Premium, nem tudom hogy lehet nélküle létezni![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
LG...kb mindenkinek akivel beszeltem ment, de nekem nyilvan nem. Szoftverfrissites pipa, kerestem mindenhogy, leszarom. Kilovom.ziro4vr írta:Milyen tv? Nálam Samura simán felment.Realista24 írta: SkyShowtime-ra most fizettem elo, cserebe a TV-re nem tudom letolteni az appot, egyikre sem valamiert, a laptop meg olyan vpn-t hasznal, amitol nem terhetek el es nyilvan nincs skyshowtime szolgaltatas abban az orszagban![]()
Netflixre kíváncsi leszek, a lokális megkötés sokakat fog érinteni, és a jelenlegi túlkínálatban nem biztos hogy sokan szeretnének havi 4500-at adni érte..sztem én se.

Netflix bekaphatja, akkor megy a kukaba, ha ezt elesitik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema