pont jol jott volna egy 120 perces futoverseny

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 8:51
HozzászólásSzerző: mexes » 2023. február 27., hétfő 8:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 26., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 26., vasárnap 21:22
OtthonFaust írta: Elfelejtettem irni, hogy a Bernabeuban. Ez az egyetlen remenysugaram a bajnoksagot illetoen.
Hol lesz egyaltalan az odavago a kupaban?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 26., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 26., vasárnap 21:13
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 26., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 26., vasárnap 21:11
Zidane alatt idegenben elég baszok voltunk.Faust írta: Hat hogy fu most menni kell, mint az allat, kozben lotyogunk ellenuk mar nem is tudom szamolni, hany eve, csak parszor eleg volt az is ellenuk. Utoljara kb Mourinho alatt lattam, hogy ugy mentek ki a palyara a sracok hogy most komolyan is veszik.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 26., vasárnap 21:08
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 26., vasárnap 20:57
Persze hogy akartak nyerni, minden csapat minden meccsen akar nyerni, de a motiváció másról is szól. Abban szerepet játszik az adott meccs fontossága is, és az Almeira egyértelműen a kiesés ellen harcol, a Barcának meg így is kényelmes előnye van. Ezek olyan apróságok, hogy pl. két tizeddel lassabb a reakciód, mert nem vagy olyan éles. Egy classicon sokkal jobban fognak harapni.RealAsensio írta:Hat en vegig neztem a meccset, es nem ugy tunt, hogy leszarjak a meccset. Idegbe volt mindenki, Gavi a hajat tepte meg a gyepszonyeget pufolte, annyira kivolt. Akartak ok nyerni, csak nem volt makkfaktor most, az Almeria meg mindent megtett a gyozelemert.illgner írta:
Én viszont nem iróniának szántam, meg az Almeira sem iróniának szánta, hogy kihajtották a belüket a pályán. És a Barca motivációja sem volt az egekben, aminek nyilván az is az oka, hogy elég tetemes az előnyük.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 26., vasárnap 20:55
Mallorca ellen is szétsegítette a csapatot, tegnap is (igaz, az atma nem kiscsapat).. Sztem nincs 18 az a 18, jól írt atee mindent.Anthony írta:Nem számoltam bele sem Marianot sem Hazardot, Asensionak el tud sűlni a lába, nem egyszer pontot ért. Kisebb csapatok ellen, pihentetés okán tudnak segíteni azért.ateeemadrid írta: Mariano Asensio Hazard es Lucas az opciók előre, Almeria szint. A kp fasza, a védelem so-so, de a támadósor egészen gáz mélységben.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 26., vasárnap 20:52
Hat en vegig neztem a meccset, es nem ugy tunt, hogy leszarjak a meccset. Idegbe volt mindenki, Gavi a hajat tepte meg a gyepszonyeget pufolte, annyira kivolt. Akartak ok nyerni, csak nem volt makkfaktor most, az Almeria meg mindent megtett a gyozelemert.illgner írta:Én viszont nem iróniának szántam, meg az Almeira sem iróniának szánta, hogy kihajtották a belüket a pályán. És a Barca motivációja sem volt az egekben, aminek nyilván az is az oka, hogy elég tetemes az előnyük.attesz írta: Ne csináld már, irónia volt![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 26., vasárnap 20:50
Én viszont nem iróniának szántam, meg az Almeira sem iróniának szánta, hogy kihajtották a belüket a pályán. És a Barca motivációja sem volt az egekben, aminek nyilván az is az oka, hogy elég tetemes az előnyük.attesz írta:Ne csináld már, irónia voltillgner írta:
Egyrészt ez is benne van, másrészt az Almeria az életéért küzdött, mert pengeélen táncolnak a kiesőzónában.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 26., vasárnap 20:50
Mármint mit? Nekem nem kell 5-0-ás győzelem, elég ha csak annyira verjük meg őket mint a bajnokin, már az is segíthet, hogy kizökkenjenek még jobban.Faust írta:Hjaj, ezt hanyszor irtuk/olvastuk az elmult 15 evben.Pad'em írta: Kupában ha most mi adnánk nekik egy sallert akkor azért lehet végképp kizuhannának a lendületből. Ott menni kell mintha BL döntő lenne és nem a tinglitangli beleszarok.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 26., vasárnap 20:48
Nem számoltam bele sem Marianot sem Hazardot, Asensionak el tud sűlni a lába, nem egyszer pontot ért. Kisebb csapatok ellen, pihentetés okán tudnak segíteni azért.ateeemadrid írta: Mariano Asensio Hazard es Lucas az opciók előre, Almeria szint. A kp fasza, a védelem so-so, de a támadósor egészen gáz mélységben.
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. február 26., vasárnap 20:48
Ne csináld már, irónia voltillgner írta:Egyrészt ez is benne van, másrészt az Almeria az életéért küzdött, mert pengeélen táncolnak a kiesőzónában.attesz írta: Lehet őket sem motiválta már annyira a liga, sokpontos vezetéssel, ez csak egy Almeria volt, már a kupameccsen járt az eszük.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 26., vasárnap 20:47
Hjaj, ezt hanyszor irtuk/olvastuk az elmult 15 evben.Pad'em írta: Kupában ha most mi adnánk nekik egy sallert akkor azért lehet végképp kizuhannának a lendületből. Ott menni kell mintha BL döntő lenne és nem a tinglitangli beleszarok.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 26., vasárnap 20:46
Egyrészt ez is benne van, másrészt az Almeria az életéért küzdött, mert pengeélen táncolnak a kiesőzónában.attesz írta: Lehet őket sem motiválta már annyira a liga, sokpontos vezetéssel, ez csak egy Almeria volt, már a kupameccsen járt az eszük.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. február 26., vasárnap 20:45
Mariano Asensio Hazard es Lucas az opciók előre, Almeria szint. A kp fasza, a védelem so-so, de a támadósor egészen gáz mélységben.Anthony írta: Nem értem ezt a mantrát, hogy nem elég mély a keretünk. Van 18 használható és viszonylag használt játékosunk és akkor Lunint és ezt a Rodriguez gyereket nem számoltam. Továbbra is Benzema kiesése/gyenge formája esetén vagyunk gondban, másképp meg kell oldani. Mekkora keretet szeretnétek, Chelsea méretűt?
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem