És még megérkezik a másik zseni, hogy ő nem talál olyan normál tabellát amiben az van amit én írtam az xg-s tabelláról, mindezt gúnyolódva.
Ennyi hülyét
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. február 27., hétfő 23:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 27., hétfő 22:57
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. február 27., hétfő 22:51
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. február 27., hétfő 22:41
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 27., hétfő 22:20
Ha a Bayernnek van 46 pontja, a Lipcsének 42, akkor neked hogy jött ki a három pont? Amúgy mi a bajod, mit szeretnél, hogy már a 22. fordulóban nyerjék meg a bajnokságot? Nem ráérnek vele még?attesz írta: Ebben 3 ponttal vezetnek a Lipcse előtt. Hát ez tényleg kiemelkedés![]()
Mi köze az idei szezonhoz, hogy hányszoros bajnokok?
Azért vannak itt bajok![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 27., hétfő 21:57
Ugyanannyira semmi köze, mint a blődség, amivel kezdted, hogy Musiala egy semmi, mert nem vezet 20 ponttal a bayern a második előtt.attesz írta: Ebben 3 ponttal vezetnek a Lipcse előtt. Hát ez tényleg kiemelkedés![]()
Mi köze az idei szezonhoz, hogy hányszoros bajnokok?
Azért vannak itt bajok![]()
Szóval mi a bajod vele?illgner írta: Most megnéztem Musiala statjait, a bajnokságban 21 meccsen 11 gól és 8 gólpassz, de az összesített statja sem sokkal rosszabb, 31 meccsen 15 gól 11 gólpassz. Mindezt nem csatárként hanem támadó középpályásként. Tulajdonképpen mi a bajod vele?*
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. február 27., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 27., hétfő 21:05
Egészen pontosan 32-szer.ANDS írta:Ezt az állításodat alá is tudod támasztani valami objektív bizonyítékkal? xG- vel, vagy bármivel?attesz írta: ….
Azt írtam, a nagy bl esélyes Bayern Musiala vezetésével még a saját ligájában se tud kiemelkedni.
….
Azért a Bayern 30- szor nyerte meg a bajnoki címet, most zsinórban 10- szer egymás után, ez miért nem kiemelkedő eléggé?
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 27., hétfő 20:51
Most megnéztem Musiala statjait, a bajnokságban 21 meccsen 11 gól és 8 gólpassz, de az összesített statja sem sokkal rosszabb, 31 meccsen 15 gól 11 gólpassz. Mindezt nem csatárként hanem támadó középpályásként. Tulajdonképpen mi a bajod vele? Miért pont őt vetted elő?attesz írta: Sikerült hozni a hétvégi meccset és visszahozták a 0 pontos különbséget a Dortmunddal szemben.
Hát most nagy bajban vagyok![]()
Bele sem merek gondoni mi lesz velem a következő egy a sok közül gyenge német ellenfél elleni meccs után, amelyiken az összes támadójuk csinálja a stat paddinget.![]()
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. február 27., hétfő 12:14
Mondjuk szóba nem hoztam jóslástziro4vr írta: Nem baj, itt kiélheted magad, igazán komoly szakmai pedigré kell megjósolni a bundesliga alakulását. És még ez sem megy túl jól.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. február 27., hétfő 11:39
Semmi gond, az a lenyeg, hogy te megmondtad.attesz írta: Sikerült hozni a hétvégi meccset és visszahozták a 0 pontos különbséget a Dortmunddal szemben.
Hát most nagy bajban vagyok![]()
Bele sem merek gondoni mi lesz velem a következő egy a sok közül gyenge német ellenfél elleni meccs után, amelyiken az összes támadójuk csinálja a stat paddinget.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 27., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. február 27., hétfő 11:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. február 27., hétfő 10:39
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. február 27., hétfő 9:19
Well... that didn't age wellattesz írta: Látom Musiala annyira hátára vette, és teszi jóvá a top BL esélyes Bayernt, hogy az Union Berlinnel van pontegyenlőség, meg a Dortmund vezeti a Bundesligát.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 27., hétfő 8:22
Mert 18. életévüket be nem töltötteket és ittas egyéneket nem szolgálnak kiANDS írta:Visszajönne, mint a boomeráng.raul 4 ever írta: Vajon ha sokadik ateszt megint kirakja valaki 2/végtelen hétre, megszűnnének a kőbányai downvote fantom lenyilai is? 1 próbát megér.. Vagy azt is csak haluzzuk?
Legfeljebb ip címet vált, ha nagyon muszáj.
Azt nem értem, barca drukker létére miért akar hittérítő lenni a lenni a fanatikus Real Madrid szurkolók között? Amikor annyi kitűnő kocsma van szerte az országban mindenfelé…
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 27., hétfő 0:56
Csak tízszer. Az idei lehet a 11.ANDS írta:Zsinórban 11- szer nyerték meg a bajnokságot.alexoxladjackoxi írta:
Ha elbukják az számít.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 26., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 26., vasárnap 19:18
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. február 26., vasárnap 19:11
Ha elbukják az számít.ANDS írta:Nem tudom, mennyire számít Münchenben, hogy a 30 bajnoki cím után összejön - e megint egy?'shutterisland írta: ha mar feljott a bayern es musiala, most mossak fel a padlot az egyik kihivojukkal a bajnoki cimert.
Azt gondolnám, a bl ott is a prioritás.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem