Premier League
Re: Premier League
rashford is folytatja
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ateeemadrid
Casemiro szokásos döntős teljesítményt hozza eddig
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Angol ligakupa döntő most:
MU-Newcastle
Azert ez a Newcastle nem gyenge,Saint -Maximilian,Joelinton,Almiron,Guimares...
Karius a kapuban.
Jó kis meccs lesz.
MU-Newcastle
Azert ez a Newcastle nem gyenge,Saint -Maximilian,Joelinton,Almiron,Guimares...
Karius a kapuban.
Jó kis meccs lesz.
Toni
Luka
Lucas. 

- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem hiszem ,hogy csak a végkielégítés miatt,de a tulaj elvileg foggal körömmel ragaszkodik Potterhez. Gondolom ebben benne van az is ,hogy ha kirúgná akkor kb a saját faszságát ismerné be,mikor októberben már edzőt váltott.
- Pad'em
60 millió a végkielégítése ha kirúgnák, hova stresszeljen? Lehet direkt arra játszik'shutterisland írta: nem tudom, meddig van turelem, de asszem a meccs elotti sajtotajekoztaton mosolyogva jott be, hogy bocs a kesesert, de krizis-meeting volt, ujsagiro megkerdezte, hogy na es hogy ment, erre azt mondja potter vigyorogva, hogy meg itt vagyok.
mintha nem nagyon stresszelne.![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Chelsea are now without a win in each of their last 10 away games across all competitions:
LLLDLLDDLL
And they’ve scored just four goals in that time.
Nekik is inkább a birokra kellett volna költeni.
LLLDLLDDLL
And they’ve scored just four goals in that time.
Nekik is inkább a birokra kellett volna költeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Graham Potter: “A tulajdonosok látják, hogy hol tartunk és támogatnak. 4 hónapja nyomás alatt vagyok, de látják, hogy fejlődünk és végig mellettem állnak.”'shutterisland írta: nem tudom, meddig van turelem, de asszem a meccs elotti sajtotajekoztaton mosolyogva jott be, hogy bocs a kesesert, de krizis-meeting volt, ujsagiro megkerdezte, hogy na es hogy ment, erre azt mondja potter vigyorogva, hogy meg itt vagyok.
mintha nem nagyon stresszelne.![]()

Fejlődnek, csak épp visszafelé.
Nemrég volt egy poszt, hogy a Chelsea most és a Brighton tavaly épp ugyanannyi ponttal állt, ugyanúgy a 10.helyen, Potterrel edzőként. Szóval fixen hozza a tőle elvárt eredményeket.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, meddig van turelem, de asszem a meccs elotti sajtotajekoztaton mosolyogva jott be, hogy bocs a kesesert, de krizis-meeting volt, ujsagiro megkerdezte, hogy na es hogy ment, erre azt mondja potter vigyorogva, hogy meg itt vagyok.
mintha nem nagyon stresszelne.
mintha nem nagyon stresszelne.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nalunk ezt a fejesgolt megelozo szituacio miatt vissza is fujnak azonnal, ahogy ramaszott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd ellenunkYazid írta:Szerintem vissza is vonulhat ez a noname életében nem fog még ilyen gólt lőniRealista24 írta: Ez eleg nagy dugo volt, kulon gratulacio a vedelemnek a remek felszabaditasert![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Jó kapus kiütötte volna.Realista24 írta: Ez eleg nagy dugo volt, kulon gratulacio a vedelemnek a remek felszabaditasert![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Szerintem vissza is vonulhat ez a noname életében nem fog még ilyen gólt lőniRealista24 írta: Ez eleg nagy dugo volt, kulon gratulacio a vedelemnek a remek felszabaditasert![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez eleg nagy dugo volt, kulon gratulacio a vedelemnek a remek felszabaditasert

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Végre valaki! Nem volt ütés, a vállát lökte meg, majd felcsúszott a keze Emerson fejére. Sárga.el magico írta:Vállát akarta meg lökni, csak a másik mozgása miatt, meg a nagy lökdösődés miatt végül pont a fejéhez is hozzá ért az arca, megcsúszott a keze. Aztán a Spurs-ös eljátszotta az agyhalált.nzooli93 írta: Na Seria A meccse után itt a következő.
Ziyech agyonrúgja Richarlisont,aki felpattan és meglöki Ziyecht, aki a biró feje mellett arcon ütött egy spurs játékost, megkapja a pirost. Kimegy bíró megnézni felvételt, nyugtázza ,hogy Ziyech tényleg ütött,aztán törli pirost,és sárgát ad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jó ítélet volt. Ne legyenek már puncik a futballisták, pláne ha már arcoskodásnál mindenki faszagyereknek hiszi magát.![]()
Btw. megye 8 szintű meccsAz valós, hogy a Chelsea november óta 6 gólt rúgott?
![]()
![]()
Még azt hagyján ritka szar meccs fekszek betegen, gondoltam nézek egy jo rangadót de egy fost kapok. Adok még neki 20percetnzooli93 írta: Na Seria A meccse után itt a következő.
Ziyech agyonrúgja Richarlisont,aki felpattan és meglöki Ziyecht, aki a biró feje mellett arcon ütött egy spurs játékost, megkapja a pirost. Kimegy bíró megnézni felvételt, nyugtázza ,hogy Ziyech tényleg ütött,aztán törli pirost,és sárgát ad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Vállát akarta meg lökni, csak a másik mozgása miatt, meg a nagy lökdösődés miatt végül pont a fejéhez is hozzá ért az arca, megcsúszott a keze. Aztán a Spurs-ös eljátszotta az agyhalált.nzooli93 írta: Na Seria A meccse után itt a következő.
![]()
![]()
![]()
![]()
Jó ítélet volt. Ne legyenek már puncik a futballisták, pláne ha már arcoskodásnál mindenki faszagyereknek hiszi magát.

Btw. megye 8 szintű meccs

- nzooli93
Na Seria A meccse után itt a következő.
Ziyech agyonrúgja Richarlisont,aki felpattan és meglöki Ziyecht, aki a biró feje mellett arcon ütött egy spurs játékost, megkapja a pirost. Kimegy bíró megnézni felvételt, nyugtázza ,hogy Ziyech tényleg ütött,aztán törli pirost,és sárgát ad
Ziyech agyonrúgja Richarlisont,aki felpattan és meglöki Ziyecht, aki a biró feje mellett arcon ütött egy spurs játékost, megkapja a pirost. Kimegy bíró megnézni felvételt, nyugtázza ,hogy Ziyech tényleg ütött,aztán törli pirost,és sárgát ad

Azt hogy az embernek a mozgása, testalkata, fordulékonysága egyenesen szar.illgner írta: Mit értesz az alatt, hogy fizikálisan kifejezetten limitált a focihoz? Miben gyenge fizikálisan, nem tud magasra ugrani, nem tud gyorsan futni, nem tud erősen rúgni, nem tud ütközni?