Fasza. Arrol a “tizirol” lattam videot, azt hagyjuk.4Rv írta: atleticos twitter oldalak ezeket az ítéleteket vagy elmaradt ítéleteket nehezményezik
https://twitter.com/atletiuniverse/stat ... 5437410308
Mi oldalunkra is volt valami?
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 26., vasárnap 7:24
Fasza. Arrol a “tizirol” lattam videot, azt hagyjuk.4Rv írta: atleticos twitter oldalak ezeket az ítéleteket vagy elmaradt ítéleteket nehezményezik
https://twitter.com/atletiuniverse/stat ... 5437410308
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2023. február 26., vasárnap 7:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 26., vasárnap 6:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 26., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 25., szombat 22:26
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 25., szombat 22:05
attesz írta:Hirtelen mindjárt nem hülyeség, hogy nem arányos a várható gólok stat a végeredménnyel, ha már az az ellenfélnek kedvező___Samy___ írta: Nem errol beszelek. Hanem arrol, hogy ha az ellenfelek nem fole-melle rugjak az otosrol sorozatosan,
Jó, hogy vagyVan egy olyan érzésem doktor, hogy benned egy agyrák éhen halna.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. február 25., szombat 21:57
___Samy___ írta: Tovabbra sem tartom azt, hogy ez a barca ennyire jo lenne, hogy 10+ pontot verjenek rank, eszmeletlen mennyi meccsen volt veluk a szerencse. Lelektanilag viszont egyre jobban gerjesztik sajat magukat ezzel, hogy egyre tobb pontot bukunk.
Mindekozben nalunk nem azt latom, hogy felvallrol vennenk a bajnoksagot, viszont a folyamatos pontvesztes mentalisan egyre inkabb kihereli a csapatot. Egyszeruen nem sikerul hoznina stabilitast a vb ota, egyertelmuen az utobbi ket honapban ment el a dolog, mar ha fogalmazhatok igy. Az osz az hibatlan volt, a vb ota rottyon az egesz.
Viszont en ezt meg nem adnam oda a barcanak, kizart, hogy ezt a format tudjak hozni meg 16 fordulon keresztul. Es szerintem mi is megfogjuk oket a bajnoki meccsen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 25., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. február 25., szombat 21:36
Hirtelen mindjárt nem hülyeség, hogy nem arányos a várható gólok stat a végeredménnyel, ha már az az ellenfélnek kedvező___Samy___ írta: Nem errol beszelek. Hanem arrol, hogy ha az ellenfelek nem fole-melle rugjak az otosrol sorozatosan,
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. február 25., szombat 21:16
Nem errol beszelek. Hanem arrol, hogy ha az ellenfelek nem fole-melle rugjak az otosrol sorozatosan, akkor talan mentalisan ti nem lesztek ennyire erosek, mi meg lehet nem esunk ennyire vissza.attesz írta:Ha a csapatom nyer, az akarat, tűz, küzdőszellem, mentalitás.___Samy___ írta: Tovabbra sem tartom azt, hogy ez a barca ennyire jo lenne, hogy 10+ pontot verjenek rank, eszmeletlen mennyi meccsen volt veluk a szerencse. Lelektanilag viszont egyre jobban gerjesztik sajat magukat ezzel, hogy egyre tobb pontot bukunk.
Ha az ellenfél, eszméletlen szerencse.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. február 25., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: mocsok » 2023. február 25., szombat 21:10
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. február 25., szombat 21:09
Ha a csapatom nyer, az akarat, tűz, küzdőszellem, mentalitás.___Samy___ írta: Tovabbra sem tartom azt, hogy ez a barca ennyire jo lenne, hogy 10+ pontot verjenek rank, eszmeletlen mennyi meccsen volt veluk a szerencse. Lelektanilag viszont egyre jobban gerjesztik sajat magukat ezzel, hogy egyre tobb pontot bukunk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 25., szombat 21:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. február 25., szombat 21:04
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. február 25., szombat 21:03
Szükség van a fiatalos tűzre és lendületreJim írta:Alvaroban tényleg van fatázia, még Arribas lehet esélyes egy kerettagságra a nyáron![]()
a többiekről nincs ilyen hír
mondjuk csak 1-1 ifit kellene minden meccsre nevezni, mert a Castilla feljutás közelben van
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 25., szombat 20:59
óh ténylegkodo írta:Epp most adtak le 0-2es elonyrol 5 perc alatt.Jim írta: mondjuk csak 1-1 ifit kellene minden meccsre nevezni, mert a Castilla feljutás közelben van![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. február 25., szombat 20:57
Epp most adtak le 0-2es elonyrol 5 perc alatt.Jim írta: mondjuk csak 1-1 ifit kellene minden meccsre nevezni, mert a Castilla feljutás közelben van
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 25., szombat 20:49
Adom, de azért ne tegyük naggyá a Barcelonát és hozzuk nyakunkra a bajnoki címekkel. A BL k.baszott nehéz és lutri. Idén úgy látszik már csak ez maradt. Kemény lesz, de most jön majd ki az edzői tudás is, hogy hogyan tudja forgatni a keretet és a legfontosabb meccsekre a legjobb kezdőt kirakni. A bajnokság bántóan hamar eldőlt, ez pedig magával vonja, hogy akár a teljes szezonunk eldőlhet heteken belül, ha nem dob jót a gép a BLben, de bízom a szerencsés végkimenetelben.ikarus93 írta:Speckó nekem tökmindegy hogy egy Betiseket verve nyerünk egy bajnokságot.BLre vagyok kiváncsi, ahol a legnagyobbak csapnak össze. 50 év múlva nem arrol fognak beszelni, hogy 45 bajnokságot nyertünk, hanem hogy 25 BLt.ELSiete írta:
Nem lett volna rossz a bajnokság, idén azt hittem arra nagyobb sansz lesz, de kezd a kirakós osszeallni. Nagyon rövid ez a keret arra, hogy 1 teljes évig stabil teljesítményt nyújtsunk. A BLben bár jobb csapatok vannak, de tényleg 1-1 meccsekre kell osszekapni magad és a rutin is nagyon számít.
Sz.r, hogy megint a barca nyer és Xaviból nagy edzőt csinalunk, de ez van. A vegetőség rosszul menedzselte a keretet nyáron, a Real mezehez alkalmatlan játékosokat tartott meg, hianyposztokra nem igazolt. Nyáron biztos vagyok benne, hogy ez változni fog, a BL pedig mindezek ellenére osszejohet, ha jó lesz az ág és fejben maximálisan rahangolodunk.
De ez én vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 25., szombat 20:48
Alvaroban tényleg van fatázia, még Arribas lehet esélyes egy kerettagságra a nyáronrealistahuni írta: Ifiket nyomni kell minél többet ha már úgysem igazolunk, bajnoksághoz meg már 1 hónapja nincs közünk.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem