Bundesliga
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Bundesliga
ha mar feljott a bayern es musiala, most mossak fel a padlot az egyik kihivojukkal a bajnoki cimert.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
attesz írta: Látom Musiala annyira hátára vette, és teszi jóvá a top BL esélyes Bayernt, hogy az Union Berlinnel van pontegyenlőség, meg a Dortmund vezeti a Bundesligát.
Itt nem Musiala a ludas, jo szezont fut. Sokkal inkabb Nagelsmanne szerintem.
Te tudsz amúgy civilizáltan társalogni? Miért személyeskedsz? Feltettem egy világos kérdést, pontosabban kettőt, ezekre nem sikerült válaszolni, hanem félrebeszélsz. Te amúgy komolyan gondolod, hogy egy 19 éves gyerek fog majd húzni egy Bayernt? Nézd már meg a statjait, a legjobbak a csapatban. Mit vársz tőle, hogy váltsa meg a világot?attesz írta: Legalább akkor tedd már félre a Bayern fanboyságot, ha a kritikát nem a Bayernnek szánják, hanem a valótlanságot haluzó Real szurkolónak.
- realmadrid95
illgner írta:http://livetv.sx/enx/showvideo/1150601_ ... _dortmund/realmadrid95 írta: Valaki tudna linket kuldeni a hoffenheim dortmund meccshez? Koszi elore is!
Fájdalomdíjként egy összefoglalót tudok mellékelni.
Koszonom szepen, kozben kapcsolt az agyam, hogy van unibetem.
Akit erdekel, Bellingham nagyon gyenge volt, fejjel mindig megvertek, sokszor megvertek 1v1ben. O az alibi passzokat valasztotta ma, enervalt volt nagyon.
- RealMadridFanatic
Mert az igazsag nalad van, bajnok.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Legalább akkor tedd már félre a Bayern fanboyságot, ha a kritikát nem a Bayernnek szánják, hanem a valótlanságot haluzó Real szurkolónak.
És ezt hogy sikerült egy 19 éves játékosra kihegyezned? Amúgy vége van már a bajnokságnak, megnyerte az Union vagy a Dortmund?attesz írta: Látom Musiala annyira hátára vette, és teszi jóvá a top BL esélyes Bayernt, hogy az Union Berlinnel van pontegyenlőség, meg a Dortmund vezeti a Bundesligát.
Látom Musiala annyira hátára vette, és teszi jóvá a top BL esélyes Bayernt, hogy az Union Berlinnel van pontegyenlőség, meg a Dortmund vezeti a Bundesligát.
http://livetv.sx/enx/showvideo/1150601_ ... _dortmund/realmadrid95 írta: Valaki tudna linket kuldeni a hoffenheim dortmund meccshez? Koszi elore is!
Fájdalomdíjként egy összefoglalót tudok mellékelni.
- realmadrid95
Valaki tudna linket kuldeni a hoffenheim dortmund meccshez? Koszi elore is!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem van egy arany mezem, amin nincs szponzor, Butraguenotol ajcsiba...na ha van gyonyoru mezek listaja, akkor ez ott van az elen.hehetheoriginal írta: korrekt.
madridmezből ennél szebb sosem volt sztem, ez a legközelebb a full egyszinűhöz, no szponzi meg bullshit:
https://www.alamy.com/stock-photo-luis- ... 49008.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
korrekt.
madridmezből ennél szebb sosem volt sztem, ez a legközelebb a full egyszinűhöz, no szponzi meg bullshit:
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valid, de az adidasnak is volt. Sztem a valogatottnak pl.hehetheoriginal írta:puma a szponzi a bvb-nél, nem?Realista24 írta:
Es ez mar nem ez az elso atomfekete mezuk (marmint adidasnak). Nyilvan nekunk is jutott, extra sarkannyal![]()
a sárkányosnál olcsóbb kinai telepi cigányságot ritkán látni amugy.... szégyellem mai napig.
senkire, feldobta a yutubeKire voltál kíváncsi hehito? Wirtz érdekel engem Xabi apó alatt, illetve a BM-ben Musiala mellett ott van a 17 éves francia kölök, ő se lesz gyenge.![]()
szarom én le az egészet, amig nem jön valahonnan valami új ronaldo, de legalább pato képességű csatárgyerek.
Jah, itt is van: https://www.mandmdirect.de/01/details/A ... lsrc=aw.ds
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha valaki esetleg szeretne egy BVB tripleblack Bellingham mezt nyerni
ez tényleg qrva jól néz ki. anno a német válogatottnak volt még hasonló meze. jöhetne jövőre nekünk is valami finomság.
ez tényleg qrva jól néz ki. anno a német válogatottnak volt még hasonló meze. jöhetne jövőre nekünk is valami finomság.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
puma a szponzi a bvb-nél, nem?Realista24 írta:Es ez mar nem ez az elso atomfekete mezuk (marmint adidasnak). Nyilvan nekunk is jutott, extra sarkannyalhehetheoriginal írta: most nezem a buli összefoglalót, dortmung tripleblackfullfekete meze mennyire ütős bazzeg![]()
mikor csinal mar a ratyidas nekünk is valami fullfeheret otthonra meg feketet idegenre, vagy valamit, bármit édesfaszom![]()
a sárkányosnál olcsóbb kinai telepi cigányságot ritkán látni amugy.... szégyellem mai napig.
senkire, feldobta a yutubeKire voltál kíváncsi hehito? Wirtz érdekel engem Xabi apó alatt, illetve a BM-ben Musiala mellett ott van a 17 éves francia kölök, ő se lesz gyenge.
szarom én le az egészet, amig nem jön valahonnan valami új ronaldo, de legalább pato képességű csatárgyerek.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kire voltál kíváncsi hehito? Wirtz érdekel engem Xabi apó alatt, illetve a BM-ben Musiala mellett ott van a 17 éves francia kölök, ő se lesz gyenge.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es ez mar nem ez az elso atomfekete mezuk (marmint adidasnak). Nyilvan nekunk is jutott, extra sarkannyalhehetheoriginal írta: most nezem a buli összefoglalót, dortmung tripleblackfullfekete meze mennyire ütős bazzeg![]()
mikor csinal mar a ratyidas nekünk is valami fullfeheret otthonra meg feketet idegenre, vagy valamit, bármit édesfaszom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
most nezem a buli összefoglalót, dortmung tripleblackfullfekete meze mennyire ütős bazzeg
mikor csinal mar a ratyidas nekünk is valami fullfeheret otthonra meg feketet idegenre, vagy valamit, bármit édesfaszom
thereisonly1ronaldo
Szerintem meg ez egy tréfás megjegyzés volt. A '90-es években nagyon erős volt a liga, néztem a Ranissimokat (másfél órás összefoglaló az összes meccsről) szombat délutánként a SAT1-en, akkor volt talán a legkiegyensúlyozottabb a liga, messze nem emelkedett ki annyira a Bayern, mint most.KAG írta:Budast sztem soha nem nevezte annak senki.Faust írta:
Besztlíg.
Laliganal meg jelenleg epp lehet h erosebb...