Bundesliga
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bundesliga
Nekem van egy arany mezem, amin nincs szponzor, Butraguenotol ajcsiba...na ha van gyonyoru mezek listaja, akkor ez ott van az elen.hehetheoriginal írta: korrekt.
madridmezből ennél szebb sosem volt sztem, ez a legközelebb a full egyszinűhöz, no szponzi meg bullshit:
https://www.alamy.com/stock-photo-luis- ... 49008.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
korrekt.
madridmezből ennél szebb sosem volt sztem, ez a legközelebb a full egyszinűhöz, no szponzi meg bullshit:
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valid, de az adidasnak is volt. Sztem a valogatottnak pl.hehetheoriginal írta:puma a szponzi a bvb-nél, nem?Realista24 írta:
Es ez mar nem ez az elso atomfekete mezuk (marmint adidasnak). Nyilvan nekunk is jutott, extra sarkannyal![]()
a sárkányosnál olcsóbb kinai telepi cigányságot ritkán látni amugy.... szégyellem mai napig.
senkire, feldobta a yutubeKire voltál kíváncsi hehito? Wirtz érdekel engem Xabi apó alatt, illetve a BM-ben Musiala mellett ott van a 17 éves francia kölök, ő se lesz gyenge.![]()
szarom én le az egészet, amig nem jön valahonnan valami új ronaldo, de legalább pato képességű csatárgyerek.
Jah, itt is van: https://www.mandmdirect.de/01/details/A ... lsrc=aw.ds
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha valaki esetleg szeretne egy BVB tripleblack Bellingham mezt nyerni
ez tényleg qrva jól néz ki. anno a német válogatottnak volt még hasonló meze. jöhetne jövőre nekünk is valami finomság.

ez tényleg qrva jól néz ki. anno a német válogatottnak volt még hasonló meze. jöhetne jövőre nekünk is valami finomság.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
puma a szponzi a bvb-nél, nem?Realista24 írta:Es ez mar nem ez az elso atomfekete mezuk (marmint adidasnak). Nyilvan nekunk is jutott, extra sarkannyalhehetheoriginal írta: most nezem a buli összefoglalót, dortmung tripleblackfullfekete meze mennyire ütős bazzeg![]()
mikor csinal mar a ratyidas nekünk is valami fullfeheret otthonra meg feketet idegenre, vagy valamit, bármit édesfaszom![]()
a sárkányosnál olcsóbb kinai telepi cigányságot ritkán látni amugy.... szégyellem mai napig.
senkire, feldobta a yutubeKire voltál kíváncsi hehito? Wirtz érdekel engem Xabi apó alatt, illetve a BM-ben Musiala mellett ott van a 17 éves francia kölök, ő se lesz gyenge.

szarom én le az egészet, amig nem jön valahonnan valami új ronaldo, de legalább pato képességű csatárgyerek.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kire voltál kíváncsi hehito? Wirtz érdekel engem Xabi apó alatt, illetve a BM-ben Musiala mellett ott van a 17 éves francia kölök, ő se lesz gyenge.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es ez mar nem ez az elso atomfekete mezuk (marmint adidasnak). Nyilvan nekunk is jutott, extra sarkannyalhehetheoriginal írta: most nezem a buli összefoglalót, dortmung tripleblackfullfekete meze mennyire ütős bazzeg![]()
mikor csinal mar a ratyidas nekünk is valami fullfeheret otthonra meg feketet idegenre, vagy valamit, bármit édesfaszom

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
most nezem a buli összefoglalót, dortmung tripleblackfullfekete meze mennyire ütős bazzeg
mikor csinal mar a ratyidas nekünk is valami fullfeheret otthonra meg feketet idegenre, vagy valamit, bármit édesfaszom

thereisonly1ronaldo
Szerintem meg ez egy tréfás megjegyzés volt. A '90-es években nagyon erős volt a liga, néztem a Ranissimokat (másfél órás összefoglaló az összes meccsről) szombat délutánként a SAT1-en, akkor volt talán a legkiegyensúlyozottabb a liga, messze nem emelkedett ki annyira a Bayern, mint most.KAG írta:Budast sztem soha nem nevezte annak senki.Faust írta:
Besztlíg.
Laliganal meg jelenleg epp lehet h erosebb...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Budast sztem soha nem nevezte annak senki.Faust írta:Besztlíg.cart írta: Az Union Berlin (a Dortmunddal együtt) beérte a Bayernt pontszamban az első helyen
![]()
Laliganal meg jelenleg epp lehet h erosebb...
ZIDANE
Jövő héten szuperrangadó, Bayern-Union. A berliniek csütörtökön még az Ajax ellen játszanak EL-meccset, aztán mehetnek az Allianzba, ha ott nyerni fognak, az a világ csodája lenne.cart írta: Az Union Berlin (a Dortmunddal együtt) beérte a Bayernt pontszamban az első helyen
![]()
Besztlíg.cart írta: Az Union Berlin (a Dortmunddal együtt) beérte a Bayernt pontszamban az első helyen
![]()
Az Union Berlin (a Dortmunddal együtt) beérte a Bayernt pontszamban az első helyen

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha jól rémlik van aki szeretné itt látni, ingyen elvihető nyáron.Gladbach director Virkus confirms that Marcus Thuram will leave on a free: “We have to accept that there are bigger clubs where Marcus might go”, told Sport1 #transfers
Thuram has proposals from England, Italy and Spain after Chelsea interest in January.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealMadridFanatic
Mellette gondolom kulcspasszokkal sem all rosszul. Pedig rola is megmondta valamelyik forumzseni, hogy gyenge.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
50 Bundesliga meccs. 10 gol, 16 gólpassz.
Szoboszlai.
Szoboszlai.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Biztos mindenki látta már, de ha valaki mégsem:
http://livetv.sx/enx/showvideo/1145378_ ... ngladbach/
http://livetv.sx/enx/showvideo/1145378_ ... ngladbach/
Nem volt ingyen, a fizuját õk állják. Ettõl persze megérhette volna bõven.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Igy a hülyének is megérte volna Madridban is.FC Bayern have not paid any loan fee for João Cancelo. No money invested to sign him on loan in January, there’s just €70m buy option clause not mandatory for June.#Cancelo
“We signed Cancelo without any loan fee due to the network”, Salihamidzic tells Bild.
Full ingyen volt!
Kár érte.

Mendy el Angliába 25-30ért, cancelo 70.
Ugyanilyesmit akarhat a bayern, ha elad onnan valakit, a lóvé belemegy a portugál árába.