Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 28., kedd 13:24

Realista24 írta: Na. Hakimi után is nemi erőszak miatt nyomoznak.

Nő azt állítja, hogy kb. egy hónapja erőszakolta meg.
They had met in January on the social network Instagram, continues this source, and she had gone Saturday night to the player in a VTC (chauffeur-driven transport car) ordered by Hakimi.

At the scene, she reports that Hakimi, 24, kissed her and committed touching without her consent before raping her.

She said she got rid of him by kicking him. A friend, contacted by SMS, came to recover it, always concludes this source.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2023. február 28., kedd 12:05

Realista24 írta: Nyomozas zajlik a kecskepasztor ellen, emberrablas es kinzas ugyeben.

A hirek szerint egy lobbistat, Tayeb Benabderrahmane-t 2020-ban elraboltak es megkinoztak, mert kompromittalo anyaga volt Nasser ellen.

A lobbistanak anyaga volt Nasser ellen, ami a Katari VB-vel es annak Katarnak adasaval kapcsolatos, illetve a kovetkezo ket VB tv kozvetitesi jogaival kapcsolatos infoi is voltak. Korabban Nassert mar felmentettek, de most polgari jogi utra tereltek az ugyet, hogy a FIFA es szervei ne soporhessek le az asztalrol az ugyet olyan konnyen, mint tettek legutobb.
Nem lepodnek meg, ha abban az anyagban raszurve keresovel olyan szavakra mint “argentina” vagy “messi” lenne talalat
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 12:01

Nyomozas zajlik a kecskepasztor ellen, emberrablas es kinzas ugyeben.

A hirek szerint egy lobbistat, Tayeb Benabderrahmane-t 2020-ban elraboltak es megkinoztak, mert kompromittalo anyaga volt Nasser ellen.

A lobbistanak anyaga volt Nasser ellen, ami a Katari VB-vel es annak Katarnak adasaval kapcsolatos, illetve a kovetkezo ket VB tv kozvetitesi jogaival kapcsolatos infoi is voltak. Korabban Nassert mar felmentettek, de most polgari jogi utra tereltek az ugyet, hogy a FIFA es szervei ne soporhessek le az asztalrol az ugyet olyan konnyen, mint tettek legutobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. február 28., kedd 7:32

Realista24 írta: Na. Hakimi után is nemi erőszak miatt nyomoznak.

Belőle inkább néztem volna ki, hogy Mbappeval comingoutolnak egyet, nagyon nagy a bromance. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 27., hétfő 20:07

Na. Hakimi után is nemi erőszak miatt nyomoznak.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 27., hétfő 7:55

Simán lehet, főleg hogy az első meccsen a teknős csak csere volt, és pont addig vergődött a PSG ameddig őt be nem cserélték. Utána majdnem megnyerték a meccset. Igaz hogy hazai pálya lesz, de nem lesz egy sétamenet a Bayernnek, meg kell fogni rendesen Mbappet ha nyerni akarnak.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 27., hétfő 6:05

bar a marseille pont nem egy utolso csapat, de en sem indulnek ki ezekbol a meccsekbol.
mind a 3 golpassz egymasnak tanari volt de egy bayern vedelem szerintem mindet lefuleli.

ettol fuggetlenul egy 30 szazalekot adnek nekik, ha a bajorok nem figyelnek vagy a teknoc vb dontos formaban megy ki, siman lehet egy dramai parharc.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. február 26., vasárnap 22:27

Yazid írta:
alexoxladjackoxi írta: Messi és Mbappé nagyon érzik egymást, szerintem a BL-ben is lehetne erre a duóra építeni, Messi lubickol ha van egy ember, aki fut neki területbe. Inkább Neymart kéne már nyugdíjazni, nekem ő full felesleges ebbe a csapatba.
Én meg azt mondom viccliga, még mindig. Lubickoljon a bayern ellen megnézem
Viccliga, azt nem vitatom, de jól állnak egymásnak Mbappéval.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 26., vasárnap 22:16

alexoxladjackoxi írta: Messi és Mbappé nagyon érzik egymást, szerintem a BL-ben is lehetne erre a duóra építeni, Messi lubickol ha van egy ember, aki fut neki területbe. Inkább Neymart kéne már nyugdíjazni, nekem ő full felesleges ebbe a csapatba.
Én meg azt mondom viccliga, még mindig. Lubickoljon a bayern ellen megnézem

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. február 26., vasárnap 22:01

Messi és Mbappé nagyon érzik egymást, szerintem a BL-ben is lehetne erre a duóra építeni, Messi lubickol ha van egy ember, aki fut neki területbe. Inkább Neymart kéne már nyugdíjazni, nekem ő full felesleges ebbe a csapatba.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 24., péntek 22:19

Al-Nassr will do everything to reunite Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos and Luka Modric.

(Source: MARCA)
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 24., péntek 10:09

Tuchelnek meg úgy kb bárkinek akkor van értelme ha Messi meg Neymar elmegy és egy rendesen funkcionáló kezdő tud összeállni.
Nem illik.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. február 24., péntek 9:24

Al Nassr FC
Wilfried Zaha is considering a shock move to join Cristiano Ronaldo at Al-Nassr
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 21., kedd 12:26

cart írta: Azt irjak hogy a PSG elgondolkodott rajta, hogy visszahivjak Tuchelt, mert az uj edzovel meg rosszabbak az eredmenyek mint elotte :lol:
nyilvan az edzo a hibas megin :lol:
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. február 21., kedd 10:52

Azt irjak hogy a PSG elgondolkodott rajta, hogy visszahivjak Tuchelt, mert az uj edzovel meg rosszabbak az eredmenyek mint elotte :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 19., vasárnap 23:11

realistahuni írta:
Megérdemelné pedig, hogy ott rohadjon el de sajnos amilyen tragédia a felhozatal klasszisokból nem tehetjük meg, hogy nem szállunk majd újra harcba érte.
Annyira nem tudok azonosulni ezzel a felfogással, hogy az hihetetlen.
Én általában a kritikusabbak között vagyok amikor a csapat jatékáról meg a spanyol bajnokságban/kupában nyújtott teljesítményről van szó.
De vagyunk mi meg a bayern akik normálisak maradtak az elitből, legalábbis az en szememben.
Ennyire nem vagyunk győzelmi kényszerben, hogy be kelljen csicskulni a legnagyobb pénzéhes patkánynak aki focipályára lépett.
Nekem nem kell mondani én abszolút rühellem a gyereket, amikor a vb alatt szopkodták itt, hogy jajj szegény mesterhármassal sem nyert akkor is írtam, hogy ne felejtsük el, hogy arcon csulázott minket fél éve.

Viszont kelleni fog klasszis támadó, csak egy Real Madrid vagyunk, szép ez az irány, hogy 16 éves gyerekeket veszünk akik vagy beválnak vagy nem, de 1 max 2 év és se Benzema, se Modric, se Kroos. Bajban leszünk ha Vini lesz az első számú támadó vezérhím.

Nem kell becsicskulni. Ő csicskult be ezzel, hogy ott maradt, aztán azóta is lenyilatkozza, hogy azért még mindig a Real az álma meg PSG rendezvényen telón nézi a meccsünket. Egy igazi kis hülyegyerek, akire olyan politikai meg nemzeti nyomás nehezedett, amit nem tudott kezelni. 3 év múlva talán menni fog neki. Viszont úgy tud focizni ahogy senki más, nekünk meg a legjobbak kellenek. Sajnos.

Tenni kell egy ajánlatot 24 nyarán aztán ha januarban jönni akar akkor előszerződés olyan kötbérrel ami Katar GDP-je. Ha nem akkor csókolom, 30 évesen már senkinek nem fog kelleni. Utolsó lehetősége lesz a valódi futball karrierre. A bemutatásán majd kicsit öklendezünk meg egy gyengéd füttyszót is kaphatna aztán majd pár gól után megenyhülünk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 19., vasárnap 22:32

En is haragszom, de nem feltetlenul ra. 24 eves, a vilag legjobbjai kozott, a plafonja pedig kitudja hol van.
Szerintem szemely szerint ot nem erdekli, hogy mennyi az a penz, sok igy is ugy is, az arabok, a vilag, de foleg a szulei aldozata az a karrier. Biztos rengeteget koszonhet a kameruni apukanak vagy az algeriai szarmazasu anyukanak, deatortenetben vegig erzodik, nem akarnak sikert a fiuknak, csak jol megszedni magukat. Aladin biztos sok dellat igert nekik is, efelol ketsegem nincs. Amikor ott ulsz, egy egesz varos, nemzet, a szuleid es meg a rohadt elnok is hiv h maradj, mit tudsz tenni? En valahol sajnalok minden fiatal sportolot akik egy szint utan fejostehenek a szulok szemeben.

Mellesleg tudok egy tobbszoros aranylabdast aki erett fejjel evente kerte a nagyobb lovet, szerintem az sokkal gazabb, de embere valogatja.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. február 19., vasárnap 21:44

Megérdemelné pedig, hogy ott rohadjon el de sajnos amilyen tragédia a felhozatal klasszisokból nem tehetjük meg, hogy nem szállunk majd újra harcba érte.
Annyira nem tudok azonosulni ezzel a felfogással, hogy az hihetetlen.
Én általában a kritikusabbak között vagyok amikor a csapat jatékáról meg a spanyol bajnokságban/kupában nyújtott teljesítményről van szó.
De vagyunk mi meg a bayern akik normálisak maradtak az elitből, legalábbis az en szememben.
Ennyire nem vagyunk győzelmi kényszerben, hogy be kelljen csicskulni a legnagyobb pénzéhes patkánynak aki focipályára lépett.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 19., vasárnap 21:06

Pad'em írta: Verrattinak is most nyilatkozta le az ügynöke, hogy nem fog már más csapatban játszani, csak a PSZSé. Leginkább a zsé meg a középszint.
Szerencsétlen védelmében...szeretett volna eltakarodni onnan, de gyorsan becsicskították és mivel nem egy MBappe kaliber, nem is francia, hogy az elnök szót emeljen érte, simán a lelátón ült volna a szerződése végéig, ha nem hosszabbít. 30 évesen meg mit csináljon, látja hová megy a világ, végülis bajnokság zsebben, bl-ben sem esélytelenek, gázsi is jó...

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 19., vasárnap 20:44

Verrattinak is most nyilatkozta le az ügynöke, hogy nem fog már más csapatban játszani, csak a PSZSé. Leginkább a zsé meg a középszint.

Kíváncsi vagyok Mbappének lesz e töke valaha nemet mondani nekik. Csodás szappanopera lesz 2025-ben is Tevekúróékkal, az fix. Megérdemelné pedig, hogy ott rohadjon el de sajnos amilyen tragédia a felhozatal klasszisokból nem tehetjük meg, hogy nem szállunk majd újra harcba érte.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: