ezert kell pofatlanba a kapuba meg kocsibejaroba megallni keresztbe a q8-cal vagy x7-tel
nem mindenkinek van szuksege nemet premiumra vagy ilyen baszomnagy suvokra, sokan furikaznak kisautokkal, ovodaba suliba a gyerekekkel, amig fater uzleti uton van pl, vagy sokat vezet, oda egyertelmuen jobb es kenyelmesebb, nem mosott szarkent lepsz ki egy nemet felsokategorias cuccbol.
ami nekem fontos, az a vezetesi elmeny - manapsag nagyon nehez mar elerni ugy, hogy ne masodik autot kelljen csak erre -, a fullos audio rendszer, az alapveto dolgok mellett. vezetestamogato balfaszsagok abszolut szuksegtelenek, ugy vagyok vele, hogy vagy en iranyitok mindent, vagy visszaadom inkabb a jogositvanyt, es azoktol is elvennem, akik igy tudnak csak vezetni, erre hagyatkoznak.
azert azok a kenyelmi dolgok, hogy uleshutes nyaron, meg panoramateto, neadjisten masszazsules, nagy csomagtarto es mellette kurvadirekt valto, felfuggesztes, kormanyzas es szinte a teljes tartomanyban kurvajo es pedalerintesre mar robbano motor, ezek a dolgok minden napot, alkalmat elmennye tudnak tenni.
en megertem, akik csak arra akarjak az autot, hogy a-bol b-be, ok fel se fogjak, hogy milyen lehet, egy ilyen fentebb leirt normalis kurvajo auto, ok elvannak azzal, hogy ha tovig nyomod a pedalt, varni kell 1-2 masodpercet, mire tortenik valami, a valto fel percet gondolkozik, az egesz kasztni ilyen imbolygo lagy valami, nekik ezek a dolgok nem fontosak.
en ugy vagyok vele, hogy az autozas az egyetlen utolso dolog kb a hangszereken kivul, ahol az ember minden vegtagjat, erzekszervet es az agyat is hasznalnia kell, szoval en szeretek vezetni, es ezert szeretem a jot vezetni.