hehetheoriginal írta:
Steve írta:
Nem vagyok gazdag és vagyonos, de a tapasztalatomat le tudom írni, viszont dízelessel.
Az enyém 2017-es volt F11 525d 171k-t ment amikor vettem és 2évig használtam.Semmi baja nem volt.Amire viszont a szervízben figyelmeztettek, hogy gyakori hiba ennél a típusnál az az, hogy a hátsó lengéscsillapítók feladják.Pont egy olyan is volt bent náluk amikor ott voltam és a szerelő megmutatta.
Ertem, az ilyen szazezres tetel oldalankent ahogy nezem.
En az utodjat, a g31-et nezegetem, benzines verziokat, es eleg stabilnak tunnek.
A G31-es szériáról csak jót hallottam és olvastam. Kollegámnak van és elégedett.Viszont személyes tapasztalatom nincs vele.
Én is nézegettem, de anno mikor a biztosítóm kifizette az új M-kormányt, azonnal kocsit cseréltem. Itt van egy külföldi csoport akik jönnek kirámolnak X kocsiból dolgokat majd távoznak az országból. A rendőrök szerint általában 2x kirámolják uazt a kocsit, mert tudják, hogy visszakerül egy zsír új kormány,kijelző is.
Akkor váltottam a Volvora amiből itt rengeteg van és nem lopják/törik fel, mert fél méterenként az van.
Nagyon szerettük a BMW-t amúgy.Stabil, biztonságos, szerettem vezetni, szóval nem fogod megbánni!!
Azóta volt egy V90-m és most egy XC60 Volvom.Abszolút nem bántam meg viszont a Volvora váltást,hiába szerettem a BMW-t.