David Alaba - 4
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: David Alaba - 4
Köztük en is, akkor faszparaszt vagyok?hehetheoriginal írta:Sok idióta drukker, megernek egy misét.....ELSiete írta: Kapja az instan rendesen az ívet, hogy a FIFA dijnál Messit Benzema elé helyezte.
Fifa dijnal mi a fadzt dijazunk egy uefa versenyeken jól teljesítő jatekoson? Hogy az edzotaborban rugott kettot a labdaba novemberben?
Talán alaba is igy gondolkodott, tök ertheto modon.
Sok faszparaszt meg mar irogat sipakol
Meg akkor gondolom tavaly meg elotte Lewa a 2020-as meg 2021-es VB-re kapta, Messi 19-ben szinten az az evi VB-re, de lehet a kimagaslo Copa-ra.
De a 16 es 17-es VB-n is nagyot ment CR, megerdemelten kapta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sok idióta drukker, megernek egy misét.....ELSiete írta: Kapja az instan rendesen az ívet, hogy a FIFA dijnál Messit Benzema elé helyezte.
Fifa dijnal mi a fadzt dijazunk egy uefa versenyeken jól teljesítő jatekoson? Hogy az edzotaborban rugott kettot a labdaba novemberben?
Talán alaba is igy gondolkodott, tök ertheto modon.
Sok faszparaszt meg mar irogat sipakol
thereisonly1ronaldo
ha ilyen hülye volt kapja csak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kapja az instan rendesen az ívet, hogy a FIFA dijnál Messit Benzema elé helyezte.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Viszont rüdiger összességében (eddig) )nem hoz jobb meccseket mint a tavalyi alaba.Jim írta: a sérülés sajnálatos
a többit nem értem, az idei játéka kinek miért hiányzik![]()
Militao és Nacho is jobb meccseket hoz mostanában, mint Alaba…
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a sérülés sajnálatos
a többit nem értem, az idei játéka kinek miért hiányzik
a többit nem értem, az idei játéka kinek miért hiányzik

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Balhátvédként úgy tűnik nem-, irányító középhátvédként viszont hiányozni fog nagyon. Főleg azért is mert a BL-ben is fontos meccs jön, a kupában is és a bajnokságban is harcolni kellene a végsőkig. Nachonak és Rüdigernek jó meccseket kell hoznia. Militao sem inoghat meg.
Szerencsétlenül járt amúgy Alaba, ez nem az ő szezonja. Sokat volt sérült eddig.
Szerencsétlenül járt amúgy Alaba, ez nem az ő szezonja. Sokat volt sérült eddig.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hiányozni fog középről
így talán állandósul a Carvajal - Militao - Rüdiger - Nacho sor
de Cama is lesz hátra tolva, és Nacho is lesz minden poszton
a Betis és Espanyol ellen én tuti Vallejot és a Castillásokat is bepróbálnám. mert ki lesznek facsarva a többiek...

így talán állandósul a Carvajal - Militao - Rüdiger - Nacho sor
de Cama is lesz hátra tolva, és Nacho is lesz minden poszton
a Betis és Espanyol ellen én tuti Vallejot és a Castillásokat is bepróbálnám. mert ki lesznek facsarva a többiek...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
1 hónapra off
Szerintem hekszor is.

-
h3x0r írta:Amig szelen eroltetjuk, addig ilyen lesz.Yazid írta: Mi van ezzel a jó emberrel?
Szerintem a sérülésre gondolt

- h3x0r
Amig szelen eroltetjuk, addig ilyen lesz.Yazid írta: Mi van ezzel a jó emberrel?
Mi van ezzel a jó emberrel?
- Galacticos
Nemtudom hogy neki jar e a feketepont vagy carlonak amiert oda rakta ahova csak a jatekoskijaroban erte utol salaht, de ez nagyon gyenge volt.
De javitott azzal hogy "meghuzodott".. erdekes volt az is azert.
De javitott azzal hogy "meghuzodott".. erdekes volt az is azert.
- Pad'em
Holnap játszhat, most mondta Ancelotti.Toti írta: Bastyaval mi a helyzet? Lassan egy honapja palyara sem lepett. Nem volt szo ilyen hosszu serulesrol. Militao serulese miatt (es carvajal visszaterese) jo lenne, ha ujra jatszhatna. Van valami hir?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
De ha nacho maradna jobboson (es igy carvajalt sem kellene eroltetni halisten
) akkor ott a szabad pozi kozepen.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Balhátvédbe kene mennie, gondolom nem kapkodToti írta: Bastyaval mi a helyzet? Lassan egy honapja palyara sem lepett. Nem volt szo ilyen hosszu serulesrol. Militao serulese miatt (es carvajal visszaterese) jo lenne, ha ujra jatszhatna. Van valami hir?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bastyaval mi a helyzet? Lassan egy honapja palyara sem lepett. Nem volt szo ilyen hosszu serulesrol. Militao serulese miatt (es carvajal visszaterese
) jo lenne, ha ujra jatszhatna. Van valami hir?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Real Madrid’s coaching staff wanted to use Alaba at LB before the start of the season to accommodate Rüdiger but the Austrian told them he prefers playing as a CB. @JorgeCPicon

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”