Vegyük meg!

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 5., vasárnap 17:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 5., vasárnap 17:47
Teljesen egyetértek.... Bár a szemembe az 50 is neccesen max piaci értéke ami megdobja...pheco írta:Remélem Pereznek eszébe sem jut 100 milliót adni Neymarért. Nehogy már többet fizessünk érte, mint Cristianoért. 50 fölé tuti nem mennék sem Neymar, sem Bale, sem Falcao esetében.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 5., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 5., vasárnap 17:42
Édes Istenem!Alfrédo di Stéfano, a Real Madrid 86 éves legendája megnősül! Di Stéfano a nála 50 évvel fiatalabb titkárnőjét veszi el. Állítása szerint a családja ellenzi a nősülést, ő azonban minél előbb szeretné végbevinni a tervét. Jövendőbeli feleségét Gina Gonzáleznek hívják és Costa ricai származású.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 5., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 5., vasárnap 17:21
Intelligens.heccsat írta:Pogba-t megint kiállították, most leköpte az ellenfél játékosát, remélem akinek eddig nem volt tiszta, hogy ilyen játékos ide nem kell, annak ezután világossá válik
A feliratozás nem nagyon jön be.jövőévi mezek elvileg. semmi narancssárga.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 5., vasárnap 17:02
Először is,ahogy írtam,van aki Neymar játékát szereti, van aki Bale-et....ízlések és pofonok.De komolyan nem értem az embereket, Neymart lecidáznák, aki eddig SEHOL nem bizonyított, csak az igazán vitéz brazil bajnokságban (ja és igen, a brazil válogatottban is csak úgy szórja a "Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!" barátságos fontos meccseken a gólokat...), de ezért a walesi gyerekért, aki hátán húzza az amúgy nem túl erős Spurst és mellesleg hazája válogatottját, vitatkoznak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 5., vasárnap 16:59
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 5., vasárnap 16:58
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 5., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 5., vasárnap 16:52
Nem tűnik hivatalosnak, szerintem nem ezek lesznek, bár nagyon szépek, örülnék egy új kék meznek. A narancssárgát meg el kell felejteni. A Real maradjon csak a fehér-lila-kék-fekete színeknél, esetleg arany, de azt ellőtték tavaly.BBeno írta:jövőévi mezek elvileg. semmi narancssárga.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 5., vasárnap 16:51
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 5., vasárnap 16:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 5., vasárnap 16:19
de nem is lett, messi csicskaja. Kinezem Neymarbol is ezt.Toti írta: ibra sem kisebb egyéniségű és az egója sem kisebb, mint a brazilnak, sőt.
mégis a csicskája kellett volna, h legyen.
aztán nem is játszatták.
1 év után ment is.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. május 5., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 5., vasárnap 16:06
ibra sem kisebb egyéniségű és az egója sem kisebb, mint a brazilnak, sőt.lehet, h jobban jarna mondjuk velunk.....de nem hinnem, h Messi csicskaja lesz. Nagyobb egyenisegu(v egoju ember) mintsem, h hagyna ezt. Lehet, h akkor dobbantana ahogy irtad.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 5., vasárnap 16:02
lehet, h jobban jarna mondjuk velunk.....de nem hinnem, h Messi csicskaja lesz. Nagyobb egyenisegu(v egoju ember) mintsem, h hagyna ezt. Lehet, h akkor dobbantana ahogy irtad.realistahuni írta: Neymar ha a Barcába akar menni, menjen csak, meglátjuk, hogy fog ízleni neki, hogy Messinek a csicskája lesz, hogy le lesz korlátozva a játéka amit igazán tud...szerintem max 1 év és lelépik onnan a gcibe. Én helyébe Real, Bayern, PSG közül választanék, de ő tudja.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 5., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 5., vasárnap 15:35
ebben is van racio. Kar, h nem latunk a szinfalak moge. Jo lenne megszerezni, csak nincsenek hirek vele kapcsolatban.Amúgy Ancelotti elvileg eljön a PSG-től, úgy fest, hogy Verratti jön vele. Hírek vannak arról, hogy Ibra harmadával(!) csökkentené a nettóját(?), hogy elmehessen onnan. Csak nekem tűnik úgy, hogy ott sem kolbászból van a kerítés, és pár ember "menekül" onnan? Lehet tényleg érdemes lenne rákérdezni Lucasra.
Tudja valaki Pérez telefonszámát vagy e-mail címét?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 5., vasárnap 15:32
Ez meg elég szomorú a mai focira nézve, hogy a tényleges focitudás a háttérbe szorult és a lényeg kb. hogy minél izmosabb legyél.R.M.C.F írta:Egy top focista sikere,nem csak a technikai képességén múlik,az egy dolog,számos más tényező is fontos,sőt döntő.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem