Nem ertek egyet. Ha tivabbjutnak egy MU elken az old traffordon az csak megnagyobb boost nekik. 8 pontot ugysem adnak le. Akkor meg csak inkabb essenek ki mindenhonnan is, az a biztos.tomi_b írta: Bar inkabb Barca menjen tovabb 120 perc utan, faradjanak csak még.

Európa Liga
Re: Európa Liga
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ja , nyomj. egyet a sajat hsz.ra es maris egálYazid írta: Itt van megint valami barcas dislike mester?![]()

Tovabbi jo szorakozast a dislike mesternek

Toni
Luka
Lucas. 

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tudom, mindenki unja mar az xgt.
Annyira egy megfoghatatlan hulyeseg, hogy 4 oldal, mind a 4 mast ad ki.
Annyira egy megfoghatatlan hulyeseg, hogy 4 oldal, mind a 4 mast ad ki.
Itt van megint valami barcas dislike mester?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Total mas taktika kell a masodik felidobe. Ez eddig duplanulla.
- Tomidzsi
Sancho le és Anthony/Garnacho be vagy egy Dalot a szélre.
Alapvonalig vinnek mar le legalabb.
Ez a De Gea b.szot jo kapus, de ezzek az elpasszolasai
Alapvonalig vinnek mar le legalabb.
Ez a De Gea b.szot jo kapus, de ezzek az elpasszolasai

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomidzsi 2023. február 23., csütörtök 21:47-kor.
Toni
Luka
Lucas. 

- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Na most meg a kezezés, levette a labdát vele Hajdu B szerint nem tudta hová rakni,ez a 16 oson belül pl 11-es.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Eddig nem túl acélos ez a MU. Kérdés a Barca végig bírni fogja-e ezt az iramot. Ha kapnak még egyet és 2-0 lesz akkor azzal kb. game over.
- Peti765
dzsi91 írta:Nemtudom de nezni is rossz. Pirost adnék az osszes ilyen gyokernek aki így löviPeti765 írta:
Régebben ezt vissza fújták nem? Gyakorlatilag nekifutás után megáll a labda előtt és szinte topog nem is értem ez hogy szabályos?

Ezzel szemben a kapust meg a vonalra kell csavarozni mert érnie kell a lábával a vonalat, érthetetlen...na hátha változtatnak rajta.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemtudom de nezni is rossz. Pirost adnék az osszes ilyen gyokernek aki így löviPeti765 írta:Régebben ezt vissza fújták nem? Gyakorlatilag nekifutás után megáll a labda előtt és szinte topog nem is értem ez hogy szabályos?dzsi91 írta:
Úgy bevolt szarva csoda,hogy valahogy bement.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
EdukálódtakSorrentino írta:Csak felkészültek a bíróból.krisz24 írta:
Főleg azok után hogy a Rasford felrugasa a 16 os vonalán, meg a Shaw feltartas 17 méterre a kaputól le se fujtade biztos itt is csak véletlen egybeesés a sok kedvező ítélet
![]()

Amúgy nincs rosszabb latvany szamomra a fotballban mint egy elakadt kontra. United rengeteg kontrajat elbassza ugyetlenkedessel.
Aldom az eget,hogy egy evtizede a legjobban kontrazo csapat vagyunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Peti765
Régebben ezt vissza fújták nem? Gyakorlatilag nekifutás után megáll a labda előtt és szinte topog nem is értem ez hogy szabályos?dzsi91 írta:Úgy bevolt szarva csoda,hogy valahogy bement.Tomidzsi írta: Vilag szegyene amugy igy tizit rugni sztem. De hat a vilagklasszisok mar csak igy rugjak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peti765 2023. február 23., csütörtök 21:37-kor.
- Sorrentino
Csak felkészültek a bíróból.krisz24 írta:Főleg azok után hogy a Rasford felrugasa a 16 os vonalán, meg a Shaw feltartas 17 méterre a kaputól le se fujtachronic írta: Kicsit könnyű síppal befújt tizi volt ez, de a MU magára vessen ha ezt a mai barcát nem tudja kiejteni hazai pályán.de biztos itt is csak véletlen egybeesés a sok kedvező ítélet

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Főleg azok után hogy a Rasford felrugasa a 16 os vonalán, meg a Shaw feltartas 17 méterre a kaputól le se fujtachronic írta: Kicsit könnyű síppal befújt tizi volt ez, de a MU magára vessen ha ezt a mai barcát nem tudja kiejteni hazai pályán.

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Kázmér egy duplanulla teljesítménnyel ünnepel eddig, viszont ez a Martinez faszi nagy tanár,kis pitbull.
Az argentínon kívül viszont mindenki kula egyelőre az angoloktól, pedig egy hete egész jól játszottak a nevekre erősebb barca ellen idegenben.
Az argentínon kívül viszont mindenki kula egyelőre az angoloktól, pedig egy hete egész jól játszottak a nevekre erősebb barca ellen idegenben.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Farkas Norbi után kész felüdülés őt hallgatni.Kercsó írta: HajdúB csak engem idegesít a költői nagyotmondásaival?
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

- dzsi91
Úgy bevolt szarva csoda,hogy valahogy bement.Tomidzsi írta: Vilag szegyene amugy igy tizit rugni sztem. De hat a vilagklasszisok mar csak igy rugjak.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
HajdúB csak engem idegesít a költői nagyotmondásaival?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Tomidzsi
Vilag szegyene amugy igy tizit rugni sztem. De hat a vilagklasszisok mar csak igy rugjak.
Toni
Luka
Lucas.