óh ténylegkodo írta:Epp most adtak le 0-2es elonyrol 5 perc alatt.Jim írta: mondjuk csak 1-1 ifit kellene minden meccsre nevezni, mert a Castilla feljutás közelben van![]()

kár érte, mert ebben szezonban tényleg lenne esély feljutni
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 25., szombat 20:59
óh ténylegkodo írta:Epp most adtak le 0-2es elonyrol 5 perc alatt.Jim írta: mondjuk csak 1-1 ifit kellene minden meccsre nevezni, mert a Castilla feljutás közelben van![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. február 25., szombat 20:57
Epp most adtak le 0-2es elonyrol 5 perc alatt.Jim írta: mondjuk csak 1-1 ifit kellene minden meccsre nevezni, mert a Castilla feljutás közelben van
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 25., szombat 20:49
Adom, de azért ne tegyük naggyá a Barcelonát és hozzuk nyakunkra a bajnoki címekkel. A BL k.baszott nehéz és lutri. Idén úgy látszik már csak ez maradt. Kemény lesz, de most jön majd ki az edzői tudás is, hogy hogyan tudja forgatni a keretet és a legfontosabb meccsekre a legjobb kezdőt kirakni. A bajnokság bántóan hamar eldőlt, ez pedig magával vonja, hogy akár a teljes szezonunk eldőlhet heteken belül, ha nem dob jót a gép a BLben, de bízom a szerencsés végkimenetelben.ikarus93 írta:Speckó nekem tökmindegy hogy egy Betiseket verve nyerünk egy bajnokságot.BLre vagyok kiváncsi, ahol a legnagyobbak csapnak össze. 50 év múlva nem arrol fognak beszelni, hogy 45 bajnokságot nyertünk, hanem hogy 25 BLt.ELSiete írta:
Nem lett volna rossz a bajnokság, idén azt hittem arra nagyobb sansz lesz, de kezd a kirakós osszeallni. Nagyon rövid ez a keret arra, hogy 1 teljes évig stabil teljesítményt nyújtsunk. A BLben bár jobb csapatok vannak, de tényleg 1-1 meccsekre kell osszekapni magad és a rutin is nagyon számít.
Sz.r, hogy megint a barca nyer és Xaviból nagy edzőt csinalunk, de ez van. A vegetőség rosszul menedzselte a keretet nyáron, a Real mezehez alkalmatlan játékosokat tartott meg, hianyposztokra nem igazolt. Nyáron biztos vagyok benne, hogy ez változni fog, a BL pedig mindezek ellenére osszejohet, ha jó lesz az ág és fejben maximálisan rahangolodunk.
De ez én vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 25., szombat 20:48
Alvaroban tényleg van fatázia, még Arribas lehet esélyes egy kerettagságra a nyáronrealistahuni írta: Ifiket nyomni kell minél többet ha már úgysem igazolunk, bajnoksághoz meg már 1 hónapja nincs közünk.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. február 25., szombat 20:42
Speckó nekem tökmindegy hogy egy Betiseket verve nyerünk egy bajnokságot.BLre vagyok kiváncsi, ahol a legnagyobbak csapnak össze. 50 év múlva nem arrol fognak beszelni, hogy 45 bajnokságot nyertünk, hanem hogy 25 BLt.ELSiete írta:Nem lett volna rossz a bajnokság, idén azt hittem arra nagyobb sansz lesz, de kezd a kirakós osszeallni. Nagyon rövid ez a keret arra, hogy 1 teljes évig stabil teljesítményt nyújtsunk. A BLben bár jobb csapatok vannak, de tényleg 1-1 meccsekre kell osszekapni magad és a rutin is nagyon számít.ikarus93 írta:
Amugy se érdekli kutyát sem a La Liga meg a kupa.
Csak a BL. meg a szuper liga, ha létrejön.![]()
Sz.r, hogy megint a barca nyer és Xaviból nagy edzőt csinalunk, de ez van. A vegetőség rosszul menedzselte a keretet nyáron, a Real mezehez alkalmatlan játékosokat tartott meg, hianyposztokra nem igazolt. Nyáron biztos vagyok benne, hogy ez változni fog, a BL pedig mindezek ellenére osszejohet, ha jó lesz az ág és fejben maximálisan rahangolodunk.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 25., szombat 20:38
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 25., szombat 20:37
Nem lett volna rossz a bajnokság, idén azt hittem arra nagyobb sansz lesz, de kezd a kirakós osszeallni. Nagyon rövid ez a keret arra, hogy 1 teljes évig stabil teljesítményt nyújtsunk. A BLben bár jobb csapatok vannak, de tényleg 1-1 meccsekre kell osszekapni magad és a rutin is nagyon számít.ikarus93 írta:Amugy se érdekli kutyát sem a La Liga meg a kupa.ELSiete írta: Na akkor all in a BLre.
Csak a BL. meg a szuper liga, ha létrejön.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. február 25., szombat 20:31
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. február 25., szombat 20:30
Amugy se érdekli kutyát sem a La Liga meg a kupa.ELSiete írta: Na akkor all in a BLre.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 25., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 25., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 25., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. február 24., péntek 6:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 23., csütörtök 17:22
lesz, csak spanyolok. ráérünk arra mégikelemen5 írta: De a tavalyi bl győzelemről/menetelésről miért nincs video?![]()
Ennyire nem számoltak vele, hogy nincs nyersanyag az oltozobol, a hotelből?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 23., csütörtök 17:20
Marcius 10. 3 reszes.dzsi91 írta:apple tv-n lesz nemsokára azt mondta a főnök.ikelemen5 írta: De a tavalyi bl győzelemről/menetelésről miért nincs video?![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 23., csütörtök 17:01
apple tv-n lesz nemsokára azt mondta a főnök.ikelemen5 írta: De a tavalyi bl győzelemről/menetelésről miért nincs video?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. február 23., csütörtök 16:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 23., csütörtök 16:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 23., csütörtök 16:47
Nem tudok oroszul, általában fontosabb nekem a képminőség, mint a kommentátor nyleve.ANDS írta:Nekem sikerült felvennem pár német nyelvű elemzést is bl meccsekről 2014- 2018 között a Zdf- ről Oliver Khan- nal.dzsi91 írta:
Én pont tavaly újjítottam emiatt egy 10 terrásra.4,5 terra korul járok úgy 15-16tól kb az összes meccsunk megvan kiveve a 18-19es bajnoki menetelésünk azt töröltem helyhiány miatt meg mert a budos eletbe nemakarom visszanézni
11-15ig inkabb csak a nagyobb bl rangadók. Jah meg a meg a 100pobtos bajni cím összes meccse oroszul
asszony imádja amikor azt nezem
Még vadászok pár elemzésre 2017 tavaszáról, amit a Sport1tv- n adtak, pl. a Tico elleni 3:0 után, vagy a Juve elleni 4:1- es döntő után.
Azt hiszem, Út Cardiffba volt a műsor címe. Ilyeneket le lehet tölteni valahonnan?
Az orosz sorozathoz gratulálok! Ilyen jól beszélsz oroszul?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. február 23., csütörtök 14:37
360p-ben szerintem egy floppyra isdzsi91 írta:Igen Pato karrierje pl raferne egy 700megás cdrehehetheoriginal írta: ezert jobb egy jatekosnak drukkolni, mint egy csapatnak![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem