Amugy se érdekli kutyát sem a La Liga meg a kupa.ELSiete írta: Na akkor all in a BLre.
Csak a BL. meg a szuper liga, ha létrejön.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. február 25., szombat 20:30
Amugy se érdekli kutyát sem a La Liga meg a kupa.ELSiete írta: Na akkor all in a BLre.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 25., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 25., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 25., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. február 24., péntek 6:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 23., csütörtök 17:22
lesz, csak spanyolok. ráérünk arra mégikelemen5 írta: De a tavalyi bl győzelemről/menetelésről miért nincs video?![]()
Ennyire nem számoltak vele, hogy nincs nyersanyag az oltozobol, a hotelből?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 23., csütörtök 17:20
Marcius 10. 3 reszes.dzsi91 írta:apple tv-n lesz nemsokára azt mondta a főnök.ikelemen5 írta: De a tavalyi bl győzelemről/menetelésről miért nincs video?![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 23., csütörtök 17:01
apple tv-n lesz nemsokára azt mondta a főnök.ikelemen5 írta: De a tavalyi bl győzelemről/menetelésről miért nincs video?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. február 23., csütörtök 16:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 23., csütörtök 16:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 23., csütörtök 16:47
Nem tudok oroszul, általában fontosabb nekem a képminőség, mint a kommentátor nyleve.ANDS írta:Nekem sikerült felvennem pár német nyelvű elemzést is bl meccsekről 2014- 2018 között a Zdf- ről Oliver Khan- nal.dzsi91 írta:
Én pont tavaly újjítottam emiatt egy 10 terrásra.4,5 terra korul járok úgy 15-16tól kb az összes meccsunk megvan kiveve a 18-19es bajnoki menetelésünk azt töröltem helyhiány miatt meg mert a budos eletbe nemakarom visszanézni
11-15ig inkabb csak a nagyobb bl rangadók. Jah meg a meg a 100pobtos bajni cím összes meccse oroszul
asszony imádja amikor azt nezem
Még vadászok pár elemzésre 2017 tavaszáról, amit a Sport1tv- n adtak, pl. a Tico elleni 3:0 után, vagy a Juve elleni 4:1- es döntő után.
Azt hiszem, Út Cardiffba volt a műsor címe. Ilyeneket le lehet tölteni valahonnan?
Az orosz sorozathoz gratulálok! Ilyen jól beszélsz oroszul?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. február 23., csütörtök 14:37
360p-ben szerintem egy floppyra isdzsi91 írta:Igen Pato karrierje pl raferne egy 700megás cdrehehetheoriginal írta: ezert jobb egy jatekosnak drukkolni, mint egy csapatnak![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 23., csütörtök 14:01
Igen Pato karrierje pl raferne egy 700megás cdrehehetheoriginal írta: ezert jobb egy jatekosnak drukkolni, mint egy csapatnak![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 23., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 23., csütörtök 13:25
Én pont tavaly újjítottam emiatt egy 10 terrásra.ANDS írta:Az utóbbi években, évtizedben nem lehet összehasonlítani a két csapat mentális erejét.Zolee003 írta:
De ha mi is 40 évet nézzünk akkor már 8:6ra mi vezetünk ebben a tekintetben is!
Ez kijött a tegnapi meccsen is, 0:2- ről fordítani a Bl- ben, idegenben ritkaság.
Az Anfielden 5- öt rúgni világrekord.
A tegnapi meccset el fogom tenni az archívumomba, a 2018- as bl döntő mellé![]()
Lassan vennem kell egy újabb merezlemezt, hogy el tudjam tárolni a Real bl győzelemmel végződő, tavaszi egyenes kieséses szakaszban játszott meccseit.![]()
Bocsánat a dupláért!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 23., csütörtök 10:00
Ha valaki cikket akar irni, eloszor el kene dontenie, hogy mi is a tema. Meccs felvezetes, taktikai elemzes vagy merkozes utani nyilatkozatok. Ez nem Nescafe 3 az 1-ben.Anthony írta: https://telex.hu/sport/2023/02/22/liver ... es-taktika
Elég hosszú telex értékelés ha valakit érdekel képekkel meg minden.
Nem tudom hogy velem van baj vagy mi, de teljesen összefüggéstelenül fogalmaz a csávó, ilyen zavaros mondatokat és eszmefuttatásokat rég láttam.
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2023. február 23., csütörtök 9:44
De ha mi is 40 évet nézzünk akkor már 8:6ra mi vezetünk ebben a tekintetben is!Faust írta: Elnezest, csorbitottam az erdemeiket.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 23., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 23., csütörtök 9:02
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2023. február 23., csütörtök 8:50
Az elmúlt 40 évben 6 bajnokságot nyertek, tehát egyenlöre ez nem igaz.Faust írta:Osszevethetetlen szerintem, alapbol a Pool nem egy bunkerezo, minden meccsen 0-0-ert jatszo, a focit minden szintjen gyilkolo gyoker kiscsapat, masreszt nagyon nyiltan jatszottak 2-3 utan, mentek az egyenlitesert a sajat kozonseguk elott, aztan beleszaladtak a kesbe. Nagyon szet vannak amugy zuhanva, tobb, az elmult evekben erosen tulszopott, emberfeletti melot vegzo, de amugy kozepszar jatekosuk (pl az isteni fandajk) boven maga alatt teljesit. Meg hat na, mindenki kihagyja valamiert az egyenletbol hogy a sracaink tobbsege tobb BL-t nyert az elmult evtizedben, mint bajnoksagot a Liverpool az elmult 40 evben kb. Ez hatalmas tapasztalati plusz, mentalisan irgalmatlan erosek vagyunk, csak ezt a bajnoksagban keptelenek kamatoztatni.ANDS írta:
Ebben igazad van. Nem is értem, kit érdekel. (A Mallorca és a Villareal ellen elhullajtott 6 pontért kár, akármi is volt az xG.)
Vini első gólja, nem tűnik -a fotelből - nehéz lövésnek. Gondolom, a pályán annyira nem egyszerű![]()
Viszont ez a tegnapi jó meccs volt, sajnos csak a 2. félidőtől tudtam nézni.
Nekem úgy tűnt, jól játszik a csapat, szórakoztató meccs volt. Amit nem tudok megítélni, hogy Elche színvonalon játszott a pool a 30. perctől, vagy a Madrid volt ennyire jó?
Azért ez a Pool kikapott a Brendfordtól és a Brightontól is.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem