Igen Pato karrierje pl raferne egy 700megás cdrehehetheoriginal írta: ezert jobb egy jatekosnak drukkolni, mint egy csapatnak![]()
![]()

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 23., csütörtök 14:01
Igen Pato karrierje pl raferne egy 700megás cdrehehetheoriginal írta: ezert jobb egy jatekosnak drukkolni, mint egy csapatnak![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 23., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 23., csütörtök 13:25
Én pont tavaly újjítottam emiatt egy 10 terrásra.ANDS írta:Az utóbbi években, évtizedben nem lehet összehasonlítani a két csapat mentális erejét.Zolee003 írta:
De ha mi is 40 évet nézzünk akkor már 8:6ra mi vezetünk ebben a tekintetben is!
Ez kijött a tegnapi meccsen is, 0:2- ről fordítani a Bl- ben, idegenben ritkaság.
Az Anfielden 5- öt rúgni világrekord.
A tegnapi meccset el fogom tenni az archívumomba, a 2018- as bl döntő mellé![]()
Lassan vennem kell egy újabb merezlemezt, hogy el tudjam tárolni a Real bl győzelemmel végződő, tavaszi egyenes kieséses szakaszban játszott meccseit.![]()
Bocsánat a dupláért!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 23., csütörtök 10:00
Ha valaki cikket akar irni, eloszor el kene dontenie, hogy mi is a tema. Meccs felvezetes, taktikai elemzes vagy merkozes utani nyilatkozatok. Ez nem Nescafe 3 az 1-ben.Anthony írta: https://telex.hu/sport/2023/02/22/liver ... es-taktika
Elég hosszú telex értékelés ha valakit érdekel képekkel meg minden.
Nem tudom hogy velem van baj vagy mi, de teljesen összefüggéstelenül fogalmaz a csávó, ilyen zavaros mondatokat és eszmefuttatásokat rég láttam.
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2023. február 23., csütörtök 9:44
De ha mi is 40 évet nézzünk akkor már 8:6ra mi vezetünk ebben a tekintetben is!Faust írta: Elnezest, csorbitottam az erdemeiket.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 23., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 23., csütörtök 9:02
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2023. február 23., csütörtök 8:50
Az elmúlt 40 évben 6 bajnokságot nyertek, tehát egyenlöre ez nem igaz.Faust írta:Osszevethetetlen szerintem, alapbol a Pool nem egy bunkerezo, minden meccsen 0-0-ert jatszo, a focit minden szintjen gyilkolo gyoker kiscsapat, masreszt nagyon nyiltan jatszottak 2-3 utan, mentek az egyenlitesert a sajat kozonseguk elott, aztan beleszaladtak a kesbe. Nagyon szet vannak amugy zuhanva, tobb, az elmult evekben erosen tulszopott, emberfeletti melot vegzo, de amugy kozepszar jatekosuk (pl az isteni fandajk) boven maga alatt teljesit. Meg hat na, mindenki kihagyja valamiert az egyenletbol hogy a sracaink tobbsege tobb BL-t nyert az elmult evtizedben, mint bajnoksagot a Liverpool az elmult 40 evben kb. Ez hatalmas tapasztalati plusz, mentalisan irgalmatlan erosek vagyunk, csak ezt a bajnoksagban keptelenek kamatoztatni.ANDS írta:
Ebben igazad van. Nem is értem, kit érdekel. (A Mallorca és a Villareal ellen elhullajtott 6 pontért kár, akármi is volt az xG.)
Vini első gólja, nem tűnik -a fotelből - nehéz lövésnek. Gondolom, a pályán annyira nem egyszerű![]()
Viszont ez a tegnapi jó meccs volt, sajnos csak a 2. félidőtől tudtam nézni.
Nekem úgy tűnt, jól játszik a csapat, szórakoztató meccs volt. Amit nem tudok megítélni, hogy Elche színvonalon játszott a pool a 30. perctől, vagy a Madrid volt ennyire jó?
Azért ez a Pool kikapott a Brendfordtól és a Brightontól is.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 22., szerda 22:22
IgenFaust írta:Osszevethetetlen szerintem, alapbol a Pool nem egy bunkerezo, minden meccsen 0-0-ert jatszo, a focit minden szintjen gyilkolo gyoker kiscsapat, masreszt nagyon nyiltan jatszottak 2-3 utan, mentek az egyenlitesert a sajat kozonseguk elott, aztan beleszaladtak a kesbe. Nagyon szet vannak amugy zuhanva, tobb, az elmult evekben erosen tulszopott, emberfeletti melot vegzo, de amugy kozepszar jatekosuk (pl az isteni fandajk) boven maga alatt teljesit. Meg hat na, mindenki kihagyja valamiert az egyenletbol hogy a sracaink tobbsege tobb BL-t nyert az elmult evtizedben, mint bajnoksagot a Liverpool az elmult 40 evben kb. Ez hatalmas tapasztalati plusz, mentalisan irgalmatlan erosek vagyunk, csak ezt a bajnoksagban keptelenek kamatoztatni.ANDS írta:
Ebben igazad van. Nem is értem, kit érdekel. (A Mallorca és a Villareal ellen elhullajtott 6 pontért kár, akármi is volt az xG.)
Vini első gólja, nem tűnik -a fotelből - nehéz lövésnek. Gondolom, a pályán annyira nem egyszerű![]()
Nekem úgy tűnt, jól játszik a csapat, szórakoztató meccs volt. Amit nem tudok megítélni, hogy Elche színvonalon játszott a pool a 30. perctől, vagy a Madrid volt ennyire jó?
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 22., szerda 21:36
Osszevethetetlen szerintem, alapbol a Pool nem egy bunkerezo, minden meccsen 0-0-ert jatszo, a focit minden szintjen gyilkolo gyoker kiscsapat, masreszt nagyon nyiltan jatszottak 2-3 utan, mentek az egyenlitesert a sajat kozonseguk elott, aztan beleszaladtak a kesbe. Nagyon szet vannak amugy zuhanva, tobb, az elmult evekben erosen tulszopott, emberfeletti melot vegzo, de amugy kozepszar jatekosuk (pl az isteni fandajk) boven maga alatt teljesit. Meg hat na, mindenki kihagyja valamiert az egyenletbol hogy a sracaink tobbsege tobb BL-t nyert az elmult evtizedben, mint bajnoksagot a Liverpool az elmult 40 evben kb. Ez hatalmas tapasztalati plusz, mentalisan irgalmatlan erosek vagyunk, csak ezt a bajnoksagban keptelenek kamatoztatni.ANDS írta:Ebben igazad van. Nem is értem, kit érdekel. (A Mallorca és a Villareal ellen elhullajtott 6 pontért kár, akármi is volt az xG.)raul 4 ever írta: …..
Számomra csak egy érdekesség, hogy az adott lövésből mennyire nehéz/szokás gólt lőni.
Ezt, mint a Bibliát magunk elé tartani és megmagyarázni a fodballt, nem lehet vele.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 22., szerda 21:33
A hülye sapkájában védett mindig az AtleticobanRealista24 írta:
AhaA Burgos vagy hogy hivjak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 21:28
Ahadzsi91 írta:Az aki úgynézki mint a puzsér?Realista24 írta:
Azt irta a segedje, a nagy melak, hogy ismeri 13 eve es hogy nem fog elmenni az Atmatol.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 22., szerda 21:26
Az aki úgynézki mint a puzsér?Realista24 írta:Azt irta a segedje, a nagy melak, hogy ismeri 13 eve es hogy nem fog elmenni az Atmatol.dzsi91 írta:
Most akkor ő nyáron lelép? Utoljára csak elkéne búcsúztatni szépen őt is mint kloppot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 21:06
Azt irta a segedje, a nagy melak, hogy ismeri 13 eve es hogy nem fog elmenni az Atmatol.dzsi91 írta:Most akkor ő nyáron lelép? Utoljára csak elkéne búcsúztatni szépen őt is mint kloppothehetheoriginal írta:
ON:
Kivi vagyok ezek utan hogy rontjuk el simeone vagy a magunk szombatjat
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 22., szerda 20:11
Most akkor ő nyáron lelép? Utoljára csak elkéne búcsúztatni szépen őt is mint kloppothehetheoriginal írta:
ON:
Kivi vagyok ezek utan hogy rontjuk el simeone vagy a magunk szombatjat
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 22., szerda 18:55
Realista24 írta:Na, maradjunk a topic temajanal. Köszi.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 22., szerda 18:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 22., szerda 18:53
A musorido eddig is ki volt toltve csak epp labdabirtoklassal meg lovesek szamaval. De nem is a tv nezo vagy a studioban ulok a celkozonseg, hanem maguk a futball klub. Ahol tizmilliokert igazolnak jatekosokat, ott a klub felberel egy ceget, x parameter alapjan kivalasztanak 10 jatekost, abbol 5-ot kiszornak, a maradekra meg rakuldik hehet es az eyetestet.hehetheoriginal írta:akkor ismet csak azt tudom mondani, hogy ez az egesz semmire se jo, csak arra, hogy kitoltsek valami himihumival a musoridot meg telefossak vele a netet.Ez nem végeredménykalkulátor, soha nem is akart az lenni. Az természetes, hogy a végeredmény nem tükrözi sokszor ezt a számot, a lövés és helyzetek gólra váltása minden embernél hullámzó. Például Vinicius, szezonra vetítve az xg-jének megfelelő gólt rúg, tegnap meg alig több mint nullára rúgott kettő gólt.
mi ertelme akkor? minek nyalazni ezt a sok adatot, amikor megnezel meccseket egymas utan es adatok, statok nelkul is levonod a kovetkeztetest.
Ha mar leirtam, elkuldomRealista24 írta: Na, maradjunk a topic temajanal. Köszi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 18:20
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. február 22., szerda 18:19
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem