IgenFaust írta:Osszevethetetlen szerintem, alapbol a Pool nem egy bunkerezo, minden meccsen 0-0-ert jatszo, a focit minden szintjen gyilkolo gyoker kiscsapat, masreszt nagyon nyiltan jatszottak 2-3 utan, mentek az egyenlitesert a sajat kozonseguk elott, aztan beleszaladtak a kesbe. Nagyon szet vannak amugy zuhanva, tobb, az elmult evekben erosen tulszopott, emberfeletti melot vegzo, de amugy kozepszar jatekosuk (pl az isteni fandajk) boven maga alatt teljesit. Meg hat na, mindenki kihagyja valamiert az egyenletbol hogy a sracaink tobbsege tobb BL-t nyert az elmult evtizedben, mint bajnoksagot a Liverpool az elmult 40 evben kb. Ez hatalmas tapasztalati plusz, mentalisan irgalmatlan erosek vagyunk, csak ezt a bajnoksagban keptelenek kamatoztatni.ANDS írta:
Ebben igazad van. Nem is értem, kit érdekel. (A Mallorca és a Villareal ellen elhullajtott 6 pontért kár, akármi is volt az xG.)
Vini első gólja, nem tűnik -a fotelből - nehéz lövésnek. Gondolom, a pályán annyira nem egyszerű![]()
Viszont ez a tegnapi jó meccs volt, sajnos csak a 2. félidőtől tudtam nézni.
Nekem úgy tűnt, jól játszik a csapat, szórakoztató meccs volt. Amit nem tudok megítélni, hogy Elche színvonalon játszott a pool a 30. perctől, vagy a Madrid volt ennyire jó?
Azért ez a Pool kikapott a Brendfordtól és a Brightontól is.
A bajnokságban nem szokták így padlóra ütni a csapatot (hanem ált. bunker van). Volt az első 20 perc, meg a maradék 70, egy hamvaiból feltámadt csapattal. Nem lenne szép elvenni, hogy ezt a pool adta oda, mert egy ekkora fordításhoz kellett a 11 másik, aki nem tojta tele a pelenkát.