Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
golrick

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: golrick » 2023. február 22., szerda 15:14

Realista24 írta:
Tehat akkor tovabbra is jol gondolom, hogy az xG ugyan er valamit, de megis semmit, mert amig az egyik csapat csak arra kepes, hogy a tutit berugja vagy azt sem, addig mi kepesek vagyunk barhonnan barmikor golt loni.
Ez a fajta meccsre szóló xg stat erre jó. Próbálják vele megmutatni, hogy a helyzetek alapján mennyi volt a két félnek az adott meccsen a várható gólja, mennyivel rúgtak többet vagy kevesebbet.

Ez nem végeredménykalkulátor, soha nem is akart az lenni. Az természetes, hogy a végeredmény nem tükrözi sokszor ezt a számot, a lövés és helyzetek gólra váltása minden embernél hullámzó. Például Vinicius, szezonra vetítve az xg-jének megfelelő gólt rúg, tegnap meg alig több mint nullára rúgott kettő gólt.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 22., szerda 15:04

Toti írta: En nem nagyon vagom ezeket, de ki a faszom egyaltalan az a Peet? Valami mesefigura? Vagy adni kellene a szavara? Vagy van rendes neve is, ha mar ilyen komolynak hiszi magat a muveszneven kivul?

Nemtudom milyen macskajancsi lehet, de en 2 jo mondatot nem olvastam meg rola.
Jaj tudom mar spileren szokott talan okoskodni :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2023. február 22., szerda 14:58

En nem nagyon vagom ezeket, de ki a faszom egyaltalan az a Peet? Valami mesefigura? Vagy adni kellene a szavara? Vagy van rendes neve is, ha mar ilyen komolynak hiszi magat a muveszneven kivul?

Nemtudom milyen macskajancsi lehet, de en 2 jo mondatot nem olvastam meg rola.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 14:47

MorataMartin írta:
haszi írta:

Korrekt elemzés amúgy nagyon :agree:

Chris azzal is kezdi, hogy Real meccseket felesleges xG alapján értelmezni, mert rendre telibe kummantjuk ezeket a mutatókat :lol:
Peet ennyire utálja a Real Madridot? Már máshol is olvastam hogy a faszi mindig a realon köszörüli a nyelvét és nem szeret minket. Az xgre mindig az szoktam mondani, hogy 8 év alatt 5 Bajnokok Ligáját nyertünk :D
Velunk lehet a legtobb nezettseget es kattintast generalni, es meg tobbet ha ugyanezt teszed szidassal vegyitve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. február 22., szerda 14:41

haszi írta:
'shutterisland írta:

a sipszo utant meg nem hallgattam meg, ott mit mondd a barcas forma - chris - kompany trio ? :shifty:

Chris azzal is kezdi, hogy Real meccseket felesleges xG alapján értelmezni, mert rendre telibe kummantjuk ezeket a mutatókat :lol:
Peet ennyire utálja a Real Madridot? Már máshol is olvastam hogy a faszi mindig a realon köszörüli a nyelvét és nem szeret minket. Az xgre mindig az szoktam mondani, hogy 8 év alatt 5 Bajnokok Ligáját nyertünk :D

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 22., szerda 14:36

Megy is alairasba. :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 14:31

Nalam ez a top komment:

"If I die, burry me in Madrid Jersey. Who knows? I might come back :D :D "

:lol: :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. február 22., szerda 14:20

@user-hz9zr7hn1c
12 órával ezelőtt
Madrid fans chanting: "You did not allow us to sleep, we would not allow you to chant" at anfield is one of the best football experiences ever

YT komment a CBS összefoglalója alatt.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. február 22., szerda 14:16

Realista24 írta: Nap kepe:
https://twitter.com/inakiangulo/status/ ... 43776?s=20

VVD jo helyre kapott jegyet. :coffee:
Legnagyobb vicc, hogy 2 es fel kiemelkedo Poolos szezon utan mar az evtized legjobb vedojekent kezdtek el emlegetni, mig masok 8-10 evig voltak a legjobbak kozott. A serulese ota mintha kezdene a helyere kerulni, egyre tobb kritikat hallok olyanoktol, akik korabban folyamatosan szopkodtak.

A kedvencem, mikor 2 jatekos kozul nem tudott donteni kire lepjen ki, ezert inkabb kettejuk kozott bepucsitott. :lol: A szakertok meg elkezdtek mentegetni, hogy ugyan a csapat golt kapott, de o milyen jol dontott. :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 22., szerda 14:05

A nagy kapubaszaladas kozepette azert belenezett egy kötőbe vinicius passzanal :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 13:52

node írta:
hehetheoriginal írta: amugy - mint mondtam is, ez szamomra a futball -, ahanyszor nezem benzema goljat, ezt nem lehet tanitani, 10-bol eleg sokan hosszura, jobbra kifele toljak meg a labdat es probaljak elvinni a kapus mellett, mert elsöre ott latszik, hogy van hely, vagy a meg együgyübbek rögtön lönek, de az ipse meg balra, atbaszva az összes vedo es kapus mozgasat egyszerre.
ezeket felesleges magyarazni, vagy erzi, erti es tudja valaki, vagy gyakorolhatsz barmennyit...
https://www.youtube.com/watch?v=0dj66fk ... l=HYPEGOAL

Az egész támadás zseniális volt, nemcsak Benzema megmozdulása a végén. Modric szerzett labdát, és a labdaszerzéssel együtt 2-szer (!) érintette a labdát, mindkétszer picit megemelve, hogy kevésbé tudják szerelni, mielőtt tökéletes ütemben kitette Vininek. Vinicius labdaátvétele ballal szintén zseniális volt (a passz is szép persze), Benzema megoldása szintén world class, ahogy írtad. Az egész támadásban Modric és Vinicius 5 labdaérintéssel juttatták el a labdát Benzemához, aki egyébként a saját térfeléről startolt és futott Modric előtt keresztben abban a pillanatban, ahogy látta, hogy Modric lecsap a labdára.

Sokkal gyorsabb és fizikálisabb a játék, mint régen, de ettől még a top focisták ugyanolyan varázslatos dolgokra képesek, mint régi nagyok.
En azt nezem, hogy VVD, hogy szalad a kapuba, nehogy kicselezze Benzema. A gol neki mindegy.

Faust +1
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 22., szerda 13:38

node írta:
hehetheoriginal írta: amugy - mint mondtam is, ez szamomra a futball -, ahanyszor nezem benzema goljat, ezt nem lehet tanitani, 10-bol eleg sokan hosszura, jobbra kifele toljak meg a labdat es probaljak elvinni a kapus mellett, mert elsöre ott latszik, hogy van hely, vagy a meg együgyübbek rögtön lönek, de az ipse meg balra, atbaszva az összes vedo es kapus mozgasat egyszerre.
ezeket felesleges magyarazni, vagy erzi, erti es tudja valaki, vagy gyakorolhatsz barmennyit...

Az egész támadás zseniális volt, nemcsak Benzema megmozdulása a végén. Modric szerzett labdát, és a labdaszerzéssel együtt 2-szer (!) érintette a labdát, mindkétszer picit megemelve, hogy kevésbé tudják szerelni, mielőtt tökéletes ütemben kitette Vininek. Vinicius labdaátvétele ballal szintén zseniális volt (a passz is szép persze), Benzema megoldása szintén world class, ahogy írtad. Az egész támadásban Modric és Vinicius 5 labdaérintéssel juttatták el a labdát Benzemához, aki egyébként a saját térfeléről startolt és futott Modric előtt keresztben abban a pillanatban, ahogy látta, hogy Modric lecsap a labdára.

Sokkal gyorsabb és fizikálisabb a játék, mint régen, de ettől még a top focisták ugyanolyan varázslatos dolgokra képesek, mint régi nagyok.
Hat ezzel vitatkoznek, a mai nagyok meg amint latjuk, meg tudnak huzni egy lovocselt ugy, hogy egy egesz vedelem elfekszik ra, de ha oket kivesszuk az egyenletbol, a top focistak is alig. Hat tegnap majdnem konnybe labadt a szemem hogy lattam egy ilyen kontrat es egy ilyen lovocselt, nemhogy a golt, annyira ritkasasagszamba megy. 20 eve pl egy Mallorca ilyenekkel verte a Real Madridot 4-1-re, 5-1-re, stb. Benzemaek visszavonulnak, eltelik utana 2-3 ev, nem fogsz ilyet futballpalyan latni gyakorlatilag, csak a robotizalt sablont.

node
Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane

HozzászólásSzerző: node » 2023. február 22., szerda 13:09

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. február 22., szerda 12:42

Pad'em írta:
Zolee003 írta: Teljesen jó ez az XP model. Egy normál csapat nem nyert volna tegnap, de ez a Real Madrid. Tehát azért nyerünk sokszor BLt, mert jobbak vagyunk mint az átlag. Azt, hogy egy akción belül kétszer van kapura lövés és mind a kettő XP értékét számolják. Ezek a lövések a normál kapuralövési statisztikában is kétszer szerepelnek.
Hát ez az de nem így van interpretálva, hanem, hogy mák, mert csak 1-et kellett volna lőnünk!!4!4! Mintha egy nem 100-as helyzetet góllal befejezni nem, hogy nehezebb feladat mint begurítani üres kapura. Tegnap egyedül az Alissonos eset volt szerencse, a többi mind kidolgozott akció/remek átlövés/szabadrúgás kombináció. Aztán már a csodás m4 studióban is nagyobb betümérettel szerepel az xg mint a végeredmény :lol: Nevetséges, szürreális. Faszfej Peet nyilatkozott már valamit?

Írtó mázli, hogy mi gólra játszuk ezt a sportágat.
Arra jo az Xg, hogy megmutassa mit tud egy atlag csapat es egy klasszis csapat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

haszi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema

HozzászólásSzerző: haszi » 2023. február 22., szerda 12:21

'shutterisland írta:
Peet kussol, nulla reakcio a tegnapi meccsel kapcsolatban. Vagy felkototte magat, vagy még mindig szamolgat.
a sipszo utant meg nem hallgattam meg, ott mit mondd a barcas forma - chris - kompany trio ? :shifty:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 22., szerda 12:18

Peet kussol, nulla reakcio a tegnapi meccsel kapcsolatban. Vagy felkototte magat, vagy még mindig szamolgat.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 12:05

Nap kepe:
https://twitter.com/inakiangulo/status/ ... 43776?s=20

VVD jo helyre kapott jegyet. :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 22., szerda 12:03

p.csabi1 írta:
Peet kussol, nulla reakcio a tegnapi meccsel kapcsolatban. Vagy felkototte magat, vagy még mindig szamolgat. :mrgreen: :lol:
Biztos sehogy se jön ki a matek. :lol:
Valoszinu, es most gyujti az erveket.

Szerencse.
Szar biro.
Elmaradt bunteto.
Jogtalan szabadrugas.
Kihagytam valamit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. február 22., szerda 12:01

Peet kussol, nulla reakcio a tegnapi meccsel kapcsolatban. Vagy felkototte magat, vagy még mindig szamolgat. :mrgreen: :lol:
Biztos sehogy se jön ki a matek. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 22., szerda 11:53

ikarus93 írta: Klopp csak röhögött mikor kapták a 3ik 4ik meg 5ik gólt. :lol:
A sajat ket goljaiknak sem orult annyira, csak tapsikolt, aztan a mi goljainknal jobban tapsolt bazzeg :lol: biztos csak kinjaban, illetve tudta, hogy az a nagyobb csoda, ha megvernek minket, nyilvan tisztaban van a Liverpool idei teljesitmenyevel, szoval voltak fenntartasai. A nyilatkozata is alatamasztja ezt, amit meccs elott tolt.
:goat:

Vissza: